Over ons

In een luxe, professionele en rustgevende omgeving bieden wij resultaatgerichte, hoogwaardige behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-aging. Onze vakkundig opgeleide huidspecialistes begeleiden en adviseren u graag over onze behandelingen en producten. We vinden altijd de juiste behandeling voor uw huidtype en/of huidprobleem. Dit is ons team:

Myrna Jensch

Eigenaresse


Leeftijd: 49 jaar

Myrna is eigenaresse van Palais de Cosmétiques en legt haar hart en ziel in het verbeteren van de huid. Zowel van binnen als van buiten. Naast allround schoonheidsspecialiste is Myrna afgestudeerd orthomoleculair huidspecialist, expert op het gebied van huidverzorging voor mensen met kanker en ook nu nog steeds bezig met verschillende opleidingen. Naast haar opleiding en de gezichtsbehandelingen die zij geeft is Myrna bezig met het coachen van het team. Hier ligt de focus vooral op kennis die vanzelfsprekend altijd groter kan!

Tevredenheid is rijkdom

Savannah Teeuw

Senior Specialiste


Leeftijd: 22 jaar

Savannah is onze nieuwste aanwinst bij Palais des Cosmétiques en is gespecialiceerd in Murad. Wanneer je voor een Murad gezichtsbehandeling komt kom je zeker weten bij Savannah. Daarnaast is Savannah in opleiding voor medische pedicure en doet ook alle overige behandelingen bij onze salon in Amstelveen!

Magic only happens, when you create your own

Palais des Cosmétiques ligt in Amstelveen aan de Rembrandtweg, woont u niet in Amstelveen? Geen probleem Amstelveen ligt dichtbij: Amsterdam, Aalsmeer, Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, Badhoevedorp, De Kwakel, Nes a/d Amstel, Diemen, Abcoude, Kudelstaart en Mijdrecht! Voor de route en het adres klik dan hier.

Maak een afspraak