Definitief ontharen! LENTE KORTING!

definitief ontharen

Heb jij last van ongewenste haargroei? En wil je hier voor eeuwig en voorgoed vanaf zijn? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Palais des Cosmétiques werken wij met een DPL (Deep Penetrating Light) apparaat, die jou voorgoed kan verlossen van die oneindige haargroei! 

Lees hier meer over het DPL-apparaat

In de maanden maart en april 2019 heeft Palais des Cosmétiques in Amstelveen een te gekke promotie voor jou klaar staan! Wij willen jou namelijk de kans geven om kennis te maken met ons laser apparaat! En dan niet voor de prijzen die wij normaal hanteren, nee voor niets minder dan 50% korting op jouw gehele rekening!

Is hier een catch?

Nee, behalve dan dat je wel minimaal 5 behandelingen moet aanschaffen. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Eigenlijk kun je beter gewoon meteen 10 behandelingen kopen want dan ben je zo goed als klaar. Het apparaat verwijderd ongeveer 10% van de haren per keer. Dus een snelle rekensom en je komt op ongeveer 10 keer, dit verschilt per persoon. 

Kan ik voor meerdere zones gaan? 

Dat kan zeker, wil je bijvoorbeeld je onderbenen, oksels en bikinilijn dan tellen we dit bij elkaar op. Doen het keer minimaal 5 behandelingen en dan onder aan de streep krijg jij 50% korting! WAUW... 

Voorbeeld: 

  • Onderbenen: € 145,50
  • Bikinilijn: € 68,50
  • Oksels: € 59,50

Totaal: € 273,50 per keer. Voor bijvoorbeeld 5 keer betaal je normaal: € 1367,50

50% KORTING: nu betaal je nog maar € 683,75!

Ben ik gegarandeerd haarvrij aan het einde van de rit? 

Helaas ben je nooit geheel haarvrij je kunt nu slapende haren hebben die nog jarenlang niet 'wakker' worden, indien ze dat wel doen hoef je alleen dat stukje te behandelen. Maar we kunnen wel zeggen dat met het DPL apparaat we 95% van de haarzakjes geheel kunnen verwijderen! 

Hoe veel tijd zit er tussen iedere behandeling? 

Tussen iedere behandeling moet 6 weken zitten, dit komt omdat de haarcyclus gemiddeld 6 weken is. Als je iedere 6 weken komt pakken we altijd dezelfde haarcyclus en zal je haar beter en sneller verdwijnen! Dus begin vandaag nog dan zit je in de zomer op al een stuk minder haar! 

Wil je meer informatie over Definitief Ontharen? Neem dan contact met ons op. Direct overtuigd maak dan een afspraak voor definitief ontharen. Dit kun je ook online doen, geef dan aan dat het je eerste keer is! 

nl_NL