Geef de huid een EXTRA boost voor de zomer!

extra boost

In de maanden mei en juni 2019 hebben wij weer een prachtige actie voor jou klaar staan! Kom jij bij Palais des Cosmétiques voor de gezichtsbehandelingen? Dan zijn wij zo blij met jou dat we je willen helpen om de huid een extra boost te geven voor de zomer! 

EXTRA boost

De huid heeft na de winter verschillende klappen gehad, de kou, de wind en gaat nu in de zomer ook weer verschillende klappen vangen. Denk aan de grootste schadelijke factor: de zon! En speciaal daarvoor hebben wij nu een actie gemaakt die jouw huid gaat ondersteunen en klaar gaat maken voor de zomer. 

Net even wat extra aandacht!

Zoals je hierboven kunt lezen komt er zware tijden aan voor de huid daarom is het belangrijk dat je de huid net even extra aandacht geeft. Je kunt bij onze salon in Amstelveen altijd een extraatje toevoegen in de behandeling, maar in de maanden mei-juni kun je een aantal behandelingen goedkoper toevoegen dan normaal! 

BOOSTERS om toe te voegen in je gezichtsbehandeling!

  1. Microdermabrasie normaal € 47,50 in een gezichtsbehandeling nu maar € 35,00!
  2. Led Masker normaal € 10,00 in een gezichtsbehandeling nu GRATIS!
  3. Meso-Therapie normaal € 25,50 in een gezichtsbehandeling nu € 13,50!
  4. Bindweefselmassage normaal € 15,00 in een gezichtsbehandeling nu € 5,00!

Eerste keer gezichtsbehandeling? 

Wil jij nu wel eens een gezichtsbehandeling proberen? Dan is dit jouw kans om hier prachtige extraatjes aan toe te voegen. Wanneer je voor een eerste keer komt krijg jij 15% korting op jouw gezichtsbehandeling en kun je gebruik maken van de BOOSTERS! 

Kuren

Wil jij deze booster altijd toevoegen aan jouw behandeling voor deze prijzen? Dan moet je een kuur aanschaffen! Wanneer je een kuur van minimaal 6 gezichtsbehandeling aanschaft kan jij een BOOSTER toevoegen die altijd bij jouw gezichtsbehandeling wordt toegevoegd! 

Wil je meer informatie over deze actie, dan kun je altijd contact met ons opnemen of even langskomen! 

extra boost

nl_NL