Een gratis gezichtsbehandeling!

gratis gezichtsbehandeling

In de maanden juli en augustus 2019 heeft Palais des Cosmétiques weer een prachtige actie voor jou gemaakt! Bij aankoop van 5 gezichtsbehandelingen ontvang jij één gezichtsbehandeling helemaal GRATIS!

Klaar voor de rest van het jaar! 

Kom jij regelmatig bij Palais des Cosmétiques voor een huidverbeterende behandeling? Dan is deze actie perfect voor jou want nu krijg jij bij aankoop van 5 gezichtsbehandelingen, 1 behandeling helemaal gratis! Kom jij één keer in de maand (wat wij zouden adviseren voor het beste resultaat) dan betekent het dat je voor de rest van het jaar helemaal klaar bent en zelfs een extra gezichtsbehandeling hebt!

Voorwaarden

Er is eigenlijk maar één voorwaarde aan deze actie en dat is dat je minimaal 5 gezichtsbehandelingen van minimaal € 67,50 aanschaft. Wij voegen hier dan automatisch een gratis gezichtsbehandeling bij!

Oh ja nog beter als je het hele jaar klaar wilt zijn dan kun je ook 10 gezichtsbehandelingen aanschaffen en dan krijg je twee gezichtsbehandelingen van ons GRATIS! Het lijkt wel feest bij Palais des Cosmétiques!

Afspraak maken

In de maanden juli en augustus kun jij deze kuur aanschaffen, dit kun je doen nadat je een gezichtsbehandeling hebt gekregen bij Palais des Cosmétiques! Nog geen afspraak? Wist je dat je online een gezichtsbehandeling kunt inplannen?

gratis gezichtsbehandeling

nl_NL