GRATIS mini-facial bij aankoop Skin Care Set!

mini-facial

FOR ENGLISH VERSION CLICK HERE


YES YES YES! De maand maart is weer begonnen en dat betekent, zoals jullie weten, dat we weer een nieuwe actie voor jullie klaar hebben staan. De nieuwste actie bij Palais des Cosmétiques is een prachtige actie voor mensen die kennis willen maken met het concept: ‘huidverzorging & huidverbetering’. Heb jij bijvoorbeeld nog nooit een gezichtsbehandeling gedaan? Of gebruik jij thuis helemaal geen huidverzorgingsproducten? Dan is dit jouw kans om kennis te maken met beide, voor een (we mogen het eigenlijk niet zeggen) maar MEGA goede prijs!

Gratis mini-facial bij aankoop van Skin Care Set!

mini-facial

Je krijgt namelijk een gratis mini-facial, lees hieronder wat deze facial inhoudt, bij aankoop van een mega voordelige Skin Care Set t.w.v. € 104,50. (Om aan te geven hoe voordelig dit is, een La Colline Facial is normaal gesproken alleen al € 104,50, hier heb je nog geen producten voor).

Door deze actie willen wij graag dat iedereen kennis kan maken met huidverzorging, het hoeft namelijk niet altijd alleen maar duurder. Het belang van huidverzorging kunnen wij niet meer benadrukken dan wij al doen op onze Facebook en Instagram pagina. Helaas worden we nou eenmaal ouder en niet iedereen heeft de beste genen waarbij de huid prachtig mooi oud wordt (zeker ik niet). Dus daarom deze actie. Maak kennis met de gezichtsbehandelingen van Palais des Cosmétiques in combinatie met de producten voor thuis en je zult zien wat dit met jouw huid gaat doen! Geloof je ons niet? TRY IT! Maak online een afspraak: ‘Mini-Facial incl. Skin Care’.

Mini-Facial

De gratis mini-facial is een behandeling van 30 minuten waarbij wij de belangrijkste basis van een gezichtsbehandeling toepassen, (let op: niet alle behandelingen zullen precies hetzelfde zijn, de specialist kijkt naar wat jouw huid nodig heeft) denk hierbij aan:

  • Reiniging van de huid;
  • Scrub of peeling;
  • Weghalen van onzuiverheden;
  • Masker;
  • Serum, Oogcrème, Dagcrème.

Skin Care Set

Wij hebben een prachtige Skin Care Set voor jou samengesteld die perfect in het plaatje past van huidverzorging en huidverbetering. In de Skin Care Set zit het volgende:

  • Anti Wrinkle Serum t.w.v. € 49,50 – dit anti-rimpel serum heeft een hogere concentratie actieve ingrediënten dan de meeste anti-aging crèmes. Dit serum werkt tot diep in de huid en zorgt ervoor dat de huid opnieuw collageen gaat aanmaken voor een mooie rimpelvrije huid!
  • Hydro Soothing Cream t.w.v. € 40,00 – deze crème helpt de huid te herstellen en zorgt ervoor dat de huid meer vocht blijft vasthouden met als doel een stralende, rustige huid.
  • Revitalizing Hydro Mist t.w.v. € 15,00 – als laatste stap de Revitalizing Hydro Mist is een spray die de huid helpt te hydrateren en kalmeren. De huid krijgt vitaliteit door middel van toevoer van voedingsstoffen en vocht. (shop dit product ook op onze webshop)

Indien de specialist denkt dat één van de bovenstaande producten niet bij jouw huid past, zal zij dit ruilen met een passend product, de uiteindelijke kosten zullen dan niet stijgen.

JA! Doe mij maar een mini-facial incl. Skin Care Set

Als je overtuigd bent, dan kun je online een afspraak maken voor een mini-facial incl. Skin Care Set. Bij het maken van een afspraak zoek dan ook naar: ‘Mini-Facial incl. Skin Care’. Maak direct online een afspraak! Heb jij nog vragen en/of opmerkingen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij beantwoorden jou vragen graag!


FOR ENGLISH VERSION CLICK HERE

nl_NL