Manicure

Wilt u dat uw handen er weer prachtig uitzien? Of het nou voor uzelf is of voor een feestje, mooie handen is iets waar menig vrouw (en ook man) van kan genieten. Bij Palais des Cosmétiques hebben wij verschillende soorten manicure behandelingen. Een aantal handproblemen die wij vaak tegenkomen op het gebied van manicure zijn:

  • Droge handen en kloofjes;
  • Gescheurde of gebarsten nagels;
  • Een slechte conditie van de nagelriemen.

Bent u bekend met bovenstaande problemen, dan is het zeer zeker aan te raden om een afspraak te maken voor een manicure. U bent dan snel en pijnloos verlost van uw handproblemen. 

Bekijk in onderstaande tabel welke manicure behandeling perfect is voor u: 

  Mini-manicure Manicure V.I.P. Manicure
Knippen  x x x
Vijlen x x x
Nagelriemen verzorgen   x x
Nagels lakken*   x x
Handcrème x x x
Handpakking     x
Handmassage     x

*u betaalt een extra toeslag van € 5,00 indien u de nagels gelakt wilt hebben (behalve bij V.I.P. daar zit het bij de prijs inbegrepen). U kunt bij nagels lakken kiezen uit verschillende opties: 

  • U kiest voor gellak van O.P.I. of CND en maakt een keuze uit ons assortiment kleuren.
  • Nagels lakken met eigen lak, hierbij neemt u een eigen lak mee vanuit huis.; 
  • U schaft een lak van O.P.I. aan bij Palais des Cosmétiques;

Omdat wij geen tester kleuren hebben, vanwege hygiënische maatregelen, vragen wij indien u geen gellak wilt maar normale lak om of een eigen lak mee te nemen of een O.P.I. nagellak t.w.v. € 14,95 aan te schaffen in de salon.

Wat is gellak? 

Gellak is niet meer weg te denken uit mening salon en zo ook niet uit ons instituut! De voordelen van gellak zijn: de lak is direct droog door een speciale UV lamp en de lak blijft langer haar glans houden dan normale nagellak. Gellak blijft gemiddeld 2 weken zitten. Het enige nadeel aan gellak is dat het er niet zo gemakkelijk af te krijgen is als bij normale nagellak. Dus wanneer u uw kleur op de nagels zat bent raden wij aan, om beschadiging van de nagel te voorkomen, dat u dit laat verwijderen bij Palais des Cosmétiques.

De kosten

Mini-manicure
€ 15,95
Manicure
Manicure € 23,50
Manicure met (gel)lak € 28,50
Gellak verwijderen € 7,95
Manicure V.I.P.
€ 33,00

Manicure behandeling kunt u niet online boeken, neem hiervoor contact met ons op.