Heb jij dun haar? Doorschijn haar? Kale plekken op je hoofd? Ben je helemaal kaal maar wil je een geschoren look? Dan is Micro Hair Pigmentation (MHP) wat voor jou! Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een niet-chirurgische behandeling waarbij met een flinterdunne naald natuurlijke semipermanente pigmenten in de huid worden aangebracht met het doel om een echte haarillusie te realiseren. MHP is daarom ideaal om dunner wordend haar en kaalheid te camoufleren en ook zeer effectief bij het onzichtbaar maken van littekens die op de hoofdhuid ontstaan zijn, bijvoorbeeld na een haartransplantatie.

Werkwijze

Met een zeer dunne en snel op-en-neer bewegende naald worden kleine “micro-dots” (minder dan 1 mm) onderaan in de tweede huidlaag (dermis) gepigmenteerd. Op deze manier kan je kale plekken, een kaal hoofd, doorschijnhaar en kruinen camoufleren.

We behandelen heren én dames met dun wordend haar en kale plekjes. Een groot taboe over het algemeen onder vrouwen en daarom zijn wij blij dat er toch dames zijn die MHP aandurven.

Meer voor en na foto's? Bekijk onze Instagram-pagina!