Wilt u graag op elk moment van de dag voorzien zijn van mooie make-up? Dan biedt permanente make-up de oplossing. Bij permanente make-up wordt een eyeliner, een lijntje rond de lippen of inkleuring van de wenkbrauwen permanent aangebracht. Hierdoor zit uw make-up de hele dag perfect; tijdens het sporten, zwemmen, wanneer u uit bed stapt en onder alle weersomstandigheden. De aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend en worden subtiel aangebracht. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zichzelf dagelijks veel tijd.

De specialist voor permanente make-up: Titania Perotti komt gemiddeld iedere maand naar de Rembrandtweg in Amstelveen! Palais des Cosmétiques werkt alleen samen met de beste op dit vakgebied.

Werkwijze

Met een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de bovenste huidlaag aangebracht. Anders dan bij een tatoeage zwakt de pigmentatie na verloop van 1 tot 2 jaar af door natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. De snelheid van het verminderen van permanente make-up verschilt per persoon.

  • Wenkbrauwen: Dunne en/of onregelmatige wenkbrauwen worden met permanente make-up volledig gecorrigeerd door een schaduw- of hairstroke techniek, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.
  • Eyeliners: Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden veranderden en verfraaid. De eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes aangebracht, zo ontstaat er een natuurlijk en volle oogopslag. Op deze manier kunnen ook optisch grote of kleine ogen in de juiste verhouding worden gebracht. Daarnaast kun jij ook kiezen voor de XL eyeliner, bijvoorbeeld met een 'wing'.
  • Lipliners: Voor de lippen kunt u kiezen voor een opvallende lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour hersteld en weer een mooie vorm geeft. Lipliners en het inkleuren van de lippen heeft vaak meer tijd nodig dan de wenkbrauwen of eyeliners. Ook wordt de kleur uiteindelijk heel zacht.

Meer voor en na foto's? Bekijk onze Instagram-pagina!

Permanente Make-up Specialist: Titania Perotti

Mijn hele leven ben ik al bezig met allerlei vormen van beauty om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Door de jaren heen ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de kunst van permanente make-up en is PMU mijn passie geworden.
 
Er komt veel bij kijken om permanente make-up te kunnen zetten. Een uitgebreide kennis van kleurenleer, esthetisch inzicht, precisie maar ook alle details van de menselijke huid zijn essentieel om een mooie PMU te zetten. Daarnaast heb ik ook de nodige ervaring op gedaan in de praktijk en zit ik dagelijks te tatoeëren.
 
Iedere dag ga ik met plezier aan het werk om mijn klanten mooier te maken. Dit doe ik door elke klant de zorg en aandacht te geven die zij/hij verdient en door uiterst nauwkeurig te werk te gaan. We overleggen uw wensen en de behandeling is pas klaar als u tevreden bent!
 
Ik heb in 2011 mijn diploma gehaald voor permanente make-up en ben regelmatig te vinden op allerlei trainingen om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van PMU en microblading. Met deze kennis heb ik mij gespecialiseerd in wenkbrauwen, eyeliners en lippen.
 
Uiteraard voldoe ik geheel aan de hygiëne voorschriften en ben ik in het bezit van alle benodigde vergunningen van de GGD. Om permanente make-up aan te brengen is enerzijds mijn vakmanschap vereist maar anderzijds gebruik ik de beste apparatuur en pigmenten die goedgekeurd zijn door de Keuringsdienst van Waren. Ik stel uw belang altijd voorop en probeer zo hygiënisch mogelijk te werken voor uw veiligheid én het beste resultaat.
 
Mocht u nog vragen hebben komt u dan vrijblijvend langs voor een gratis intake en ik vertel u alles over permanente make-up.