Semi-Permanente Mascara

's Ochtends wakker worden en meteen de perfecte mascara look hebben? De meeste vrouwen kennen het 'probleem' iedere ochtend willen we toch een beetje mascara op onze wimpers. Dit zorgt er toch voor dat de ogen wat sprekender worden en dat u er geruster uitziet. Bij Palais des Cosmétiques hebben wij nu MYscara dit is een semi permanente wimpercoating, wat wel 2 tot 3 weken perfect op jouw wimpers blijft zitten. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat! 

Wanneer de MYscara eenmaal is aangebracht heb je geen omkijken meer naar jouw wimpers. MYscara is een oogvriendelijke en veilige wimpercoating die geschikt is voor natuurlijk wimpers maar ook voor wimperextensions

Werkwijze

De wimpercoating kan alleen door een specialist worden aangebracht. De behandeling start met het schoon maken van de wimpers, waarna deze met een verwarmde krultang van een mooie krul worden voorzien. Dan brengt de specialist de MYscara laagje voor laagje aan en wordt dit op uw wimpers aangebracht. U kunt zelf de keuze maken tussen 2 of 3 laagjes. Dit hangt heel erg af van uw persoonlijke voorkeur. De wimper coating zorgt voor een echte mascara look, een derde laag geeft een net wat expressieve uitstraling. De behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten, tijdens de behandeling dien je de ogen gesloten te houden. 

De voordelen

  • Mooie diep zwarte wimpers met extra veel volume op ieder moment van de dag;
  • Eén keer aanbrengen betekent 2 tot 3 weken geen mascara meer op hoeven doen;
  • 100% waterproof. Douchen, zwemmen en naar de sauna is toegestaan;
  • Deze mascara loopt niet uit, dus de 'panda-ogen' zijn verleden tijd;
  • MYscara is een veilig geteste en oogvriendelijke wimpercoating, zowel geschikt boven-als onder. 

Geschikt voor

  • Alle leeftijden;
  • Zowel korte als lange wimpers, evenals licht gekleurde of donkere wimpers;
  • Eigen wimpers: onder en boven, maar ook wimperextensions.

Voor en na foto's

De kosten

Semi-Permanente Mascara
Wimpers boven: € 25,00
Wimpers boven & onder: € 37,50
Inclusief Wimper Lifting (boven): € 72,00
Inclusief Wimper Lifting (boven&onder): € 74,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Semi-Permanente Mascara'. Wilt u iets toevoegen? Geef dat dan aan in de opmerkingen.

Maak een afspraak