4 belangrijke voordelen van manicures en pedicures

Op zoek naar een pedicure specialist in Amstelveen? Zoek dan niet verder. Bij Palais des Cosmétiques hebben wij meerdere pedicure specialisten rondlopen die jou graag willen helpen om van voetproblemen af te komen. Natuurlijk mag je ook komen om te ontspannen. Daarnaast hebben wij nog 4 andere belangrijke voordelen opgeschreven als het gaat om een pedicure of manicure.

Een manicure of pedicure kan je af en toe zien als een heerlijk verwen momentje. Een echt momentje voor jezelf. Maar wist je dat regelmatige manicures en/of pedicures grote voordelen kunnen bieden voor jouw gezondheid en welzijn. Vooral in de koude wintermaanden…!

Een aantal voordelen voor jou op een rij:

Verhoogt de bloedcirculatie

Tijdens elke manicure en/of pedicure krijgt u of kunt u kiezen voor een ontspannende massage. Deze massage helpt de bloedcirculatie te verbeteren en zelfs de mobiliteit van gewrichten.

Verbetert de gezondheid van je nagels

Met regelmatige manicures en pedicures zijn is de kans op een infectie op te lopen aan de nagels klein. Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan verschillende schadelijke factoren en onze voeten moeten ons hele lichaam iedere dag meesleuren. Eens in de zoveel tijd een manicure en/of pedicure kan ervoor zorgen dat de gezondheid van de nagels goed blijft. Een scrub zal zorgen voor de stimulatie van nieuwe cellen waardoor de nagels sterker en gezonder worden.

Stress

We weten allemaal dat een lichaamsmassage een geweldige manier is om te ontspannen, maar soms is een hand- en voetmassage alles wat je nodig hebt! Manicures en pedicures zijn een geweldige manier om te ontspannen. Er zitten verschillende belangrijke zenuwen in onze handen en voeten die voor stress kunnen zorgen. Een toevoeging van een massage aan een pedicure kan dus heel goed zijn!

Het houdt de handen en voeten soepel en zacht

De winters in Nederland zijn lang en koud. Met regelmatige manicures en pedicures gedurende deze maanden help je de huid zacht te houden ondanks de barre weersomstandigheden. Het is naast een pedicure en manicure ook belangrijk dat je een goede handcrème en voetencrème gebruikt!

Pedicure Amstelveen

Bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen zijn wij afgestudeerd pedicures en kunnen jou helpen deze voordelen te bereiken. Wil je meer weten over Pedicure Amstelveen check dan de volgende link!

nl_NL