7 dingen die je moet weten voordat je begint met supplementen

supplementen

Als er toch een pil was die je kon slikken die al je huidproblemen zo kon laten verdwijnen!? Dan zou jij die slikken toch? Ja ik ook! Het is dus zo dat deze pillen gewoon bestaan! Wist je dat?

Gelukkig hoeven we nu niet meer over deze pillen te dromen, maar is het werkelijkheid geworden. Beauty supplementen, voedingssupplementen, lichaam supplementen, hoe je het ook wilt noemen. Al deze supplementen bestaan en hebben één doel met zich meegekregen en dat is de aanvulling van voedingsstoffen.

Het blijft natuurlijk wel een vraagteken supplementen? Veel mensen zijn hier nog een beetje argwanend over. Daarom hebben we voor jou een aantal dingen opgeschreven die handig zijn om te weten voordat je met supplementen begint.

Niet alle supplementen hebben beauty voordelen:

Vitamine C is heel erg goed voor de huid. Dus wanneer ik vitamine C slik, zie ik dat dan terug in mijn huid? Nee helaas werkt het niet zo. Het is belangrijk dat je van tevoren weet wat het doel is wat je wilt bereiken. Wil je huidverbetering bereiken? Dan zul je supplementen moeten gebruiken die specifiek voor de huid zijn gemaakt.

Beauty supplementen bieden verschillende functies voor de huid:

Ondanks dat beauty supplementen nog niet helemaal zijn geaccepteerd, is het wetenschappelijk bewezen dat ze echt voordelen bieden voor jouw huid. De huid is niet anders dan de rest van je organen. Het heeft voedingsstoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Wanneer je deze specifieke voedingsstoffen toevoegd dan zul je zien dat de huid gaat stralen.

Ze zijn cruciaal in het voorkomen van veroudering:

Een grote oorzaak van huidveroudering zijn ontstekingen in de huid. Om dit tegen te gaan heb je genoeg antioxidanten nodig. Dit zal je als je jong bent kunnen redden in je eentje. Maar wanneer je wat ouder wordt zal dit niet meer voldoende zijn om huidproblemen tegen te gaan zoals: acne, rimpels, roodheid, etc. Dan is het verstandig om je huid te ondersteunen met antioxidanten in de vorm van supplementen.

Ongeacht hoe gezond je eet, sommige voedingsstoffen krijg je niet meer uit voedsel alleen:

Het is wetenschappelijk bewezen dat de voeding die nu in de winkels ligt steeds minder voedingsstoffen bevat. Je zou bijvoorbeeld 19 kiwi’s op een dag moeten eten om aan de juiste voedingswaarden te voldoen. Dit is onmogelijk om dit iedere dag te doen. Het is dus belangrijk dat je je lichaam en huid ondersteunt, zeker nu we minder voedingsstoffen binnen krijgen.

Supplementen voor de huid ondersteunen jouw huidverzorgingsproducten:

De vraag die bij mij naar boven kwam was: kan ik dan nu stoppen met mijn huidverzorgingsproducten. Het antwoord: NEE! Het is namelijk juist zo dat de producten die je gebruikt vooral op je epidermis (bovenste huidlaag) werken en de supplementen vooral op de dermis (huidlaag daaronder). Supplementen werken echt van binnenuit.

Het kan een tijdje duren voordat je resultaten ziet:

Het is belangrijk om te onthouden dat supplementen wel een paar huid cycles door kunnen maken zonder dat je verandering ziet (een huidcyclus duurt ongeveer 4 weken). Wanneer je echt resultaat wilt zien dan is het belangrijk dat je de supplementen minstens 3 maanden gebruikt.

Wanneer je een keuze maakt tussen beauty supplementen is het belangrijk dat je niet een ALL-IN-ONE pil neemt:

Een ALL-IN-ONE pil bestaat eigenlijk niet. Niemand heeft namelijk hetzelfde huidprobleem. Het is altijd belangrijk dat je je laat adviseren door iemand die er verstand van heeft. Dan pas zul je gaan zien dat de supplementen effect hebben.

Kortom supplementen kunnen jou helpen de doelen binnen huidverbetering te bereiken. Wij zijn helemaal fan van de Beauty Supps supplementen. Deze ‘supps’ worden gemaakt in Nederland en gaan dus door een ontzettende strenge regelgeving. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je supplementen niet hetgeen doet wat op het potje staat.

De Beauty Supps producten kun je hier bestellen. Wil je iets meer informatie over de Beauty Supps? Check dat dan hier!

nl_NL