8 voordelen van Spray Tan!

Vaarwel zonnebank! Hallo binnen 10 minuten bruin! Bij Palais des Cosmétiques staat het verbeteren van de huid centraal en daarom past Spray Tan heel goed bij onze visie. Spray Tan is namelijk niet, zoals bijvoorbeeld zonnebanken, schadelijk voor de huid. Dit is één van de voordelen, wij hebben alle 10 voordelen even op een rijtje gezet voor je: 

Direct bruin

Misschien wel een beetje voor de hand liggend, maar goed je bent in 10 minuten heerlijk bruin. Je zou bijna niet meer op vakantie hoeven… Onthoud wel dat je door de Spray Tan ongeveer 7-10 dagen een bruin kleurtje zult hebben. Daarna zal je weer opnieuw moeten komen. 

Niet schadelijk voor de huid

Omdat je niet bruin wordt door de zonnebank of door de zon, is het niet schadelijk voor de huid. De meeste Spray Tans hebben geen enge stoffen in de tanning die slecht zouden zijn voor de huid. Spray Tan blijft ongeveer 10 dagen zitten dus als je een instituut of salon vindt waarbij ze langer beweren dan zou ik wel gaan kijken of de tanning die ze gebruiken wel ‘gezond’ is. Vaak zitten hier dan wel giftige stoffen in die de huid uitdrogen. Dus ook al doe je Spray Tan, let alsnog op! 

Dit weekend een feestje? 

Geen probleem jij zal er geweldig uitzien! Het enige wat je de dag van tevoren moet doen is goed scrubben en dan kan je hup naar de Spray Tan!

Niet duur 

Wat ikzelf fijn vind aan de Spray Tan is dat het niet kapitalen kost. Bij Palais is het € 30,50 voor het hele lichaam. Ik denk dat andere salons ook rond die koers zullen zitten. Als je hier een kuur koopt (dus meerdere behandelingen) krijg je zelfs 1 Spray Tan gratis. 

Niet wit op vakantie

Als ik zelf kijk wanneer ik Spray Tan echt een voordeel vind, dan is het wanneer ik op vakantie ga. Ik vind het vreselijk als ik aankom op een vakantiebestemming en iedereen is zo mooi bruin, dat ik aankom met mijn witte melkflessen. Dus niet alleen voor een feestje vind ik het fijn maar ook gewoon voor mijn vakantie. Spray Tan blijft maar 10 dagen zitten, nou dan verwacht ik gewoon bruin te zijn van mezelf door de zon. Dus: ‘NOOIT MEER WITTE MELKFLESSEN OP DE VAKANTIE!’

Er zijn verschillende gradaties bruin mogelijk

Zelf vind ik het fijn dat er verschillende gradaties zijn want ik neem vaak de lichtste kleur aangezien ik het mooi vind als het er natuurlijk uitziet! Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever een wat donkere kleur neemt. Dit verschilt per persoon.

Mooi egaal bruin

Net zoals onder de zonnebank kan je, met de Spray Tan, naakt gaan  (dit hoeft overigens niet als je dat niet prettig vindt). Maar zo heb je niet meer die witte bikini afdruk! 

Zonneallergie is verleden tijd

Natuurlijk is dit niet waar, maar ik bedoel meer te zeggen dat je met zonneallergie niet in de zon mag, dus niet heel bruin kunt worden. Maar door Spray Tan krijg je gewoon wel in de Tan, waardoor je alsnog een lekker kleurtje kunt krijgen!

Genoeg voordelen als je het mij vraagt. Als we heel eerlijk zijn zit er wel één nadeel aan Spray Tan en dat is dat het maar 10 dagen blijft zitten. Het is dus vaak echt iets wat je doet wanneer je een feestje hebt, bruiloft of bijvoorbeeld wat we al eerder aangaven voor je vakantie. De winter is ook vaak een perfecte periode om jezelf een extra kleurtje te geven. 

Wil je een afspraak maken bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen voor een Spray Tan? Dat kan online: maak hier direct een afspraak!

Volg ons ook op onze social media kanalen: Facebook & Instagram

nl_NL