Alles wat je moet weten IPL huidverbetering

huidverbetering

Ben je op zoek naar een methode om de huid te verbeteren, terwijl je verschillende huidproblemen aanpakt? Dan is IPL huidverbetering de perfecte behandeling voor jou! Deze niet-invasieve behandeling maakt gebruik van gecontroleerde lichtpulsen met specifieke golflengtes en is ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals pigmentatieproblemen, vasculaire problemen, fijne lijntjes en rimpels en onregelmatige huidtextuur. Een veilige en effectieve methode om de huid te verjongen zonder chirurgische ingrepen. Benieuwd naar deze behandeling? Lees hier alles wat je moet weten over IPL huidverbetering en oordeel zelf of deze behandeling het waard is!

Hoe werkt IPL huidverbetering?

IPL huidverbetering is een niet-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van licht met een hoge intensiteit met verschillende golflengten om de huid te verbeteren. Het licht dringt door in de huid en wordt geabsorbeerd door melanine (pigment), hemoglobine (bloedvaten) of water (voor de huidtextuur). Ongewenste pigmentatie wordt aangepakt en de collageenproductie wordt gestimuleerd.

Welke huidproblemen kunnen worden behandeld?

Er zijn diverse huidproblemen die kunnen worden aangepakt met deze behandeling, waaronder:

  • Pigmentatieproblemen (ouderdomsvlekken, zonnevlekken en sproeten)
  • Problemen met bloedvaatjes (rosacea, spataderen en couperose)
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Onregelmatige huidtextuur en vergrote poriën

Wat zijn de voordelen van de behandeling?

De behandeling is niet-invasief, wat betekent dat er weinig tot geen hersteltijd is. De behandeling is relatief snel en pakt verschillende huidproblemen aan. De collageenproductie wordt gestimuleerd, terwijl de teint wordt verhelderd.

Welke bijwerkingen heeft de behandeling?

Hoewel IPL over het algemeen veilig is, zijn er mogelijk enkele bijwerkingen van deze behandeling. De huid kan na de behandeling rood worden of gaan zwellen, dit verdwijnt echter vanzelf binnen enkele uren tot enkele dagen. In zeldzame gevallen kan IPL leiden tot het ontstaan van hyperpigmentatie, maar dit is meestal tijdelijk.

Voor wie is de behandeling niet geschikt?

De behandeling is helaas niet geschikt voor iedereen. De behandeling is niet geschikt in de volgende gevallen: zwangerschap, bij huidkanker, bij gebruik van bloedverdunners en/of acne medicatie, actieve acne, ernstig littekenweefsel en bij een lichtgevoelige huid. Twijfel je of de behandeling geschikt is voor jou, informeer dan bij de specialist.

Is de behandeling effectief?

De effectiviteit van IPL is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de huidconditie en jouw huidtype. Om het optimale resultaat te behalen raden we meerdere behandelingen aan. De specialist zal je adviseren hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

IPL huidverbetering bij Palais des Cosmétiques

Al overtuigd van de voordelen van deze behandeling? Maak dan gemakkelijk een afspraak op onze website. Meer weten? Klik hier om meer te lezen over deze behandeling of neem contact op voor eventuele vragen.

nl_NL