Huidverzorging na een avond stappen (binnen 5 minuten)!

huidverzorging na een avond stappen

Ja feestjes, ze horen er natuurlijk bij! Helemaal nu, rond de kerstdagen, staat mijn agenda vol met verschillende feestjes. Of dit nou bij iemand thuis is of in een club, dat maakt niet uit. De vraag is: maak jij je huid goed schoon wanneer jij laat thuis komt? Persoonlijk ben ik hier heel slecht in. Overdag draag ik geen foundation maar wanneer ik naar een feestje ga zeker wel! Ondanks dat ik minerale make-up gebruik betekent het nog niet dat ik het een nacht kan laten zitten. Maar goed als ik laat binnen kom, mijn schoenen heb uitgeschopt en in mijn bed plof, heb ik soms niet eens zin om mijn tanden te poetsen laat staan mijn hele gezicht te gaan wassen….

Pukkels na een avond uitgaan...

Maar goed, helaas kan ik er lang of kort om heen draaien maar het is belangrijk dat je de huid wel schoonmaakt nadat je een latertje hebt gemaakt. Ik merk het meteen als ik het niet heb gedaan. De pukkels springen nog net niet uit mijn gezicht als ik direct mijn bed in ga. Dus heb ik een aantal stappen bedacht die niet heel lang duren waardoor je zo snel mogelijk naar je bed kunt gaan! Hier drie snelle simpele tips:

  1. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je jouw make-up van je gezicht verwijdert. Daarnaast zitten er na iedere dag onzuiverheden op je gezicht dus deze moet je ook meteen verwijderen. Vroeger deed ik deze stap altijd in tweeën. Dus eerst je make-up van je gezicht halen en daarna de huid nog eens goed reinigen maar dit kan dus ook in één keer. Er zijn verschillende producten op de markt die jouw avond regime gemakkelijker maken met twee in één producten!

Een super fijne reiniging en make-up remover in één is de Cellular Face & Eye No Rinse Jelly. Dit is een super product aangezien het ook al werkt aan anti-aging!

  1. De huid is heeft waarschijnlijk een lange dag achter de rug en dan is er één ding wat jouw huid nodig heeft: vocht. Ik merk vooral zelf dat ik midden in de nacht echt niet een serum, oogcrème en bladiebladie op mijn gezicht ga smeren. Maar vergeet niet de ‘vocht stap’: een nachtcrème! Als je een dag en nachtcrème in één hebt is deze natuurlijk ook goed. Het is wel het allerbeste om een aparte dag en nachtcrème te hebben. Wat je nodig hebt in de avond is anders dan wat je overdag nodig hebt.

Een geweldige nachtcrème zou de Retinol Night Cream zijn van Murad. Dit helpt de huid te herstellen en zorgt er ook voor dat jij er weer prachtig uitziet in de ochtend!

  1. En de laatste tip, die je misschien ook wel kan helpen tegen je kater…. Voordat je gaat slapen is het belangrijk dat je NIET nog even snel een vette hap naar binnen werkt, NEE! Drink vooral voldoende water. Dit helpt de huid te hydrateren!

TIP VAN DE SLUIER

De laatste tip die we je willen meegeven is een extra tip: zorg dat je voldoende slaap krijgt! Je kan nog zoveel crèmetjes op je gezicht smeren, maar wanneer je de huid niet genoeg rust geeft zodat het kan herstellen zal de huid er nooit beter uit gaan zien. Dus natuurlijk begrijpen we dat je een keer bij een feestje minder slaapt. Maar probeer toch de rest van de week dan wel voldoende slaap te krijgen.

Ben je benieuwd welke producten we jou zouden adviseren gebaseerd op jouw huidtype? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling: online afspraak maken. Of weet je al welke producten je graag zou willen, dit kan je nu online bestellen op onze: webshop!

webshop

Cellular Face & Eye No Rinse Jelly


verwijdert make-up van het gezicht en verwijdert daarnaast ook onzuiverheden.
RSG_Retinol_Youth_Renewal_Night_Cream_GBL-LR

Retinol Youth Renewal Night Cream


een nachtcrème die fijne lijntjes en rimpels vermindert.
nl_NL