Voor de experts: shockeer de huid!

Shockeer de huid

Bij ons schoonheidsinstituut in Amstelveen bieden wij onwijs veel verschillende behandelingen en dat is natuurlijk niet zo maar. Krijg jij regelmatig een gezichtsbehandeling bij Palais des Cosmétiques (of ergens anders), dan zou ik doorlezen!

Kom jij regelmatig bij de schoonheidssalon voor een gezichtsbehandeling? Allereerst #trots want je bent in de minderheid! Het belang van de juiste huidverzorging is nog niet bij iedereen bekend en wij zijn in ieder geval blij dat jij weet hoe belangrijk dit is!

Maar nu willen we je eigenlijk nog een stapje verder nemen, je bent goed bezig want je komt gemiddeld om de 4-6 weken bij de schoonheidsspecialiste, namelijk de huid shockeren!

Shockeer die huid!

Stel jij komt iedere 5 weken bij Palais des Cosmétiques. Dit betekent dat jij ongeveer 10 keer bij ons komt in een jaar. Dan adviseren wij altijd minimaal 2 keer in het jaar dat je jouw ‘standaard’ gezichtsbehandeling aanpast!

Het is niet alleen belangrijk omdat de huid veranderd in de loop der tijd. We worden ouder dus het is ook logisch dat je huid niet precies hetzelfde nodig heeft als aan het begin van het jaar. Maar belangrijker nog de huid kan lui worden. Wat houdt dit in? Wanneer de huid gewend raakt aan producten en behandelingen kan het zijn dat de huid niet de benodigde boost krijgt die het aan het begin van de behandelingen en producten wel had. Daarom moet je de huid eigenlijk af en toe even shockeren zodat de huid wakker blijft!

Maar hoe dan?

Er zijn heel veel verschillende manieren hoe je de huid even extra wakker kan schudden zonder dat je eigenlijk veel meer moet betalen. Wij hebben een aantal schokeer behandelingen opgeschreven die jou nog beter kunnen helpen naar die mooie huid, die we allemaal willen:

  • Specialisaties: de meeste salons bieden meer aan dan alleen gezichtsbehandelingen. Zo ook bij ons, wij bieden behandelingen die de huid kunnen shockeren. Denk aan: microdermabrasie, microneedling, meso-therapie maar ook electroporation en radio-frequentie kunnen jouw gezichtsbehandeling ondersteunen! Bekijk hier al onze specialisaties (de specialisaties hebben een andere prijs als je ze in jouw gezichtsbehandeling toevoegt!)

  • Bindweefselmassage: deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze behandeling kan je gemakkelijk toevoegen aan jouw gezichtsbehandeling en zorgt voor net even dat extraatje! Als je het toevoegt in je gezichtsbehandeling betaal je € 15,00.

  • LED masker: nieuw bij Palais des Cosmétiques het LED masker! Dit masker krijg je na jouw gezichtsbehandeling op en geeft de huid net even dat extra ‘licht’ dat het nodig heeft! Lichttherapie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Heb je last van acne dan is het een perfecte toevoeging aan jouw behandeling. Wil je na jouw behandeling net even wat extra energie toevoegen in de huid dan is dit ook ideaal! Wanneer je het LED masker toevoegt in jouw behandeling betaal je € 10,00!

De bovenstaande tips zijn gemakkelijk toe te voegen aan jouw behandeling en zal altijd iets zijn wat specialisten zullen adviseren. Ons advies bij 10 gezichtsbehandelingen per jaar: minimaal 2 keer een extraatje in jouw behandeling! Natuurlijk kun je de bovenstaande extraatjes ook gewoon standaard in je behandeling toevoegen. Let dan wel weer op dat je huid dan ook weer geshockeerd moet worden!

Moeten mijn producten ook veranderen?

Naast de behandelingen is het zeker belangrijk dat je niet altijd dezelfde producten gebruikt. De huid moet getriggerd worden en dat kan je al heel gemakkelijk doen door ieder seizoen andere producten gebruikt. Sowieso adviseren we per seizoen andere producten omdat je in de winter meer hydratatie nodig zal hebben dan in de winter. Naast de seizoenen is het dus ook belangrijk om de huid te shockeren!

Wil je meer informatie over de behandelingen of over de producten dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van Amstelveen! Ook als je alleen geïnteresseerd bent in productadvies zullen wij jou een vrijblijvende huidanalyse geven!

nl_NL