TUTORIAL: Dit is hoe je moet scrubben!

scrubben

Vind je het ook zo lekker als je weer een professionele gezichtsbehandeling hebt gehad en je huid weer super-baby-zacht aanvoelt? Tijdens een profi-gezichtsbehandeling zal de specialist je huid altijd scrubben. Het scrubben zorgt er namelijk voor dat de dode huidcellen worden verwijderd. Onder die dode huidcellen zit een ‘frisse’ huid, die superzacht aanvoelt!

Het is zo lekker om dat gevoel vaker te hebben dan één keer in de 4-6 weken wanneer je de schoonheidssalon bezoekt. Daarom willen wij jou uitleggen hoe jij ook thuis jezelf een professionele scrub kan geven!

Het zijn vier eenvoudige stappen, volg deze stappen nauwkeurig. Vergeet niet dat je de huid nooit iedere dag mag scrubben. Scrubben doe je ongeveer 1-2 keer in de week!

STAP 1: INSPECTIE

Begin met het inspecteren van de huid (ja professioneel zullen we beginnen) op overmatige droogheid of gevoeligheid. Het is belangrijk dat wanneer je gaat scrubben je op deze gebieden minder hard scrubt!

STAP 2: PAK DE SCRUB

Breng een kleine hoeveelheid (ongeveer een doperwtje) aan op het gezicht en masseer dit zachtjes in over je gezicht en hals. Zorg ervoor dat je de handen een klein beetje nat maakt, zo zorg je ervoor dat je niet ‘droog scrubt’. Scrub zeker niet te hard, laat de scrub haar werk doen!

STAP 3: AFSPOELEN

Spoel dan de scrub af met lauw-warm water en dep de huid droog met een schone handdoek. Allemaal belangrijke stappen. Lauw-warm water omdat ijskoud en heel heet beide niet goed is voor de huid. De huid droog deppen omdat je zo de minste schade maakt aan de huid. Schone handdoek omdat er op een vieze handdoek veel bacteriën kunnen zitten die de huid kunnen infecteren en de poriën kunnen verstoppen.

STAP 4: VERZORGING

Nadat je de scrub hebt aangebracht is de huid weer helemaal nieuw! Deze moet je dus goed beschermen. Breng als eerste een serum aan. In een serum zitten werkende stoffen die de huid letterlijk een ‘schop onder de kont’ geven. Omdat je hebt gescrubt kan het product dieper in de huid komen. Na het serum ga je naar een crème. Het is belangrijk zodra je naar buiten gaat dat je een crème hebt met een SPF factor. Ook in de herfst en de winter!

Ons advies

Er zijn verschillende soorten scrubben die je kunt gebruiken. De onderstaande scrubben zouden de specialisten van Palais des Cosmétiques, de schoonheidssalon in Amstelveen, adviseren! Deze producten kun je ook bestellen via onze webshop.

webshop-5

Modelling Bio Peel

De Modelling Bio Peel is een ultramilde peeling die geschikt is voor ieder huidtype. Dode huidcellen worden op een milde manier verwijderd en de huid zal direct gaan stralen en gladder aanvoelen.
Meer info
8033

Cellular Exfoliator

De Cellular Exfoliator is een scrubcrème die de huid diep reinigt. Onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijdert, en de huid zal zachter aanvoelen.
Meer info
PR_Skin_Smoothing_Polish_3.5oz_GBL-HR

Skin Smoothing Polish

Een intensieve scrub die onzuiverheden verwijdert.
Meer info
AR_AHA_BHA_Exfoliating_Cleanser_6.75oz_GBL-HR

AHA/BHA Exfoliating Cleanser

Een exfoliërende cleanser die dode huidcellen verwijdert.
Meer info

Alleen huidanalyse

Oh ja nog een tip van de sluier wil je weten wat voor producten jij het beste kunt gebruiken voor jouw huid? Ga dan naar deze pagina: ‘alleen huidanalyse’ vul het formulier in onderaan de pagina en wij sturen jou vrijblijvend een productadvies!

nl_NL