Hoe verminder je donkere kringen onder je ogen?

donkere kringen

Helaas loopt iedereen hier wel een keer tegenaan, de één vaker dan de ander. Je bent laat naar bed gegaan en wanneer je de volgende dag in de spiegel kijkt schrik je van de donkere kringen die onder je ogen hangen. Had je dit altijd al of kan ik gewoon niet meer tegen weinig slaap?

Onze huid is de meest overheersende (en openbare) weergave van onze gewoonten, levensstijl en gezondheid. Als we het het pleidooi van ons lichaam om meer te slapen niet gehoorzamen, vecht het terug in de vorm van vermoeide ogen een een piek in onze cafeïne vereisten..

Er is niets ergers dan de dag te beginnen met die vervelende donkere kringen onder je ogen. Iedere ochtend zal je denken: hoe verminder ik de donkere kringen onder mijn ogen? Wat zijn de juiste producten om te gebruiken?

Waardoor worden donkere kringen veroorzaakt?

Donkere kringen worden meestal veroorzaakt door vermoeidheid, ze kunnen echter ook het gevolg zijn van allergieën, eczeem, erfelijkheid, onregelmatigheden in pigmentatie, blootstelling aan de zon of huidveroudering. De huid wordt, naarmate we ouder worden, dunner omdat het de stevigheid en collageen verliest. De huid rondom de ogen is dunner dan de rest van je huid dus zal het hier in eerste instantie direct opvallen.

De ogen hebben een andere behandeling nodig dan de rest van het gezicht, dus TRUST US als wij zeggen dat het heel belangrijk is om de juiste producten te gebruiken die speciaal zijn gemaakt voor de huid bij de ogen!

Retinol Youth Renewal Eye Serum

Shop direct

Begin allereerst met de Retional Youth Renewal Eye serum. Dit serum zal snel en zichtbaar de lijnen en diepe rimpels minimaliseren. De huidskleur wordt geegaliseert en de huid zal gaan stralen. Achter dit krachtige serum bevindt zich de Retional Tri-Active Technology. Dat zegt je natuurlijk niet veel, dit is een technologie die gebruik maakt van drie ontwikklingen in de de retinol wetenschap! Het resultaat? 93% van de gebruikers zien een vermindering van lijntjes en rimpels in slechts 2 weken!

Retinol Youth Renewal Night Cream

Retinol Youth Renewal Night Cream


Een nachtcrème die fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Renewing Eye Cream

Shop direct

Voeg voor een nog krachtigere behandeling de Renewing Eye Cream toe over het serum. Deze anti-aging behandeling verstevigt, verheldert en hydrateert. Het zorgt voor een minimalisering van de wallen en donkere kringen. Deze formule verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid rondom de ogen. Het resultaat is een vermindering van donkere kringen onder de ogen en licht ook het gebied rondom de ogen op!

Renewing Eye Cream

Renewing Eye Cream


Een oogverzorging die schade onder de ogen behandelt.

Combineer het bovenstaande met het Vitamine C Serum en je zult zien dat je huid hier snel profijt van zal hebben! Op naar die stralende huid zonder donkere kringen! 

Meer weten over het merk Murad? Lees dan hier meer! 

nl_NL