Wat is cellulaire hydratatie?

cellulaire hydratatie

Er wordt online en op televisie veel gesproken over wat het beste is voor jouw huid. Nu wordt er vaak gesproken over een crème hier, een serum daar, etc. Maar het is belangrijk om het probleem bij haar kern aan te pakken. Naarmate we ouder worden verliezen we water en dit zorgt voor al onze veroudering problemen. Dus we moeten dit probleem aanpakken en dat doen we door middel van cellulaire hydratatie.

Misschien heb je het ons wel een keer horen zeggen. Misschien heb je er nog nooit van gehoord… maar cellulaire hydratatie! Cellulaire hydratatie is het behoud van sterke cellen die water vasthouden. Op deze manier kan je jouw jong uitziende gezicht langer behouden zoals jij het wilt. Ook is cellulaire hydratatie goed voor jouw algehele gezondheid dus let goed op!

Wat is precies de wetenschap achter cellulaire hydratatie?

Naarmate we ouder worden verliezen onze cellen water. Als we baby’s zijn is ongeveer 75% van ons lichaam water. Tegen de tijd dat we op middelbare leeftijd zijn, kan het watergehalte in ons lichaam zo laag zijn als 50%! Maar het goede nieuws is dat er een manier gevonden is om onze cellen te versterken, zelfs als we ouder worden! Dit is mogelijk door de wetenschap van cellulaire hydratatie en dit toe te passen in ons dagelijkse leven!

De wetenschap van cellulaire hydratatie kijkt naar het vermogen van celmembranen om water in een cel te kunnen houden. Omdat de huid alleen mooi kan zijn wanneer de huid op cellulair niveau gezond is gaan waterrijke voedingsstoffen, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten een lange weg banen naar het optimaliseren van de gezondheid van de cellen.

Wij hebben een aantal basis vuistregels voor je opgeschreven om je cellen jong en gehydrateerd te houden:

Het consumeren van cellulaire water-boosters

Het eten van een waterrijk dieet is een eenvoudige manier om meer vocht toe te voegen in jouw cellen. Je creëert namelijk een voedingsrijke omgeving voor het lichaam en dit zijn de bouwstenen die we nodig hebben om sterke cellen te kunnen vormen. In de afbeelding hieronder kun je duidelijk zien wat wij adviseren om in je dagelijkse leven te consumeren om zo sterkere cellen te creëren. Wanneer je op deze manier eet wordt het lichaam overspoeld met micronutriënten die de ideale omgeving creëren voor de productie van gezonde cellen.

Gebruik de juiste huidverzorgingsproducten

Huidverzorgingsproducten met krachtige hydraterende ingrediënten ondersteunen de barrièrefunctie van de huid. Daarnaast beschermt het de cellen tegen milieuschade en uitdroging. Een gezonde celvernieuwing wordt gestimuleerd zodat de verschillende huidlagen een grote populatie sterke jonge cellen hebben.

Maak tijd voor jezelf

Een grote factor die de hydratatie van de cellen kan verminderen, is stress. Mensen die voortdurend onderweg zijn en nooit tijd voor zichzelf maken lijden vaak aan cellulaire uitdroging. Door elke dag, al is het maar een half uurtje, tijd voor jezelf te nemen, zal je elke cel in je lichaam van dienst zijn!

De bovenstaande stappen zijn eenvoudige stappen die je kunt opvolgen om de gezondst mogelijke cellen te bouwen en water en voedingsstoffen aan te trekken. De huid zal hier niet alleen profijt van hebben ook zal je algehele gezondheid je dankbaar zijn.

Wil je een vrijblijvend advies over welke producten het beste bij jouw huid passen? Neem dan contact met ons op of lees hier meer!

nl_NL