Beauty

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon waarbij u van uw tenen tot uw kruin kan worden behandeld? Dan bent u bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen aan het juiste adres. Wij leggen de focus bij Palais des Cosmétiques op huidverbetering maar doen daarnaast nog veel meer. Onderstaand kunt u behandelingen vinden die alles te maken hebben met BEAUTY. Zie er weer prachtig uit door onderstaand een behandeling te kiezen!

Beauty

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon waarbij u van uw tenen tot uw kruin kan worden behandeld? Dan bent u bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen aan het juiste adres. Wij leggen de focus bij Palais des Cosmétiques op huidverbetering maar doen daarnaast nog veel meer. Onderstaand kunt u behandelingen vinden die alles te maken hebben met BEAUTY. Zie er weer prachtig uit door onderstaand een behandeling te kiezen!

Bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen geven wij vanaf 2019 ook gepersonaliseerde Make-Up workshops. Deze workshops zijn bedoeld om u te leren hoe u zich het beste kunt opmaken! Wij hebben een expert op het gebied van make-up die al uw vragen kan beantwoorden.

Make-up Workshop Amstelveen

Voordat wij met de workshop beginnen zullen wij eerst met u doornemen wat u in deze workshop graag zou willen leren. In grote lijnen willen wij deze volgende onderwerpen sowieso bespreken:

The Basics: 

Hierbij kunt u denken aan de primers, foundations, etc. De specialist zal het eerst bij u voor doen en daarna zult u zelf aan de slag gaan! De vragen die in deze workshop beantwoord gaan worden zijn:

 • Welk huidtype heb ik?
 • Welke kleuren passen het beste bij mijn huid?
 • Hoe begin ik mijn make-up?
 • Welke make-up past het best bij mijn huid?
 • Welke penselen moet ik gebruiken?
 • En belangrijker nog: hoe breng je het aan?

The Eyes

Het volgende onderwerp is voor vele, het moeilijkste deel van het gezicht: de ogen. Op deze dag gaan we het hebben over onder meer: oogschaduw, eyeliners, wenkbrauwen en nog veel meer. Een aantal vragen die we deze dag gaan beantwoorden zijn:

 • Welke kleur past het best bij mij?
 • Hoeveel kleuren kan je gebruiken?
 • Wat is het verschil van een dagmake-up en een avond make-up?
 • Hoe brengen we dit het mooiste aan?
 • Hoe maak je de perfecte wenkbrauw?

Colors & Lips:  

Daarna gaan we ons bezig houden met de lippen en de kleuren voor in het gezicht. Denk hierbij aan de lipliner, lipstick, lipgloss, maar ook de blush en de bronzer komen hier aan bod. Een aantal vragen die we hier gaan beantwoorden:

 • Welke kleur past het beste bij mijn huid?
 • Waarom brengen we de blush/bronzer aan?
 • Waar brengt u de blush/bronzer aan?
 • Hoe kies ik de juiste lipliner/lipstick/lipgloss?
 • Wat zijn verschillende manieren om dit aan te brengen?

Party Make-Up:

Op het laatste deel van de cursus gaan we aan de slag met de 'party make-up'. In de bovenstaande onderwerpen heb je de basis en meer geleerd, maar een party make-up is weer net een stap verder! We nemen de trends van de party make-up door en laten u zelf de party make-up aanbrengen. Wanneer je de voorgaande onderwerpen onder de knie hebt zal dit geen enkel probleem zijn. Natuurlijk zal de make-up specialist u helpen de perfecte party make-up te realiseren.

De workshops zijn voor maximaal 2 personen, dit betekent dat wij de workshop heel erg persoonlijk kunnen maken. Wilt u bijvoorbeeld leren hoe u een Smokey Eye moet maken. Of wilt u juist leren hoe u uw foundation het mooist aanbrengt? Dan gaan wij hier extra op in tijdens de workshop.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u na deze workshop uzelf kunt voorzien van een prachtige natural look met de juiste kleuren, maar ook met een geweldige party make-up!

Handig om te weten

 • De workshop is 1-op-1 (max. 2 personen);
 • We zullen 4 verschillende onderwerpen doornemen;
 • De workshop duurt 3 uur, dit kan eventueel worden opgesplitst in 2 dagen;
 • Voor de workshop gebruiken wij de minerale make-up: Youngblood;
 • De gehele workshop kost € 100,00!

Stapelkortingen

Misschien ook leuk om te vermelden is dat je op de dag van de workshop gebruik kunt maken van stapelkortingen op onze make-up producten:

 • 1 product = 5% korting op gehele totaal bedrag;
 • 2-3 producten = 10% korting op gehele totaal bedrag;
 • 4 of meer producten = 15% korting op gehele totaal bedrag.

De kosten

Workshop
Gehele workshop: € 100,00

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'WORKSHOP: Make-Up'.

Een nieuwe behandeling bij Palais des Cosmétiques vanaf 2019 de Voetreflexologie Amstelveen! Een voetreflexbehandeling geeft ontspanning en herstelt uw balans!

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is kan voetreflexologie helpen om de verstoorde harmonie te herstellen. Onder onze voeten bevinden zich vele reflexpunten, welke corresponderen met klieren, organen, zenuwen en gewrichten. Door het geven van impulsen wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Voor wie?

Iedereen met zowel lichamelijke als emotionele klachten zal door een voetreflex behandeling eerder de balans tussen lichaam en geest terugvinden waardoor klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Het gaat hierbij om onder andere:

 • Stress, burn-outklachten;
 • Spijsverteringsklachten;
 • Hoofdpijn/migraine;
 • Hormonale klachten;
 • Bepaalde nek-, rug- en schouderklachten;
 • Slaapstoornissen, etc.

Een voetreflexologie behandeling is een heerlijk ontspannen moment voor uzelf.

Gediplomeerd voetreflexoloog in Amstelveen

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen. Ik ben Mariska van der Zee, erkend, gediplomeerd voetreflexoloog. 

"Ik vind het erg leuk om u de mogelijkheid te bieden om via deze actie kennis te laten maken met voetreflexologie bij Palais des Cosmétiques.

Naast voetreflexologie doen wij bij onze schoonheidssalon in Amstelveen ook andere voetbehandelingen zoals: pedicure, lees hier meer over

Vergoeding zorgverzekeraar

De specialist van de voetreflexologie is aangesloten bij de Bond van Europese Reflexologen dit betekent dat sommige zorgverzekeraars deze behandeling deels of geheel vergoeden. U kunt op de website van de Bond van Europese Reflexologen de zorgverzekeraars vinden die deze behandeling hebben opgenomen in hun pakket. 
Voetreflexologie
Behandeling 1: € 40,00
Behandeling 2: € 35,00
Behandeling 3: € 30,00

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Voetreflexologie'.

Especially for the men

Een gezichtsbehandeling is niet meer alleen voor vrouwen! Ook mannen verdienen een prachtige huid. Mannen van tegenwoordig zorgen goed voor zichzelf en zijn niet bang om hiervoor uit te komen!

De huid van een man is niet te vergelijken met de huid van een vrouw. Een mannenhuid is over het algemeen dikker met een hoger niveau van cel-activiteit dan die van de vrouw. De mannenhuid heeft daarom andere verzorging nodig.

'Mannen van tegenwoordig...'

De behandeling

Bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen hebben wij speciaal een behandeling ontwikkeld voor de mannenhuid.  Speciaal ontwikkeld ja, want de huid van de man is anders qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. En helaas kan ook deze huid, door het dagelijks scheren, stress en andere factoren, droog en geïrriteerd aanvoelen.

Productadvies

Met ons uitgebreide productaanbod kunnen wij een advies geven specifiek voor de mannenhuid. Deze producten houden rekening met het feit dat mannen iedere dag moeten scheren en alleen daarom al andere producten nodig hebben dan de vrouw.

De kosten

Speciaal voor de man
60 minuten vanaf € 67,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Gezichtsbehandeling voor de man'.

Algemene voorwaarden test

Bij het aangaan van een afspraak gemaakt persoonlijk, telefonisch, per e-mail, online via onze website of via social media, gaat de cliënt akkoord met onderstaande Algemene Voorwaarden.

 1. Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Palais des Cosmétiques en haar cliënt(en) tenzij van deze voorwaarden door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

 1. Inspanningen Palais des Cosmetiques

Palais des Cosmétiques zal de behandelingen naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van het protocol Hygiëne en professionaliteit uitvoeren en op grond van de op dat moment bekende stand der wetenschap. Palais des Cosmétiques zal zoveel als redelijkerwijs mogelijk wordt geacht cliënt(en) informeren over de financiële consequenties van een eventuele wijziging en/of aanvullende behandeling.

 1. Afspraken

Indien de cliënt is verhinderd dient dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak bij Palais des Cosmetiques door cliënt gemeld te worden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, staat het Palais des Cosmétiques vrij het gehele honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt door te berekenen. Indien de cliënt meer dan 5 minuten later dan de afgesproken tijd aanwezig is, staat het Palais des Cosmétiques vrij de verloren tijd op de behandeling in te korten en het gehele honorarium in rekening te brengen.

 1. Betaling

Palais des Cosmétiques vermeldt alle prijzen van behandelingen op haar website. De gemelde prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen van de producten worden op mondeling gemeld indien de cliënt hiervoor interesse toont of op voortvloeiend uit een maatwerk advies. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten contant, via een pin- of creditcard betaling te voldoen.

 1. Garantie

Wanneer de cliënt niet tevreden is over een bij Palais des Cosmétiques gekochte producten of een allergische reactie heeft kunnen de producten binnen één week geruild worden voor andere producten. De garantie vervalt indien:

 • de cliënt andere producten dan de door de schoonheidsspecialiste geadviseerde producten heeft gebruikt;
 • de cliënt de adviezen voor thuisverzorging niet heeft opgevolgd;
 • de cliënt het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd;
 • de cliënt de producten niet volgens de gebruiksaanwijzing heeft gebruikt.
 1. Cadeaubonnen

Cadeaubonnen van Palais des Cosmétiques zijn maximaal 12 maanden geldig, na datum van afgifte.

 1. Persoonsgegevens & privacy

De cliënt voorziet Palais des Cosmétiques vóór de eerste behandeling van alle gegevens, waarvan de schoonheidsspecialiste aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de cliënt redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandelingen. Palais des Cosmétiques neemt de persoonlijke gegevens van de cliënt op in een geautomatiseerd systeem en op een klantenkaart. Palais des Cosmétiques behandelt de vertrouwelijke gegevens van de cliënt volgens de richtlijnen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Palais des Cosmétiques zal gegevens van de cliënt niet verkopen of verhuren aan derden zonder schriftelijke toestemming vooraf van de cliënt.

 1. Geheimhouding

De schoonheidsspecialiste is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de cliënt heeft medegedeeld tijdens de behandeling. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de cliënt is meegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie. De geheimhouding vervalt indien, op grond van een wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak, de schoonheidsspecialiste verplicht is de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken.

 1. Aansprakelijkheid

Palais des Cosmétiques is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat de schoonheidsspecialiste is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding. Palais des Cosmétiques is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon.

 1. Beschadiging & diefstal

Palais des Cosmétiques heeft het recht van de cliënt een schadevergoeding te eisen indien de cliënt schade aanbrengt aan het meubilair, apparatuur, producten of iedere andere eigendommen van Palais des Cosmétiques. Palais des Cosmétiques meldt diefstal altijd bij de politie.

 1. Klachten

Indien de cliënt een klacht heeft over de behandeling of een product, moet deze zo spoedig mogelijk, doch binnen vijf werkdagen na ontdekking schriftelijk gemeld worden aan de eigenaar van Palais des Cosmétiques en de behandelende schoonheidsspecialiste. Palais des Cosmétiques is kernlid bij ANBOS en hierdoor aangesloten bij de stichting Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging. De cliënt kan zich wenden tot deze geschillencommissie indien Palais des Cosmétiques klager niet binnen vijf werkdagen adequaat antwoord geeft en partijen daarna niet tot een vergelijk komen. Indien een klacht gegrond is, Palais des Cosmétiques de behandeling opnieuw verrichten zoals overeengekomen, tenzij dit inmiddels voor de cliënt aantoonbaar zinloos is geworden en de cliënt dit schriftelijk kenbaar maakt.

 1. Behoorlijk gedrag

De cliënt behoort zich in de salon behoorlijk te gedragen volgens algemeen aanvaarde normen. Indien de cliënt na herhaaldelijke waarschuwingen onbehoorlijk gedrag blijft vertonen, heeft Palais des Cosmétiques het recht de cliënt de toegang tot de salon te weigeren zonder opgaaf van redenen.

 1. Recht

Op elke overeenkomst tussen Palais des Cosmétiques en de cliënt is het Nederlands recht van toepassing. Ingeval van uitleg van de inhoud en strekking van deze algemene voorwaarden, is de Nederlandse tekst daarvan steeds bepalend. Van toepassing is steeds de laatst gedeponeerde versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.

Palais des Cosmétiques is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op de website plaatsen, bijvoorbeeld in een reactie op een bericht en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Deze reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van Palais des Cosmétiques. Palais des Cosmétiques kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers.

Palais des Cosmétiques betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Palais des Cosmétiques aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Anonieme reacties die alleen bedoeld zijn om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

Palais des Cosmétiques bevat links naar andere sites maar is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites.

Algemene voorwaarden versie 1 september 2016

Sitemap

Cadeaubon

Bij Palais des Cosmétiques kunt u ook online cadeaubonnen bestellen! Wij pakken het leuk voor u in zodat u het meteen aan de ontvanger kunt geven! Vergeet niet bij het bestellen van de cadeaubon aan te geven voor wie de cadeaubon is en welk bedrag u op de cadeaubon wilt laten zetten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief:

Laat een review achter!

Klanten aan het woord

Heerlijk genoten! Ga gelijk weer een afspraak maken

Claudia Elbers

Het is heerlijk rustgevend en zeer professioneel om door Savannah te worden geholpen, of beter gezegd in de watten te worden gelegd. Ik kijk elke week er naar uit om mijn handen door haar te laten verzorgen. Pure top klasse!

Rosita Drost

Savannah is fantastisch, altijd een feestje door haar te worden verzorgd! Ook een mooie en zeer verzorgde dame, echt een inspiratie , ze straalt klasse uit en dat sluit perfect aan bij de geweldige voeten behandeling. Een echte parel voor het Palais, chapeau.

Ine Hockemeijer

Vanmiddag een pedicure behandeling gehad en een heerlijke gezichtsbehandeling, Bedankt Myrna

Nelly Raps Nieukerk

Was weer heerlijk @pdescosmetiques. Mijn favo plek om bij te tanken! #zuurstofbehandeling #aanrader

Tanja Jess

Moest weer nodig een behandeling/huidverzorging! Dank Myrna

Danny de Munk

Fantastisch team van hele lieve lees; vak vrouwen. Rustige, relaxte omgeving en prachtige producten.

Rutger Mulder

Ik kon heerlijk snel terecht. Mooie zaak/salon met een prettige sfeer en zeer goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Hartelijk ontvangen en professionele behandelingen ondergaan.

Carla Baas

Een hele mooie salon gerund door vakvrouwen! Ze hebben jarenlange ervaring met cosmetische behandelingen. Behalve vakkundig ze ook zeer klantvriendelijk.

Caroline Haneveer-Heijting

Ik ben inmiddels 55 jaar oud en ben al 20 jaar onder Myrna haar handen waar ik uiterst over te spreken ben. Elke 6 weken onderga een heerlijke schoonheidsbehandeling. Myrna Jensch is een uitstekende schoonheidsspecialiste die mee gaat met de tijd en nieuwe bevindingen geeft op het gebied van huid veroudering. Kortom een uitstekende salon die ik iedereen wil aanraden.

Andrea van Ast

Specialisaties

Bij Palais des Cosmétiques hebben wij een breed assortiment als het gaat om huidverbeterende behandelingen. Naast de 'gewone' gezichtsbehandelingen, bieden wij ook gespecialiseerde behandelingen aan. Dit om nog sneller resultaat te kunnen behalen op het gebied van huidverbetering. 

Bij alle specialisatie behandelingen kijken wij of uw huid wel geschikt is voor deze behandeling. De specialisatie behandelingen kunnen worden toegevoegd in een gezichtsbehandeling of kunnen als aparte behandeling worden gekozen. Dit ligt geheel aan uw eigen wensen en behoeftes. 

CND Shellac

CND Shellax is een orginele UV-curen nagelpolish. Deze gellak zorgt ervoor dat je twee weken lang schitterende hoogglans nagels hebt. CND introduceerde ruim 5 jaar geleden de innovatieve Shellac. Shellac is uit menig salon niet meer weg te denken en dus ook niet bij ons instituut in Amstelveen. Bij ons instituut aan de Rembrandtweg hebben wij ook het merk O.P.I. maar we zijn erachter dat dit merk niet altijd favoriet is bij iedereen en vandaar dat wij in april 2017 ook zijn begonnen met CND Shellac! 

                      

Veiligheid van de nagels

De Shellac van CND is veilig in gebruik ook voor bijvoorbeeld zwangere dames. De gezondheid van de nagels staat bij Palais des Cosmétiques voorop en daarom zullen wij nooit een merk kiezen die slecht is voor de nagels. De natuurlijke nagel zal niet beschadigd worden ook niet wanneer je de nagel opruwt. Daarnaast is het verwijderen van de Shellac niet pijnlijk. U kunt bij onze salon in Amstelveen kiezen voor verschillende kleuren, zit uw kleur er niet tussen dan kunt u ook kijken naar onze O.P.I. kleuren! 

Jacques Fath

Palais des Cosmétiques heeft naast huidverzorgingsproducten en beautysupplementen, sinds kort ook parfum. En niet zo maar parfum, maar parfum van Jacques Fath Essentials! 

Jacques Fath werd geboren in 1912 in Parijs, Frankrijk. Hij was een Franse modeontwerper die cruciale invloed had op de haute couture. Hij groeide op in een creatieve familie van mode-illustratoren, schrijvers en schilders. Fath was zeer geïnteresseerd in mode en creatie, dus stapte hij in 1937 verder in de wereld van haute couture en begon zijn eigen collectie. Naast mode werd er in 1946 de eerste parfum lijn van Jacques Fath gecreëerd. 

Jacques Fath heeft in totaal 28 parfums gecreëerd. Bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen hebben wij de volgende geuren: 

Green Water

Gecreëerd in 1946 door parfumeur Vincent Roubert. Een aromatische citrusgeur, geïnspireerd op de eerste versie in 1946 met een eigentijdse signatuur. 

Top: citrus.
Hart: kruidig.
Staart: groen, amber, musk.

Bestel online


Vers le Sud

Een uitnodiging voor een reis naar het Middellandse zeegebied. Zonnige sensaties en rijke ingrediënten worden gemengd in deze geur en creëren een harmonieuze compositie. Een houtige marine geur, een combinatie van rijke ingrediënten. 

Top: fris, citrus zongedroogde lavendel.
Hart: waternoten, bloem, vijgenblad.
Staart: mos en houttonen.

Bestel online


Bel Ambre

Intense geur met amber. Houtachtig Amber, een luxueuze geur

Top: citrus met kruidenhart: witte bloemen.
Staart: amber, ledertonen, musk.

Bestel online


Curaçao Bay 

Een avontuur naar het diep blauwe. Een oceaanachtige, houtachtige geur.

Top: groen, citrus.
Hart: waternoten, frangipane.
Staart: musk, amber en houttonen

Bestel online


50ml = €95,00
220ml = €190,00

Liever de geuren eerst ruiken? Kom dan lang in ons schoonheidsinstituut aan de Rembrandtweg in Amstelveen!

O.P.I. 

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio's in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. In de beginjaren produceerde OPI alleen kunstnagelproducten; later is het assortiment uitgebreid met een ontzettend brede keuze aan producten, voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging én cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats.

OPI nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren - zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna - op handen gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers - zeker filmsterren - stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is 'shockproof'. Geen wonder dat OPI in Amerika al diverse Awards heeft gewonnen en dat het door lezers van magazines is uitgeroepen tot beste product.

OPI verzorging

Naast de collectie nagellakken biedt OPI een uitgebreide lijn hand- en nagelverzorgingsproducten, op basis van natuurlijke ingrediënten en botanische extracten. Bovendien heeft OPI een complete lijn ontwikkeld voor cosmetische voetverzorging. Deze producten zijn in eerste instantie ontwikkeld voor professionals, dus bieden ze hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Aan elke productlijn gaan tientallen jaren aan research vooraf. Een belangrijk uitgangspunt is de gezondheid en conditie van de natuurlijke nagel te behouden en liefst te verbeteren.

Genosys

Sommige landen zijn nu eenmaal beautylanden bij uitstek en wat Frankrijk is voor Europa, is Zuid-Korea voor Azië. Een voorbeeld van een zeer populair merk in Zuid-Korea is: GENOSYS. Genosys biedt ‘s werelds beste microneedling apparatuur, klinische huidverzorgingsproducten en speciale treatment kits. 

Genosys werd geboren om de fundamentele oplossing te vinden voor de aanpak van huidveroudering. Het belangrijkste probleem van cosmetica is dat ze meestal op het huidoppervlak blijven vanwege de beschermende functie van de huidbarrière en de grote moleculaire grootte van de ingrediënten.

Maar door Genosys breekt er een nieuw tijdperk aan op het gebied van huidverbetering door de introductie van zijn fundamentele en krachtige remedie om de huid zowel intern als extern te behandelen met behulp van de Genosys-roller en Genosys-cosmeceuticals die speciaal zijn ontwikkeld voor microneedling.

Wat is het grootste beautygeheim van Genosys? 

 • Genosys maakt geen gebruik van gewone microneedling, maar van het unieke diskneedling treatment;
 • Door innoverende microneelde rollers: meer resultaat en veiligheid;
 • Door de diamantvorm van de naalden: minder pijn;
 • Door complete treatment zijn kortere naalden nodig: meer resultaat met minder trauma;
 • Betaalbare treatments die in balans zijn met het resultaat. 

Lily Lolo

Lily Lolo is een Brits merk en biedt kwalitatief hoogwaardige minerale make-up must-haves om u te helpen de schoonheid te bereiken die u wilt laten zien aan de buiten wereld! In 2005 is Lily Lolo gelanceerd door de oprichter Vikki Khan en is vernoemd naar haar twee zusjes Lisa (Lily) en Lorraine (Lolo). 

De producten van Lily Lolo zijn vrij van parabenen, parfum en/of kleurstoffen. Is uw huid droog, vet of heeft u andere huidaandoeningen, dan is Lily Lolo het merk voor u! Lily Lolo is een lichte, vlekkeloze mak-up die geen verstoppingen of irritaties geeft. 

Wat maakt Lily Lolo uniek?

Of je huid nu droog, vettig of ergens daar tussenin is, Lily Lolo minerale make-up geeft een vlekkeloze en naadloze teint zonder te klonteren of te irriteren. Lily Lolo is ook van mening dat moderne schoonheid in vele vormen voorkomt, en daarom maken ze de producten met elk type vrouw in gedachten, ongeacht stijl, leeftijd en huidskleur.

Gemaakt met liefde... En zonder schadelijke ingrediënten

Onze producten zijn gemaakt met alleen ingrediënten waarvan bewezen is dat ze de huid voeden en beschermen. Dat betekent dat u nooit schadelijke chemicaliën zult vinden zoals parabenen en ftalaten, synthetische parfums, kleurstoffen en andere dingen die niet goed voor u en uw huid zijn. 

Minerale make-up

Waarom zou u moeten kiezen voor minerale make-up? Lily Lolo en ook Youngblood zijn twee make-up merken die goed bij Palais des Cosmétiques passen. Deze twee merken zijn zo zuiver dat ze praktisch huidverzorgend zijn. Perfect voor de mensen die de beste verzorging voor zijn of haar huid zoeken. De producten zijn:

 1. Natural: minerale make-up ziet er natuurlijk uit en voelt bijna gewichtloos op de huid.
 2. Long lasting: minerale make-up heeft een uitstekend uithoudingsvermogen en is vrijwel water en zweet proof.
 3. Sun safe: bevat een bescherming tegen de zon.
 4. Voedend: de producten van minerale make-up merken bevatten vaak zelfs een huidverbeterend aspect.

Youngblood Mineral Cosmetics

De make-up van Youngblood Mineral Cosmetics bestaat uit 100% zuivere natuurlijke mineralen, bewerkt met behulp van een speciaal verfijningsproces. De make-up verzorgt een perfecte variabele dekking en is gemakkelijk aan te brengen. Uw huid krijgt een gezonde uitstraling met een natuurlijke glans.

Bijkomend voordeel van de make-up van Youngblood Mineral Cosmetics is dat ze zuinig in gebruik is en een goed dekkend resultaat geeft. Er zijn zowel losse als compacte en vloeibare producten, die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidtint en de gewenste dekking.

Pionier sinds 1996

In 1996 werd Pauline Youngbloods droom werkelijkheid met de lancering van Youngblood Mineral Cosmetics. De make-up kreeg al snel bijzonder veel erkenning in de pers, bij de consument en bij de professionele visagisten. Door Youngbloods unieke producteigenschappen omvat de doelgroep zowel tieners als volwassenen en is het een van de favoriete merken van professionele make-up artiesten. Vandaag de dag is Youngblood Mineral Cosmetics een van de marktleiders op het gebied van luxe mineralen make-up.

Pauline Youngblood

Pauline Youngblood werkte enkele jaren in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Daar bleek dat de patiënten behoefte hadden aan een natuurlijk ogende make-up. Dit was nodig om te helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een behandeling of plastische chirurgie. Zij besloot een make-up te ontwikkelen die zowel schoonheidsfoutjes kon verbergen als één die gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct.

Minerale make-up

Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen een verzachtende werking hadden op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk gaven. Als pluspunt bleek dat de zuivere mineralen bovendien beschermende eigenschappen hadden tegen schadelijke invloeden van de zon, niet verstoppend werkten en geen acne veroorzaakten.

De minerale make-up van Youngblood Cosmetics is geschikt voor alle huidtypes: de gevoelige, normale, droge en vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes en zelfs voor een allergische huid. De make-up bevat geen zinkoxide, zodat de mineralen geen uitdrogend effect veroorzaken. Titaniumdioxide beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van UVA/UVB. Uiteraard is de lijn van Youngblood Mineral Cosmetics waterproof en lang houdbaar, laat ze de huid ademen en is ze niet getest op dieren.

Waarom Youngblood?

 • Is geschikt voor alle huidtypes.

 • 100% zuivere, natuurlijke mineralen, bewerkt met behulp van een speciaal verfijningsproces.

 • Zorgt voor een perfecte, variabele dekking en is gemakkelijk aan te brengen.

 • Geeft een gezonde uitstraling met een natuurlijke glans.

 • Is zuinig in gebruik en geeft een goed dekkend resultaat.

 • Heeft zowel losse als compacte en vloeibare producten, die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidtint en gewenste dekking.

 • Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect.

 • Bevat titaniumdioxide dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van UVA/UVB. Is waterproof en lang houdbaar.

 • Laat de huid ‘ademen’, verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen acne. Is niet getest op dieren.

Beauty Supps

Beautiful Skin Starts From Within...

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediënt samenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Veilige Supplementen

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Waarom en wanneer supplementen nemen?

Uit een onderzoek in de V.S. is gebleken dat de voedingswaarde in ons voedsel in een periode van 50 jaar sterk is afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees. Wanneer wij volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) eten, opgesteld door de Nederlandse Gezondheidsraad, krijgen wij voldoende voedingsstoffen binnen. In de praktijk blijkt dat wij toch niet altijd voldoende van de geadviseerde voedingsstoffen eten, vaak door de drukte van ons dagelijks leven. Iedereen kent wel de momenten waarop de behoefte ontstaat gezonder te eten en te leven en dit kan een moment zijn om voor supplementen te kiezen. 

Huidverbetering door supplementen

Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. Daarom zijn wij bij Palais des Cosmétiques zo blij dat wij nu ook vanuit binnenuit kunnen werken aan huidverbetering. 

Houd uw persoonlijke voedingsdagboek bij! 

Bent u benieuwd wat u mist in uw dagelijkse voeding? Houd dan een voedingsdagboek bij! Bij Palais des Cosmétiques kunt u een voedingsdagboek bijhouden die wij na twee weken met u gaan doornemen. Hierbij gaan we kijken naar wat u mist in uw voeding en hoe we dit samen kunnen gaan verbeteren. Bent u hierin geïnteresseerd stuur ons dan een e-mail zodat wij u een link naar uw persoonlijke voedingsdagboek kunnen sturen! 

Murad

Murad is een Amerikaans doktersmerk dat klinische huidverzorging ontwikkelt en is een van Amerika's Bestsellers. Alle Murad producten zijn gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het belang van een gezondere levensstijl van de oprichter, de wereldberoemde dermatoloog Dr. Howard Murad, M.D. Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patiënten heeft Dr. Murad onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten voor een prachtige huid worden bereikt door een Inclusive Health® levensstijl.

Inclusive Health®

Door het combineren van resultaatgerichte topische producten voor interne cellulaire ondersteuning met een emotioneel positieve kijk op het leven waardoor je zelfvertrouwen uitstraalt, zorgt een Dr. Murad Inclusive Health® levensstijl ervoor dat je er niet alleen beter uitziet maar ook jezelf beter voelt: BETTER EVERY DAY.®

Filosofie

Bij Murad geloven we dat er een krachtige verbinding is tussen huid, lichaam en geest. Onze filosofie inspireert u om voor uw huid te zorgen met onze doeltreffende producten, een waterrijk dieet en stressmanagement.

Waarom Murad?

Murads klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules, geven u een gezondere en jeugdigere uitstraling. Het toepassen van hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten heeft gezorgd voor een prachtige huid en meer zelfvertrouwen bij miljoenen gebruikers over de gehele wereld. Alleen Murad producten garanderen een egale stralende huid, die wereldwijd bekend staat als de ‘Murad Glow’.

Céll Fùsion C

Céll Fùsion C biedt complete huidverzorgingsoplossingen exclusief voor dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa's en andere huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld. Een huid die laser of chemisch behandeld is, moet met de grootste zorg worden behandeld om negatieve bijwerkingen te voorkomen. Céll Fùsion C is een medisch huidverzorgingsmerk dat voornamelijk bestaat uit gepatenteerde celmembraanconstructie, die het huidherstel versnelt.

CMS Dual Liposome Technology

Dankzij de nieuwste technologie vormt Céll Fùsion C een dubbele lipide opbouw in exact dezelfde structuur als de natuurlijke intercellulaire lipide. Hierdoor herstellen huidproblemen snel en door het herstellen van de beschadigde lipide barrière, hervindt de huid zijn originele conditie.

Cel Membraan Structuur (CMS) heeft de mogelijkheid om dankzij de dubbele liposomentechniek door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten en lonoline andere stoffen meeneemt. CMS zorgt er ten alle tijde voor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd is op de fysiologische kenmerken van de huid wat leidt tot een veilige opname door de huid.

La Colline

Het merk La Colline is geboren in het hart van de Zwitserse Riviera: een beschermende vallei van de Rhône rivier in het Zwitserse gebied Wallis. De geboorteplaats van La Colline is Sion, een stad genesteld tussen twee heuvels ('collines' in het Frans). 
 
Sinds die tijd bevindt het La Colline Cellular Research Laboratoria zich in het centrum van de biotechnologische industrie van de Zwitserse Rivièra. Hierbij levert La Colline een actieve bijdrage aan het toonaangevende onderzoek in een wereldberoemde Zwitserse specialiteit: cellulaire therapie.

Waardes

Het assortiment van La Colline bestaat uit 7 huidverzorgingslijnen die geavanceerde oplossingen bieden voor de anti-verouderingsbehoeften van een cliënteel dat zowel vrouwen als mannen omvat.

Als pionier in het gebruik van collageenmaskers, een geavanceerde technologie voor het stimuleren van de cellulaire biologische matrix, ontwikkelt La Colline uitzonderlijke behandelingen voor optimale anti-verouderingswerking. De innovatieve formules zijn gebaseerd op hoogwaardige biotech-actieve ingrediënten en botanische extracten die onmiddellijke en langdurige zichtbare resultaten opleveren om de huid mooier te maken.

De anti-aging kracht van La Colline

Vele jaren geleden, langs de oevers van de Zwitserse Biotechnologische Rivièra, bestudeerden een groep wetenschappers de drie vitale elementen voor het leven: oxygenatie, hydratatie en bescherming. Tijdens hun studie werden de wetenschappers vastbesloten om een ​​oplossing te vinden om celoxygenatie te verbeteren. Ze wisten dat ze een geavanceerde technologie moesten maken die diep in de huid zou werken, in het hart van elke cel. Door grote beproevingen en inspanningen bereikten ze hun doel en werd het CMAge® Complex geboren. Het complex is ontworpen om het celmetabolisme te stimuleren en bevat belangrijke ingrediënten die de celoxygenatie bevorderen door hydratatie en bescherming. Het exclusieve CMAge®-complex is de hoeksteen van het merk van La Colline en vormt de kern van elk van de producten.

De kracht van CMAge®

De technologie is een combinatie van zes van de beste botanische actieve ingrediënten. Deze zorgvuldig ingekochte actieve ingrediënten ondergaan een biovergistingsproces om ervoor te zorgen dat alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor de producten worden gebruikt. Het bio-fermentatieproces helpt ook om de ingrediënten te stabiliseren, resulterend in de meest effectieve formulering.

Met de toegankelijkheid van een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde onderzoekers en wetenschappers, en het CMAge® Complex als een drijvende kracht, blijft La Colline grenzen verleggen in de wereld van schoonheid en cellulaire huidverzorging.

Harsen

Bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen kunt u voor verschillende ontharingstechnieken bij ons terecht. Een manier van ontharen is harsen. U kunt bij ons terecht voor het volgende: 

 • Bovenlip harsen (dit kan ook gedaan worden met het pincet)                   
 • Kin harsen (dit kan ook gedaan worden met het pincet)    
 • Bovenlip en kin harsen (dit kan ook gedaan worden met het pincet)     
 • Bikinilijn harsen
 • Brazilian wax
 • Oksels harsen
 • Armen harsen
 • Onderbenen harsen
 • Bovenbenen harsen
 • Hele benen harsen
 • Rug of buik harsen

Hoelang blijven de geharste haren weg? 

Het kan heel erg verschillen per persoon hoelang de haren wegblijven. Gemiddeld ligt dat tussen de 3-8 weken. In de zomer groeien de haren over het algemeen sneller terug dan in de winter. 

Definitief ontharen

Wilt u permanent van uw haren af? Denk dan eens aan definitief ontharen, hierbij kunnen we 95% van de haren definitief verwijderen! Lees hier meer over definitief ontharen.

De kosten

Harsen
Bovenlip € 13,50
Kin € 13,50
Wangen € 13,50
Bovenarmen € 17,50
Onderarmen € 17,50
Schouders € 17,50
Onderrug € 17,50
Bovenrug € 17,50
Oksels € 18,50
Bovenlip & Kin € 23,50
Bikinilijn € 25,50
Armen € 27,50
Onderbenen € 28,50
Handen incl. vingers € 59,50
Bovenbenen € 28,50
Buik (en bovenarmen + € 5,00) € 28,50
Rug (en nek + € 5,00) € 29,50
Hele benen € 51,50
Brazilian Wax € 51,50
Pincet
Bovenlip € 14,50
Kin € 14,50
Bovenlip en kin € 25,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Harsen'. Geef bij de opmerking aan om welk lichaamsdeel het gaat.

Ons schoonheidsinstituut in Amstelveen legt haar focus op ontspanning en hoe kunt u beter ontspannen dan met een heerlijke massage. Bij Palais des Cosmétiques bieden wij verschillende massages in Amstelveen waaruit u kunt kiezen. Denk hierbij aan een lichaamsmassage, nek, -schoudermassage, bindweefselmassage en shiatsu massage. Lees onderstaand een kleine introductie van deze massagetechnieken:

Lichaamsmassage

Lichaamsmassages zijn uitstekend geschikt om eens even een moment voor uzelf te nemen en aandacht aan uw lichaam te besteden. Een lichaamsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk heel preventief zijn voor het behoud van een goede gezondheid. Bij de lichaamsmassage staan uw nek, schouders, rug en benen centraal. De massage ontspant uw spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. U zult merken dat u met een ontspannen lichaam, geestelijk makkelijker tot rust komt.

Nek,- schoudermassage

In de schouders en nek bevindt zich vaak veel spanning. Gespannen achter de computer werken of een te grote last op de schouder nemen zijn bekende oorzaken. Spanning in die spiergroep is ook vaak de oorzaak van hoofdpijn. Regelmatige schouder en nekmassage kan de spanning verlichten en klachten voorkomen. Tijdens de massage wordt u zich bewust van de aanwezige spanningspunten in de spieren. Uw spieren ontspannen door middel van zachte strijk en kneedbewegingen.

Bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Het werkt niet alleen huidverbeterend maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage! Cosmetische bindweefselmassage wordt het meest op het gezicht, de hals en de decolleté toegepast. De eerste behandelingen kunnen door de verklevingen van het weefsel wat gevoelig zijn. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel steeds losser en soepeler, de verklevingen verminderen en de massage wordt dan als weldadig ervaren. De gezichtsmassage wordt op een gereinigde huid toegepast en de huid voelt warm en wat tintelig.

Hot Stone Massage

Ben je opzoek naar een massage die zorgt voor ontspanning? Dan is een Hot Stone Massage de uitkomst. Deze massage is heel erg populair omdat het niet alleen het lichaam kalmeert, maar ook de geest. Tijdens deze behandeling gebruiken we warme oliën met natuurlijke stenen die de spieren ontspannen, de bloedcirculatie verbeteren en het algehele welzijn bevorderen.

Shiatsu Massage

Shiatsu, acupressuur of drukpuntmassage is in de eerste plaats een manuele therapie. Met zowel duimen als vingers, handpalmen, ellebogen en zelfs knieën maakt de specialist meestal draaiende bewegingen. Op die manier wil de specialist slecht functionerende organen verbeteren, onze algemene gezondheid stimuleren en daarnaast ook een algehele ontspanning creëren.

Massages in Amstelveen

De bovenstaande massage technieken kunnen worden toegevoegd in uw gezichtsbehandeling of kunt u als losse behandeling kiezen. Maak een keuze uit de bovenstaande massages in Amstelveen en geniet!

De kosten

Lichaamsmassage
60 minuten - € 61,50
Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 20,00.
Nek, -schoudermassage
30 minuten - € 31,00
Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 10,00.
Bindweefselmassage
30 minuten - € 38,00
Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 15,00.
Hot Stone Massage
30 minuten - € 45,00
Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 15,00.
Shiatsu Massage
30 minuten - € 41,50
Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 15,00.

Zoek bij het maken van een online afspraak naar de gewenste massage techniek.

Semi-Permanente Mascara

's Ochtends wakker worden en meteen de perfecte mascara look hebben? De meeste vrouwen kennen het 'probleem' iedere ochtend willen we toch een beetje mascara op onze wimpers. Dit zorgt er toch voor dat de ogen wat sprekender worden en dat u er geruster uitziet. Bij Palais des Cosmétiques hebben wij nu MYscara dit is een semi permanente wimpercoating, wat wel 2 tot 3 weken perfect op jouw wimpers blijft zitten. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat! 

Wanneer de MYscara eenmaal is aangebracht heb je geen omkijken meer naar jouw wimpers. MYscara is een oogvriendelijke en veilige wimpercoating die geschikt is voor natuurlijk wimpers maar ook voor wimperextensions

Werkwijze

De wimpercoating kan alleen door een specialist worden aangebracht. De behandeling start met het schoon maken van de wimpers, waarna deze met een verwarmde krultang van een mooie krul worden voorzien. Dan brengt de specialist de MYscara laagje voor laagje aan en wordt dit op uw wimpers aangebracht. U kunt zelf de keuze maken tussen 2 of 3 laagjes. Dit hangt heel erg af van uw persoonlijke voorkeur. De wimper coating zorgt voor een echte mascara look, een derde laag geeft een net wat expressieve uitstraling. De behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten, tijdens de behandeling dien je de ogen gesloten te houden. 

De voordelen

 • Mooie diep zwarte wimpers met extra veel volume op ieder moment van de dag;
 • Eén keer aanbrengen betekent 2 tot 3 weken geen mascara meer op hoeven doen;
 • 100% waterproof. Douchen, zwemmen en naar de sauna is toegestaan;
 • Deze mascara loopt niet uit, dus de 'panda-ogen' zijn verleden tijd;
 • MYscara is een veilig geteste en oogvriendelijke wimpercoating, zowel geschikt boven-als onder. 

Geschikt voor

 • Alle leeftijden;
 • Zowel korte als lange wimpers, evenals licht gekleurde of donkere wimpers;
 • Eigen wimpers: onder en boven, maar ook wimperextensions.

Voor en na foto's

De kosten

Semi-Permanente Mascara
Wimpers boven: € 25,00
Wimpers boven & onder: € 37,50
Inclusief Wimper Lifting (boven): € 72,00
Inclusief Wimper Lifting (boven&onder): € 74,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Semi-Permanente Mascara'. Wilt u iets toevoegen? Geef dat dan aan in de opmerkingen.

Make-up & Bruidsmake-up

Heeft u vanavond een feestje? Een fotoshoot? Of gaat u trouwen? Dan kunt u bij Palais des Cosmétiques opgemaakt worden door onze make-up specialisten. Ons make-up team is altijd up-to-date van de nieuwste trends en zullen ervoor zorgen dat u helemaal tip-top opgemaakt de deur uit gaat. In overleg met u zullen wij bepalen wat u graag voor make-up wilt, maken wij een kleurkeuze naar aanleiding van uw outfit en zullen we uw wensen en behoeften verder bespreken. 

Touch-up

Heeft u vandaag een sollicitatiegesprek? Gaat een vriendin trouwen? Of wilt u er gewoon prachtig uitzien? En zo kunnen we nog honderden redenen verzinnen waarom u zich zou willen laten opmaken door een professional. Bij Palais des Cosmétiques kunt u zich laten opmaken voor iedere gelegenheid. 

Bruidsmake-up

De droom van ieder meisje, de wens van iedere vrouw: een verpletterende indruk maken op haar eigen bruiloft. Behalve een prachtige trouwjurk hoort daar natuurlijk ook een gepaste bruidsmake-up bij. Onze specialiste kunt u helpen met de perfecte bruidsmake-up voor deze mooie dag. Dit geldt ook voor getuigen, moeders, zussen en/of vriendinnen.

Allereerst zullen wij een afspraak maken voor een proefmake-up voor de bruid. Bij deze afspraak zullen wij de bruid opmaken en kan zij op deze dag aangeven wat ze wel mooi vindt en wat er misschien anders moet. Bij de proefmake-up schrijven wij alles op zodat wij op de dag zelf uw make-up look weer precies zo kunnen aanbrengen! 

Wanneer de grote dag is aangebroken zullen wij u opmaken zoals afgesproken bij de proefmake-up. Willen familie en vrienden ook opgemaakt worden op deze dag? Dat kan natuurlijk ook!

Maak het plaatje compleet met bijvoorbeeld: manicure, pedicure, wimperextensions, wimperlifting, semi-permanente mascara en/of spray tan.

Make-up merk

Alle merken die wij bij Palais des Cosmétiques in ons assortiment hebben zijn van hoge kwaliteit. Bij de touch-up of de bruidsmake-up wordt er gebruik gemaakt van ons meest exclusieve make-up merk: Youngblood Mineral Cosmetics. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en creëren een natuurlijke uitstraling. Youngblood Cosmetics is een Amerikaans mineraal make-up merk die ontwikkeld is door Pauline Youngblood. 

De kosten

Touch-up
Dag en avond make-up: € 26,00
Bruidsmake-up
Inclusief proefmake-up - € 85,00
Inclusief proefmake-up AAN HUIS (binnen straal van 20km) - € 150,00
Vrienden en/of familie - € 35,00

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Touch-up of Bruidsmake-up'.

Spray Tan

Palais des Cosmétiques is gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering, daarom past dit veilige alternatief voor zonnen en de zonnebank perfect binnen onze filosofie. Uiteraard hebben wij gekozen voor het beste product op het gebied van Spray Tan waarbij wij gebruik maken van de nieuwste apparatuur. Een behandeling duurt slechts 10 minuten. Met de Spray Tanning heeft u: 

 • Direct een gebruinde huid, ideaal voor een feestje of voor de vakantie;
 • Snel een natuurlijk resultaat;
 • Niet schadelijk voor uw huid;
 • Op basis van suiker, vrij van parabenen.

Om het beste resultaat te kunnen garanderen vragen wij een aantal dingen van u. Zie hier een opsomming van alles wat u voor de Spray Tan behandeling gedaan moet hebben voor het beste resultaat. 

Voor de behandeling:

 • Scrub de huid het liefst één dag voor de behandeling met olie vrije scrub;
 • ​Scheren kan tot 24 uur van te voren;
 • Bescherm je nagels en teennagels met nagellak, bij gel- of acrylnagels is dit niet nodig;
 • Geen parfum, make-up, deodorant, dagcrème of bodylotion op de dag van de spray tanning.

Kleding advies op de dag van de tanning:

 • Comfortabele, ruime, donkere kleding;
 • Liever geen lichte, luxe lingerie;
 • Slippers of loszittende schoenen;
 • Geen sieraden.

Na de tanning: 

 • Laat de tanning tenminste 8 tot 10 uur donker worden;
 • Houd rekening met regen en transpireren;
 • Neem geen lange hete douches, gebruik een milde douchegel;
 • Met een handdoek alleen de huid droog deppen, niet wrijven;
 • Gebruik de dagen na de behandeling een goed vochtinbrengende bodylotion.

Voor de Spray Tan behandelingen maken wij gebruik van huidverzorgende merken, waarbij je na 8 uur weer kan douchen. U zult zien dat de kleur eerst heel erg donker wordt, na het douche zult u de uiteindelijke kleur krijgen. In Amstelveen wordt u behandeld door specialisten die getraind zijn om Spray Tan behandelingen te geven. Wanneer u de bovenstaande punten gedaan hebt, kunnen wij pas het beste resultaat garanderen.

Voor en na foto's

De kosten

Spray Tan
€ 30,50
Deel van het lichaam: € 20,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Spray Tan'.

Wenkbrauwen & Wimpers

Zie er weer prachtig uit door uw wenkbrauwen en wimpers te laten behandelen bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen! 

Wenkbrauwen

Bij ons instituut in Amstelveen kunt u de wenkbrauwen weer in de juiste vorm brengen. Onze specialisten epileren of harsen de wenkbrauwen in de gewenste vorm, die ook perfect bij uw gezicht passen. Daarnaast kunt u ook kiezen om de wenkbrauwen te laten verven, zodat deze meer zullen opvallen.

Wimpers

Wilt u niet elke dag uw mascara op en af doen? Kies er dan voor om uw wimpers te laten verven. Voor natuurlijk lange wimpers kunt u ook kiezen voor Wimper Lifting. Of wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar uw wimpers dan zijn Wimper Extensions misschien wel wat voor u? 

Wimpergroei Serum: Dit serum zorgt ervoor dat in gemiddeld 4 tot 6 weken jouw wimpers LANGER, VOLLER en STERKER worden.

 • Gebruiksaanwijzing:Gebruik het wimpergroei serum iedere dag voor 4 tot 6 weken als een eyeliner. Breng dit bijvoorbeeld aan nadat u uw make-up heeft verwijderd in de avond.
 • Het resultaat:Na 4 tot 6 weken zijn uw wimpers langer, voller en steviger.
 • Aftercare:2 tot 3 keer per week om het resultaat in stand te houden!
 • Prijs:€ 54,95

Wilt u dit product bestellen? Neem dan contact met ons op!

De kosten

Wenkbrauwen
Epileren - € 13,50
Verven - € 15,50
Wimpers & Wenkbrauwen verven - € 26,00
Wimpers
Verven - € 16,00
Wimpers & Wenkbrauwen verven - € 26,00

Zoek bij het maken van een online afspraak naar de gewenste behandeling.

Wimper Extensions

Wilt u er iedere dag uitzien als een filmster? Kies dan voor wimperextensions bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen! Je hoeft dan zeker één tot drie maanden geen mascara meer op te doen, 's ochtends ben je direct klaar om naar je werk te gaan!

Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich één keer in de twee maanden. Een wimperextension blijft dus tussen de één en drie maanden zitten. Om de mooie volle wimpers te behouden, adviseert Palais des Cosmétiques om iedere 3 tot 4 weken een bijvul behandeling te nemen.

Werkwijze

De wimperextensions worden aan uw eigen wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade vormt aan de natuurlijke wimper. Bij wimperextensions wordt een natuurlijk effect gecreëerd, dit is anders dan bij nepwimpers. Omdat de wimperextension op uw eigen haar wordt geplakt zie je geen aanhechting. De wimpers worden per stuk aangebracht, de one-by-one techniek. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. 

De behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers duurt ongeveer 90 minuten. Een bijvul behandeling duurt gemiddeld 45 minuten. De wimperextensions zijn zeer zacht en gewichtsloos, met een mooie krul! 

Verzorging:

 • Ga de eerste 24 uur niet naar een sauna of zwemmen. De lijm moet namelijk volledig kunnen uitharden;
 • Laat de wimpers na het douchen uit zichzelf op drogen, veeg niet over uw gezicht met een handdoek;
 • Wrijf niet in uw ogen;
 • Wimpers schoonmaken met oog make-up remover zonder olie;
 • Niet aan de wimpers trekken;
 • Verwijder de wimpers niet zelf, laat dit door een specialist doen;
 • Als u mascara op uw wimperextensions wilt doen (voor de finishing touch) gebruik dan een mascara op waterbasis;
 • De eyeliner en/of oogpotlood verwijderen met een wattenstaafje;
 • Kam de wimperextensions indien nodig uit met een wimperborsteltje.

Voor en na foto's

De kosten

Wimper Extensions
€ 65,50
Incl. afhalen oude set: € 75,50
Bijvullen: € 40,50
Verwijderen: € 18,00

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Wimper Extensions'. Wilt u alleen bijvullen? Geef dat dan aan in de opmerkingen.

Wimper Lifting

Wimper Lifting is een revolutionare techniek voor mooie, lange, gekrulde wimpers. De Wimper Lifting techniek laat jouw eigen wimpers langer lijken zonder het gebruik van wimperextensions. Deze techniek zorgt voor een mooie krul in de wimpers die tot wel 2 maanden kan blijven zitten!

Werkwijze

Met behulp van de Wimper Lifting Lotion kunnen wij ervoor zorgen dat de wimpers een echte lift krijgen. Zo ogen de natuurlijk wimpers langer zonder wimperextensions.  Door middel van silliconen vormpjes wordt de krul in de wimpers gecreëerd. De wimpers krijgen zo niet de welbekende knik die ze normaliter wel krijgen van een wimperkrultang.

De behandeling in het kort:

 • Een comfortabele behandeling;
 • Deze unieke formule zorgt voor gezonde en gevoede wimpers;
 • Er is een minimale nazorg nodig: zwemmen, douche, zweten, sporten en make-up is na 24 uur geen probleem meer;
 • Geschikt voor lange maar ook korte wimpers;
 • Het is niet schadelijk voor je wimpers;
 • Voelt natuurlijk aan.

Voor en na foto's

De kosten

Wimper Lifting
€ 45,50
Inclusief wimpers verven: € 53,50
Inclusief Semi-Permanente mascara (boven): € 72,00
Inclusief Semi-Permanente mascara (boven&onder): € 74,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Wimper Lifting'. Wilt u iets toevoegen? Geef dat dan aan in de opmerkingen.

Pedicure

Uw voeten vragen om de juiste verzorging. Niet alleen om ervoor te zorgen dat u geen last heeft van uw voeten, maar ook zodat u overal en altijd uw sokken uit kunt doen! Bij Palais des Cosmétiques hebben wij een gediplomeerd pedicure specialist in huis die al uw problemen kan oplossen, denk aan: 

 • Ektersoog of likdoorn;
 • Schimmelnagels;
 • Ingegroeide teennagel;
 • Eelt;
 • Kloven.

Bent u bekend met bovenstaande problemen, dan is het zeer zeker aan te raden om een afspraak te maken voor een pedicure. U bent dan snel en pijnloos verlost van uw voetproblemen. 

Bekijk in onderstaande tabel welke pedicure behandeling perfect is voor u: 

 Mini-pedicurePedicureCosmetische pedicureV.I.P. Pedicure
Nagels knippenxxxx
Nagels vijlenxxxx
Voetencrèmexxxx
Eelt verwijderen met handvijl xxx
Nagelriemen behandelen x x
Indien nodig snijden in voetzool x x
Eelt verwijderen met pedicuremotor x x
Likdoorn verwijderen x x
Nagels lakken* xxx
Voetscrub  xx
Voetmasker  xx
Voetmassage   x

*u kunt bij nagels lakken kiezen uit verschillende opties: 

 • Nagels lakken met eigen lak, hierbij neemt u een eigen lak mee vanuit huis, vergeet ook uw slippers niet!; 
 • U schaft een lak van O.P.I. aan bij Palais des Cosmétiques;
 • U kiest voor gellak van O.P.I. of CND en maakt een keuze uit ons assortiment kleuren.

Wat is gellak? 

Gellak is niet meer weg te denken uit mening salon en zo ook niet uit ons instituut! De voordelen van gellak zijn: de lak is direct droog door een speciale UV lamp en de lak blijft langer haar glans houden dan normale nagellak. Gellak blijft gemiddeld 4 weken zitten. Het enige nadeel aan gellak is dat het er niet zo gemakkelijk af te krijgen is als bij normale nagellak. Dus wanneer u uw kleur op de nagels zat bent raden wij aan, om beschadiging van de nagel te voorkomen, dat u dit laat verwijderen bij Palais des Cosmétiques.

De kosten

Mini-pedicure
€ 17,95
Pedicure
Pedicure zonder lak € 29,00
Pedicure met eigen lak € 33,00
Pedicure met O.P.I. lak naar keuze € 38,00
Pedicure met gellak € 35,50
Gellak verwijderen € 2,50
Pedicure Cosmetisch
€ 39,00
Pedicure V.I.P.
€ 51,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Pedicure'. Geef in de opmerkingen aan om wat voor Pedicure het gaat!

Manicure

Wilt u dat uw handen er weer prachtig uitzien? Of het nou voor uzelf is of voor een feestje, mooie handen is iets waar menig vrouw (en ook man) van kan genieten. Bij Palais des Cosmétiques hebben wij verschillende soorten manicure behandelingen. Een aantal handproblemen die wij vaak tegenkomen op het gebied van manicure zijn:

 • Droge handen en kloofjes;
 • Gescheurde of gebarsten nagels;
 • Een slechte conditie van de nagelriemen.

Bent u bekend met bovenstaande problemen, dan is het zeer zeker aan te raden om een afspraak te maken voor een manicure. U bent dan snel en pijnloos verlost van uw handproblemen. 

Bekijk in onderstaande tabel welke manicure behandeling perfect is voor u: 

  Mini-manicure Manicure V.I.P. Manicure
Knippen  x x x
Vijlen x x x
Nagelriemen verzorgen   x x
Nagels lakken*   x x
Handcrème x x x
Handpakking     x
Handmassage     x

*u kunt bij nagels lakken kiezen uit verschillende opties: 

 • Nagels lakken met eigen lak, hierbij neemt u een eigen lak mee vanuit huis; 
 • U schaft een lak van O.P.I. aan bij Palais des Cosmétiques;
 • U kiest voor gellak van O.P.I. of CND en maakt een keuze uit ons assortiment kleuren.

Wat is gellak? 

Gellak is niet meer weg te denken uit mening salon en zo ook niet uit ons instituut! De voordelen van gellak zijn: de lak is direct droog door een speciale UV lamp en de lak blijft langer haar glans houden dan normale nagellak. Gellak blijft gemiddeld 2 weken zitten. Het enige nadeel aan gellak is dat het er niet zo gemakkelijk af te krijgen is als bij normale nagellak. Dus wanneer u uw kleur op de nagels zat bent raden wij aan, om beschadiging van de nagel te voorkomen, dat u dit laat verwijderen bij Palais des Cosmétiques.

De kosten

Mini-manicure
€ 15,95
Manicure
Manicure met eigen lak € 26,00
Manicure met O.P.I. lak naar keuze € 28,00
Manicure met gellak € 25,50 (incl. gellak verwijderen: € 30,50)
Gellak verwijderen € 5,00
Manicure V.I.P.
€ 33,00

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Manicure'. Geef daarbij aan om wat voor Manicure het gaat!

Definitief ontharen

Definitief ontharen is een ideale techniek voor vrouwen die niet graag harsen of epileren, die last hebben van ingegroeide haartjes, rode talgbultjes, overbeharing of gênante haargroei op bijvoorbeeld de bovenlip. Voor mannen is dit een welkome oplossing wanneer ze te kampen hebben met overmatige haargroei op het lichaam, zoals de bovenrug, de bovenarmen of de billen. Elk lichaamsdeel komt in aanmerking voor deze techniek.

Welke techniek wordt er gebruikt? 

Bij Palais des Cosmétiques maken wij gebruik van de Deep Penetrating Light techniek ook wel DPL genoemd. Deep Penetrating Light heeft een kracht van 1600 nanometer en in tegenstelling tot IPL (800 nanometer) verwijdert het de haargroei definitief. De behandelkop wordt met een saffierfilter, dat speciaal voor uw huidtype geschikt is, op de huid geplaatst en door middel van de flits worden lichtpulsen naar de haarfollikels geleid. Tijdens deze flits wordt de papilla (het voedingskanaaltje van de follikel) definitief gedicht. 

Hoe vaak en hoelang moet ik komen? 

Elke haar kent een rust(telogene), groei(anogene) en slaap(katagene) fase. Alleen haren in de groeifase kunnen worden vernietigd. Hierdoor zijn meerdere behandelingen met een wachttijd tussen de behandelingen noodzakelijk. Wij adviseren een wachttijd van 6 weken tussen iedere behandeling. Een deel van de haren zal mogelijk tijdens een volgende behandeling in de groeifase zijn en dus vernietigd kunnen worden. 

Iedere behandeling wordt er gemiddeld 10% van de haren verwijderd. Dit betekent dat u gemiddeld 10 behandelingen nodig heeft om al uw haren te doen verwijderen. Let wel op dat haren die nu nog in de slaapfase bevinden later nog tevoorschijn kunnen komen. 

Is de behandeling pijnloos?

Door middel van de geïntegreerde koeling in de behandelkop is deze behandeling veilig en redelijk pijnloos. Toch kunnen wij niet geheel garanderen dat de behandeling pijnvrij zal zijn, dit hangt namelijk geheel van uw eigen pijngehalte af. Na de behandeling kunt u direct uw normale bezigheden hervatten.

Het resultaat van de IPL versus de DPL behandeling

Onderzoek heeft uitgewezen dat bij normale IPL apparaten tussen de 8 á 12 behandelingen nodig zijn om 80% van de haargroei te laten verdwijnen, bij cliënten die behandeld zijn met ons DPL apparatuur blijkt dat 95% van de haargroei definitief verdwenen is. Na de behandeling lijkt het alsof de haartjes blijven groeien, dit komt omdat de flitslamp de follikels wel vernietigd, maar niet de haartjes zelf. De aangepakte haartjes die nu los in de haarschacht zitten zullen pas na 2 á 3 weken uitvallen, wanneer ze door de epidermis naar boven worden gedrukt. Dit is ook de reden dat het resultaat na de behandeling niet direct zichtbaar is.

Is definitief ontharen voor alle huidtypen?

Met onze geavanceerde apparatuur kunnen wij vrijwel alle huidtypen behandelen. U kunt na de behandeling zelf een test uitvoeren, u verwijdert met een pincet een haar, u zult zien dat er geen wit bolletje (follikel) meer aan zit. Dit betekent dat de behandeling geslaagd is.

De kosten

Definitief Ontharen
Oorschelpen € 15,50
Wenkbrauwen tussenstuk € 20,50
Bovenlip € 29,50
Kin € 35,50
Tenen € 39,50
Vingers € 39,50
Wangen incl. jukbeenderen € 49,50
Buik vrouw € 55,50
Kaaklijn incl. bakkebaarden € 59,50
Hals incl. kin € 59,00
Bovenlip incl. kin € 59,50
Nek € 59,50
Oksels € 59,50
Handen incl. vingers € 59,50
Borsten vrouw incl. tepelhof € 68,50
Bikinilijn € 68,50
Schaamstreek man € 68,50
Borst man € 75,50
Buik man € 99,50
Bikinilijn incl. schaamstreek € 99,50
Voeten incl. tenen € 109,50
Gezicht excl. oorschelpen & hals € 119,50
Bovenarmen € 119,50
Onderarmen € 119,50
Schouders € 119,50
Onderbenen incl. knie € 145,50
Billen € 149,50
Armen € 175,50
Rug € 175,50
Bovenbenen € 195,50
Benen € 295,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Definitief Ontharen'. Geef in de opmerkingen aan welke zone(s) u wilt behandelen.

Electroporation

WAT is Electroporation?

Elektroporation, of elektroporatie, is een therapie die optimale productabsorptie in de huid mogelijk maakt. Elektroporatie is een populaire methode die de absorptie van huidverzorgingsproducten mogelijk maakt door elektrische pulsen te gebruiken om open huidcellen te splitsen. Dit is een zeer geavanceerde therapie die wij aanbieden bij Palais des Cosmétiques. Het zal de droge huid verlichten zonder de pH-waarden van de huid te verstoren en u hoeft niet veel vochtinbrengende middelen te gebruiken om dit te bereiken!

WAAROM Electroporation?

Geen enkel huidverzorgingsproduct op aarde kan helemaal wegzakken in de diepe lagen van de opperhuid of de huidlaag. Met behulp van elektroporatie wordt dit mogelijk gemaakt, omdat het een tijdelijke porie creëert die ervoor zorgt dat het huidverzorgingsproduct doorsijpelt tot aan de diepere lagen van de huid. 

WANNEER Electroporation?

Ooit gevoeld dat je huid droog aanvoelt en geen enkele hoeveelheid hydratatie helpt? Het kan zijn dat het gebruik van huidverzorgingsproducten ervoor zorgt dat de huid lui wordt. De huid is zo gewend dat u vocht toevoegt dat de huid afhankelijk is geworden. Electroporation is geschikt bij de volgende huidproblemen: 

 • Droge huid, Grauwe huid, Rokershuid, Fijne lijntjes en rimpels, Acne littekens, Cellulitis, Striae, Slappe huid, Voor en na plastische chirurgie, Borstversteviging, Gezicht en nek versteviging, Anti-aging, Hyper-pigmentatie;

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij electroporation altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Electroporation is een uitstekende huidtherapie die bewezen is om de huid te verhelderen en te hydrateren waardoor de gehele huidteint verbetert. Het resultaat is na één behandeling al te zien.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De kosten

Electroporation
45 minuten - € 85,50 voor 1 zone, iedere zone die u toegevoegd is € 39,50

Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 39,50.

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Electroporation'.

RadioFrequentie

WAT is RadioFrequentie?

De RF laat een goede overdracht plaatsvinden tussen elektrische energie naar thermische energie. Deze energie dringt door in de epidermis (bovenste huidlaag) en dringt door tot de dermis (in de huid). In de huid wordt de temperatuur verhoogd, versnelt de bloedsomloop en het onderhuidse weefsel en verstrakt het weefsel direct. Tevens stimuleert het de opbouw van collageen eiwitten voor de langere termijn. En zorgt het voor stimulatie van huid-eigen hyaluron en peptides.

WAAROM RadioFrequentie?

De behandeling met een radiofrequent apparaat heeft een versteviging van de huid tot gevolg. Op het volume van het onderhuids vetweefsel blijkt de therapie met radiofrequentie echter ook een reducerend effect te hebben. Dit wordt veroorzaakt door de verbeterde doorbloeding en dus afvoer van afvalstoffen en stimulatie van de stofwisseling in de vetcel. Het juiste verhittingspunt is hierbij belangrijk omdat het maximale effect bereikt moet worden zonder dat er schade aan de huid wordt toegebracht.

WANNEER RadioFrequentie?

De behandeling is toepasbaar op bijna het gehele lichaam zoals het gezicht, de kaaklijn, decolleté, armen, dijen etc. en toepasbaar op ieder huidtype.  De behandeling is niet pijnlijk en een verdoving is dus niet nodig, de behandeling duurt gemiddeld dertig minuten. Bij de volgende huidproblemen is RadioFrequentie de oplossing: 

 • Cellulite, Rimpels, Fijne lijntjes, Nekplooien, Rimpels rondom de ogen, Vetophopingen en Rimpels rondom de onderkaak/nek/decolleté.

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij RadioFrequentie altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Na iedere behandeling is er een zichtbaar resultaat: voor een langdurig resultaat zijn er echter meerdere behandelingen nodig. Het effect is onder andere een strakke huid, het doen verdwijnen van rimpels en het verminderen van cellulitis. Nog meer resultaten zijn:

 • Verbetert de conditie van de huid;
 • Verzacht de rimpels op de huid;
 • Verstrakt de huid van de onderkaak en de nek;
 • Vervaagt de decolleté lijnen;
 • Vermindert de lijnen tussen de lip en de neus;
 • Vermindert cellulitis.

NEED TO KNOWS RadioFrequentie

 • Elk huidtype kan behandeld worden;
 • Na de behandeling zal er geen sprake zijn van littekens, verbrande huid en/of zwellingen;
 • Er is geen verdoving nodig voor deze behandeling;
 • Na iedere behandeling ziet u direct resultaat;

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De kosten

RadioFrequentie
60 minuten - € 95,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'RadioFrequentie'.

IPL-Huidverbetering

Huidveroudering is helaas een onvermijdelijk onderdeel van het ouder worden en wordt veroorzaakt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine. Dit zijn twee huideigen stoffen die verantwoordelijk zijn voor een vitale, jeugdige en vooral veerkrachtige huid.

WAT is IPL?

IPL staat voor Intense Pulse Light. Huidveroudering tegengaan is eenvoudig en pijnloos met ons IPL-apparaat. Door de huid bloot te stellen aan het zogenaamde pulserende licht, zal deze gezonder, frisser en jonger tonen. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een aanvullende crème of behandeling, zal het effect prachtig zijn aangezien met IPL de diepere huidlagen bereikt worden. IPL leent zich daarom uitstekend voor huidverbetering.

WAAROM IPL?

IPL is perfect wanneer u de huid een extra boost wilt geven. Dit kan naast uw huidige gezichtsbehandeling zijn of als afzonderlijke behandeling. IPL wordt altijd aangeraden in combinatie met de juiste producten voor de huid. 

WANNEER IPL?

Met deze revolutionare techniek kunnen verschillende huidaandoeningen behandeld worden, zoals acne, couperose, huidveroudering, pigmentvlekken en spider navea.

 • Acne: Acne is één van de meest voorkomende huidproblemen in ons schoonheidsinstituut. Naast de 'normale' gezichtsbehandeling kunnen wij d.m.v. IPL acne nog beter bestrijden. De flitsen van de IPL vernietigen de acne bacterie. Hierdoor zullen ontstekingen in de huid verdwijnen en zal het herstelproces van de huid in werking gaan. Afhankelijk van het type acne zijn er 6-10 behandelingen nodig.
 • Couperose, rosacea, spider navea en roodheden: Het IPL-apparaat is ideaal om roodheden op de huid te verminderen. Wanneer de huid van haar roodheden is verwijderd zal de huid er jonger, gezonder en vooral rustiger uit zien. De warme lichtflitsen van het IPL-apparaat zorgen ervoor dat de gesprongen vaatjes dicht branden zodat ze niet meer zichtbaar zijn. De roodheid op de huid zal verdwijnen. Afhankelijk van het type roodheid zijn er 3-5 behandelingen nodig.
 • Pigmentvlekken: Het verwijderen van pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsvlekken en/of ouderdomsvlekken is bereikbaar door het IPL-apparaat. De lichtflitsen worden op de huid gezet. Iedere flits breekt het pigment af wat teveel of te weinig zit in de vlek. De vlek zal geleidelijk verdwijnen, gemiddeld na ongeveer 3 behandelingen.
 • Huidveroudering: Een huid die ouder wordt krijgt gemiddeld meer vlekken en meer roodheden. Daarom is de IPL zo ideaal wanneer je de focus wilt leggen op het verminderen van de verouderde huid. Per flits zullen vlekken en roodheden verminderen, maar wanneer je dit over je gehele gezicht doet zal dit de huid ook strakker maken.

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij IPL altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Het resultaat van de behandeling is vaak niet direct zichtbaar. Het kan zelfs zijn dat de huid eerst een stuk roder wordt dan het was, ook kunnen er korsten op het gezicht ontstaan. Desalniettemin zal er in de loop van tijd een strakkere en egalere huid optreden.

NEED TO KNOWS IPL

 • Het is belangrijk dat je de huid voor en na de behandeling goed beschermd tegen UV-straling;
 • Het is mogelijk dat de huid na de behandeling branderig aanvoelt;
 • Behandeling voelt aan als kleine prikjes op de huid;
 • Ga na de behandeling minimaal 4 weken niet onder de zonnebank of vol in de zon;
 • Douche na de behandeling is toegestaan, dep de huid droog i.p.v. wrijven;
 • Bij eventuele roodheid kunt u de huid koelen met een icepack;
 • Het gebruik van zelfbruinende crèmes of sprays raden wij af. Dit kan pigmentvlekken veroorzaken;
 • Blijf van eventuele korstjes af;
 • Minerale make-up is toegestaan;
 • Cosmetica en exfoliërende producten zijn pas weer toegestaan wanneer de roodheid uit de huid is weggetrokken;

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De kosten

Acne, Couperose, Pigmentvlekken, Spider Navea
60 minuten voor € 89,50.

Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 39,50.

Huidverjonging
60 minuten voor € 125,50

Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 50,50.

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'IPL-behandeling'.

Permanente make-up

Wilt u graag op elk moment van de dag voorzien zijn van mooie make-up? Dan biedt permanente make-up de oplossing. Bij permanente make-up wordt een eyeliner, een lijntje rond de lippen of inkleuring van de wenkbrauwen permanent aangebracht. Hierdoor zit uw make-up de hele dag perfect; tijdens het sporten, zwemmen, wanneer u uit bed stapt en onder alle weersomstandigheden. De aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend en worden subtiel aangebracht. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zichzelf dagelijks veel tijd.

De specialist voor permanente make-up: Mandy Jelsma komt ongeveer iedere zes weken naar de Rembrandtweg in Amstelveen! Palais des Cosmétiques werkt alleen samen met de beste op dit vakgebied. Kijk voor meer informatie de website van onze permanente make-up specialist!

Werkwijze

Met een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de bovenste huidlaag aangebracht. Anders dan bij een tatoeage zwakt de pigmentatie na verloop van 1 tot 2 jaar af door natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. De snelheid van het verminderen van permanente make-up verschilt per persoon. 

 • Wenkbrauwen: Dunne en/of onregelmatige wenkbrauwen worden met permanente make-up volledig gecorrigeerd door een schaduw- of hairstroke techniek, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.
 • Eyeliners: Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden veranderden en verfraaid. De eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes aangebracht, zo ontstaat er een natuurlijk en volle oogopslag. Op deze manier kunnen ook optisch grote of kleine ogen in de juiste verhouding worden gebracht.
 • Lipliners: Voor de lippen kunt u kiezen voor een opvallende lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour hersteld en weer een mooie vorm geeft.

De kosten

Eerste behandelprijzen
Wenkbrauwen € 325,00
Eyeliner boven en onder € 325,00
Design eyeliner boven en onder 2-3 mm € 380,00
Eyeliner Infralash alleen wimperlijn € 185,00
Eyeliner boven € 215,00
Eyeliner onder € 200,00
Design eyeliner boven 2-3 mm vanaf € 290,00
Lipliner € 325,00
Lipliner (met schaduw) € 395,00
Volledig inkleuren lippen € 495,00
Bijwerken
Wenkbrauwen 1 jaar na de behandeling € 120,00
Wenkbrauwen 1,5 jaar na de behandeling € 180,00
Wenkbrauwen 2 jaar na behandeling € 240,00
Eyeliner boven en onder 1 jaar na de behandeling € 120,00
Eyeliner boven en onder 2 jaar na de behandeling € 240,00
Eyeliner boven binnen 2 jaar na de behandeling € 140,00
Eyeliner boven na 2 jaar vanaf € 165,00
Eyeliner onder binnen 2 jaar € 115,00
Eyeliner onder na 2 jaar vanaf € 140,00
Design Eyeliner boven en onder binnen 2 jaar € 190,00
Design Eyeliner boven en onder na 2 jaar € 240,00
Design Eyeliner boven na 2 jaar € 190,00
Lipliner binnen 1 jaar na behandeling € 120,00
Lipliner binnen 2 jaar na de behandeling € 240,00
Lipliner schaduw binnen 1 jaar na de behandeling € 190,00
Lipliner schaduw 2 jaar na behandeling vanaf € 290,00

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Permanente Make-Up'. Groene cijfers geven aan dat de specialist aanwezig is.

Speciaal voor de man

Een gezichtsbehandeling is niet meer alleen voor vrouwen! Ook mannen verdienen een prachtige huid. Mannen van tegenwoordig zorgen goed voor zichzelf en zijn niet bang om hiervoor uit te komen!

De huid van een man is niet te vergelijken met de huid van een vrouw. Een mannenhuid is over het algemeen dikker met een hoger niveau van cel-activiteit dan die van de vrouw. De mannenhuid heeft daarom andere verzorging nodig.

'Mannen van tegenwoordig...'

De behandeling

Bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen hebben wij speciaal een behandeling ontwikkeld voor de mannenhuid.  Speciaal ontwikkeld ja, want de huid van de man is anders qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. En helaas kan ook deze huid, door het dagelijks scheren, stress en andere factoren, droog en geïrriteerd aanvoelen.

Productadvies

Met ons uitgebreide productaanbod kunnen wij een advies geven specifiek voor de mannenhuid. Deze producten houden rekening met het feit dat mannen iedere dag moeten scheren en alleen daarom al andere producten nodig hebben dan de vrouw.

De kosten

Speciaal voor de man
60 minuten vanaf € 67,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Gezichtsbehandeling voor de man'.

Microneedling

Wanneer we ouder worden maakt de huid minder collageen en elastine aan. Dit is een natuurlijk proces waardoor de huid slapper wordt en meer rimpels krijgt. Wanneer u de huid toch jong en fris wilt houden kunt u kiezen voor microneedling. Deze geavanceerde procedure zorgt ervoor dat de huid zichzelf op een natuurlijke en veilige wijze regenereert en herstelt. Hierdoor ontstaat een gladde, stralende, gezonde huid. 

WAT is microneedling?

Microneedling is een geavanceerd proces die wordt uitgevoerd met een roller die bedekt is met talloze kleine naaldjes. Deze naaldjes dringen de bovenste huidlagen binnen tot een diepte van 2 mm.

Bij Palais des Cosmétiques maken wij gebruik van een uniek disk-neelding treatment van Genosys. Door deze innovatieve microneedling rollers bereikt u meer resultaat en meer veiligheid. Door de diamantvorm van de naalden doet de behandeling tevens minder pijn. Bij deze innovatieve behandeling zijn kortere naalden nodig, doordat er kortere naalden gebruikt worden heeft u een beter resultaat met minder trauma aan de huid. 

WAAROM microneedling?

Het doel van de behandeling is om een gecontroleerde verwonding onder het huidoppervlak te creëren, hierdoor wordt het lichaam aangezet om te reageren om meer collageen te gaan produceren. Het openen van de huid zorgt er daarnaast ook voor dat voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden in de huid. De huid wordt sterker, soepeler, dikker en egaler van kleur. Met microneedling ziet men direct resultaat! 

WANNEER microneedling?

Microneedling kan als aanvulling op uw gezichtsbehandeling of als losstaande behandeling. Bij de volgende huidproblemen is microdermabrasie de oplossing:

 • Fijne lijntjes en rimpels, acne littekens, littekens, zonbeschadiging, pigmentstoornis, grove poriën, striemen/striae.

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij microneedling altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Een aantal resultaten van microneedling zijn: gladdere, frissere huid, vermindering van rimpels en fijne lijntjes, vermindering van vlekken, opvulling van acnelittekens en mogelijkheid tot het gladder maken van operatie of traumatische littekens. 

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. Dit komt omdat de huid tijd nodig heeft om collageen en elastine aan te maken. Het hele proces kan zelfs een aantal maanden duren. 

NEED TO KNOWS Microneedling

 • De huid ziet er na de behandeling rood uit, dit kan 3 tot 4 dagen aanhouden; 
 • De huid kan warm en prikkelend aanvoelen; 
 • Er kunnen na de behandeling kleine ontstekingen ontstaan, dit is niet erg en trekt vanzelf weer weg.

Nabehandeling 

 1. Gebruik een dagelijkse sunblock (SPF);
 2. Drink voldoende water;
 3. Ga binnen 48 uur niet onder een hete douche, in een heet bad, sauna, zwembad of de zee;
 4. Een hydraterende crème is onmisbaar als aansluiting op deze behandeling;

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De kosten

Microneedling
60 minuten vanaf € 125,50

Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 47,50 (alleen voor de ogen).

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Microneedling'.

Glycolpeeling

Zeker als we ouder worden vind de huid het steeds moeilijker om de dode huidcellen te verwijderen. Het gevolg daarvan is dat de dode huidcellen zich beginnen op te stapelen, hierdoor ziet de huid er dof en grauw uit. De huid raakt hierdoor weer verstopt waardoor onzuiverheden en schilfers toenemen. Een glycolpeeling zorgt er voor dat de huid weer haar frisse uitstraling terug krijgt. Een glycolpeeling heeft een bewezen werking op pigment, huidveroudering en/of een droge huid.

WAT is een Glycolpeeling?

Glycolpeelings op basis van fruitzuren hebben een behoorlijke groei doorgemaakt. Begin jaren negentig waren er slechts vier producten op basis van fruitzuren. Halverwege de jaren negentig heeft het product zich echt bewezen en sindsdien zijn er meer dan 200 producten op de markt die van deze techniek gebruik maken.

De glycolpeeling die wij gebruiken, heeft een extreem hoge concentratie actieve werkstoffen. De actieve werkstoffen in een glycolpeeling zijn grotendeels fruitzuren. Dit zijn kleine moleculen die in cosmetica gebruikt worden. Het voordeel hiervan is dat ze dieper doordringen in de huid. Door de hoge concentratie fruitzuren is dit een behandeling die alleen door deskundige en ervaren specialisten uitgevoerd mag worden.

WAAROM Glycolpeeling?

De fruitzuren reinigen de huid grondig en verwijdert de dode huidcellen op het huidoppervlakte waardoor de gezondheid van de huid verbetert. De glycolpeeling kan voor een brandend gevoel zorgen bij huidcontact. Dit is exact de essentie van een peeling met glycolzuur. 

WANNEER Glycolpeeling?

Een glycolpeeling bestaat uit verschillende concentraties fruitzuren, de kunst is deze juist te doseren en hun juiste applicatietijd te bepalen. In principe kan de huid één glycolpeeling per week aan. Tijdens de behandeling ervaart u een korte prikkeling van enkele minuten. Al na de eerste behandeling heeft u weer een frisse, diep gereinigde huid. Bij de volgende huidproblemen is een glycolpeeling de oplossing: 

 • Acne-littekens, grove poriën, vette huid met en zonder acne, droogterimpels, vlekken (donkere vlekken en pigmentvlekken), rokershuid, verstopte poriën, huidverslapping, onzuivere huid en acne.

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij glycolpeeling altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Het resultaat van een glycolpeeling zult u direct na uw behandeling al kunnen zien. De huid zal zijn glans terug vinden en daarnaast zal de huid vocht beter kunnen vasthouden. U krijgt een frisse en gladde uitstraling. Rimpels verminderen, de huidtextuur wordt versterkt en de doorbloeding zal verbeteren. 

NEED TO KNOWS Glycolpeeling

 • Tijdens de behandeling kan het voelen alsof de huid begint te branden; 
 • Na de behandeling is het belangrijk dat de huid goed beschermd wordt.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De kosten

Glycolpeeling
60 minuten - € 87,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Glycolpeeling'.

Microdermabrasie

We worden graag mooi oud. Maar door vervelende vlekjes, ongewenste rimpeltjes, donkere kringen en een grauwe huid zien we er soms ouder uit dan we ons voelen. Ons spiegelbeeld laat iets anders zien dan we graag zouden willen zien. Maar dat hoeft niet...

'Een stofzuiger met een scherpe rand!'

Bij Palais des Cosmétiques wordt veelvuldig gebruik gemaakt van microdermabrasie. Deze techniek zorgt ervoor dat de afbraak van dode huidcellen versnelt en dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd.

WAT is microdermabrasie?

Microdermabrasie kan het best omschreven worden als een professionele peeling van de huid, waarbij dode huidcellen worden verwijderd d.m.v. micro-kristallen. U kunt microdermabrasie zien als een stofzuiger met een scherpe rand. De huid wordt door het apparaat vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid aan gespoten. De microkristallen 'schaven' de dode huidcellen van de huid, deze worden direct afgevoerd door de 'stofzuiger'. Deze methode maakt het mogelijk een jonge stralende huid door de jaren heen te behouden.

WAAROM microdermabrasie?

Een jonge huid is van nature glad en rimpelloos. Naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit en het zelf herstellend vermogen van de huid, waardoor rimpels en plooien ontstaan. Vaak gaat dat gepaard met onregelmatigheden en kleurveranderingen. Dit wordt veroorzaakt door in- en externe factoren. Denk aan genen, maar ook aan overmatige blootstelling aan zonlicht, ongezonde voeding en roken.

Bij deze behandeling werken we in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Omdat we de bovenste huidlaag weghalen (de dode huidcellen), is de huid beter in staat werkstoffen op te nemen. Anders gezegd: de producten kunnen dieper de huid in gaan waardoor ze een betere werking zullen hebben. Daarnaast krijgt de huid een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Fijne lijntjes en rimpels vervagen, poriën zijn minder grof en pigmentvlekken kunnen verminderen. Direct na de behandeling zal de huid stralen en gladder aanvoelen!

WANNEER microdermabrasie?

Dit kan als aanvulling op uw gezichtsbehandeling of als losstaande behandeling. Bij de volgende huidproblemen is microdermabrasie de oplossing:

 • huidveroudering, onzuivere huid, pigmentvlekken of ouderdomsvlekken, acne littekens of vlekjes, zonschade, rokershuid, grove poriën, grove huidstructuur en een futloze huid

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij microdermabrasie altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Al direct na de behandeling treedt er zichtbaar resultaat op. De nieuwe huidlaag zorgt  voor een stralend vitaal effect. Dit positieve termijn effect wat op korte termijn behaald wordt maakt de behandeling erg aantrekkelijk. Voor langdurig huidverbeterend resultaat raden we u aan om voor een kuur te kiezen.

NEED TO KNOWS Microdermabrasie

 • Hars de huid een week VOOR de behandeling niet;
 • Een week voor de behandeling GEEN IPL/DPL-behandeling;
 • Wanneer de huid diep is gebruind door de zon of zonnebank behandelen wij niet;
 • De behandeling is niet pijnlijk;
 • De huid kan er NA de behandeling rood uit zien;
 • Na 24 uur is de meeste roodheid verdwenen;
 • De huid kan na 2 dagen gaan schilferen, niet schrikken dit is goed!
 • Geeft weinig tot geen complicaties;
 • Microdermabrasie mag niet bij; moedervlekken, eczeem, psoriasis, huidontstekingen, koortslip, zonverbranding, rosacea, huidkanker, actieve acne, herpes.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De kosten

Microdermabrasie
60 minuten vanaf € 100,50

Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 47,50.

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Microdermabrasie'.

T Away

Een mooie huid is glad en gezond. Het is dus heel normaal dat u zich stoort aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in uw gezicht of op uw lichaam. Gelukkig kunnen we daar iets aan doen bij Palais des Cosmétiques. Met de T-away neemt u binnen enkele minuten afscheid van couperose, pigmentvlekken en andere huid oneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat!

WAT is T Away?

Het T-away apparaat maakt gebruik van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency). De T-away is een soort naald die op de huidaandoening wordt aangestipt. Het T-away apparaat verschrompeld de huidaandoening direct. Op dat moment komt er een korstje op de huid die er na enkele dagen weer vanaf valt. Doordat het T-away apparaat alleen het gebied van de huid aandoening behandeld, wordt het omliggende huidgebied niet aangetast.

WAAROM T Away?

T Away is ideaal wanneer u een klein plekje op uw gezicht heeft waar u van af wilt. De T Away is niet voor grote oppervlaktes maar juist voor de kleine irritaties in het gezicht. 

WANNEER T Away?

De behandelingen met de T-away zijn weefselvriendelijk en geschikt voor het verwijderen van:

 • Couperose (gesprongen rode adertjes), Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes), Bloedblaasjes, Pigmentvlekken, Ouderdomsvlekken, Fibromen (steelwratjes) en/of Ouderdomswratten.

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: de hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft. Na afloop van de behandeling plannen we een gratis nabehandeling, die 6 weken later plaatsvindt. We kijken dan of de huid goed is geheeld.

Het RESULTAAT

Het resultaat is bij deze behandeling niet direct zichtbaar, dit omdat we eigenlijk een wondje maken op de huid. In eerste instantie zal er een korst op de huid komen, pas wanneer dit geheel geheeld is zult u het resultaat kunnen zien.

NEED TO KNOWS T Away

 • U dient na de behandeling hete en natte plaatsen (zoals sauna's en zwembaden) te vermijden gedurende 72 uur;
 • U dient na de behandeling zonlicht zoveel mogelijk te mijden gedurende 6 weken;
 • Wij adviseren de Céll Fùsion C Sunscreen 100+++, omdat u niet 6 weken binnen kunt blijven;
 • U dient het gebruik van elk type cosmetische product die parfum of andere irriterende ingrediënten bevat te mijden, gedurende 72 uur na de behandeling;
 • Ons advies is om pas na 24 uur weer make-up op te doen en dan het liefst minerale make-up; 

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De kosten

T Away
5 min - € 25,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'T Away behandeling'.

Meso-therapie

Meso- therapie is voor mannen en vrouwen die er verzorgd, strakker en jonger uit willen zien. Zonder chirurgische ingreep of injecties!

WAT is Meso-therapie?

Meso-therapie is een revolutionaire methode die wordt gezien als hét alternatief voor chirurgische ingrepen en injectables. Tijdens de behandeling wordt de huid van binnenuit opgevuld waardoor rimpels en lijntjes aanzienlijk verminderen. Dit wordt gedaan door hele fijne naaldjes, die oppervlakkig in de huid prikken. Met deze naaldjes worden voedingsstoffen de huid in 'gesluisd'. Deze voedingsstoffen bevatten een hoge dosis aan zuivere en effectieve ingrediënten welke van nature in de huid voorkomen.

'Meso-therapie vult de lichaamseigen stoffen aan die de huid zelf minder aanmaakt'

Naast het aanvullen van lichaamseigen stoffen, zorgt meso-therapie voor de stimulering van de stofwisseling en het op gang komen van een gezonde bloedcirculatie.

WAAROM meso-therapie?

Wanneer u kiest voor een naaldloze meso-therapie kuur, kiest u voor resultaat op de lange termijn. Meso-therapie is ideaal om de jarenlange schade die uw huid heeft opgelopen te herstellen.

WANNEER meso-therapie?

Meso-therapie is een ideale behandeling wanneer u geen chirurgische ingreep of injecties in de huid wilt, maar toch een prachtig resultaat wilt bereiken. Bij de volgende huidproblemen is meso-therapie de oplossing:

 • Oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels, verslapping van de huid, huidschade door roken, luchtvervuiling en zonlicht, plaatselijke vetophopingen, droge huid en ruwe huid.

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij meso-therapie altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Al na één behandeling is het resultaat zichtbaar: de huid is beter gehydrateerd, voelt zachter aan en fijne lijntjes zijn minder diep. Ook is er een verbetering te zien in de huidstructuur en is de huid zichtbaar strakker. Kortom: een verbetering in de totale huidstructuur. 

NEED TO KNOWS Meso-Therapie

 • De behandeling is vrijwel pijnloos;
 • De huid kan na de behandeling rood en warm zijn;

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De kosten

Meso-therapie
60 minuten - € 89,50

Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 25,50.

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Meso-Therapie'.

Jongerenbehandeling

Palais des Cosmétiques heeft speciaal voor jongeren tussen de 10 en 18 jaar een jongerenbehandeling ontwikkeld die gebaseerd is op een jonge huid. Heeft uw zoon of dochter last van een onrustige huid? Laat hem/haar hier niet mee rondlopen. Hier is iets aan te doen!

Deskundig advies

Ook tieners hebben behoefte aan een deskundig advies en dat proberen wij zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen. Bij een onrustige huid adviseren wij naast de juiste producten ook een bezoekfrequentie van één keer in de drie weken. Zo kunnen we de huid onder controle houden en indien nodig een extra steuntje in de rug geven.

Voeding

Is het eten van chocolade een pukkelmaker? Of komt dit juist van lactose producten? Vragen waar u en misschien uw zoon/dochter geen antwoord op weten. Vooral bij een onrustige huid komt het vaak voor dat voeding een grote rol speelt. Om het beste resultaat te behalen zullen wij ook het voedingspatroon doornemen.

Supplementen

De dagelijkse voedingswaarde die wij behoren te krijgen wordt ieder jaar steeds minder, vooral bij jongeren. Dit kan uiten in een onrustige huid. Het toevoegen van supplementen aan de dagelijkse routine kan de huid helpen van binnenuit te herstellen.

De behandeling

Doordat we de onrustige huid niet teveel willen aantasten duren de jongerenbehandelingen gemiddeld 45 minuten. De behandelingen zijn helaas niet pijn vrij, zeker niet in het begin. Op het moment dat er wordt gehouden aan de juiste bezoekfrequentie, voeding en productadvies voor thuis, zal dit iedere keer minder erg worden.

De kosten

Jongerenbehandeling
45 minuten - € 40,50

Alleen geldig t/m 18 jaar

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Jongerenbehandeling'.

Genosys behandelingen

Sommige landen zijn nu eenmaal beautylanden bij uitstek en wat Frankrijk is voor Europa, is Zuid-Korea voor Azië. Een voorbeeld van een zeer populair merk in ZuidKorea is: GENOSYS. Genosys biedt ‘s werelds beste microneedling apparatuur, klinische huidverzorgingsproducten en speciale treatment kits.

Genosys Eye
Tijd: 20 minuten Kan bij andere behandelingen tegelijk worden gedaan Meerprijs bij Genosys behandeling € 34,95

Behandeling los: € 49,95
Genosys Rolling
Tijd: 60 minuten Behandeling: € 125,- INCLUSIEF SOOTHING REPAIR POSTCREAM TWV € 19,95
Genosys Dermapen
Tijd: 60 minuten Behandeling: € 85,- INCLUSIEF SOOTHING REPAIR POSTCREAM T.W.V. € 19,95

Meer informatie over Genosys: GENOSYS INFORMATIE
Is Genosys niet precies wat je zoekt? Bekijk dan hier: ALLE MERKEN

Murad behandelingen

In ons instituut wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende gezichtsbehandelingen ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog dokter Howard Murad uit Amerika.

'Beautiful skin is healthy skin. Healthy skin is beautiful!'

De Murad gezichtsbehandelingen zijn gebaseerd op het Inclusive Health® systeem en is een totale ervaring waarin aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Daarnaast bevatten de Murad gezichtsbehandelingen een aanvullend advies voor levensstijl en voeding en ondergaat u specifieke massagetechnieken die stress reduceren.

Wij kunnen werken op diverse huidbehoeften zoals anti-aging, anti-stress, acne, etc. Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, huidbehoefte, budget en resultaatgerichtheid. Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de behandeling, variëren de prijzen.

Murad Gezichtsbehandelingen:

Minor - 60 minuten
Deze uitgebreide gezichtsbehandeling is de ideale behandeling om alle tekenen van veroudering te verslaan. De rimpels, het verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd. De massage geeft de vermoeide huid nieuwe energie en werkt verstevigend op het huidweefsel. Het speciale oogmasker geeft een instant eye-lift terwijl het gezichtsmasker de huid kalmeert, hydrateert en verkoeld. Hierdoor wordt de huid gladder, stralender en jeugdiger!

60 minuten - € 67,50
Medium - 60 minuten
Deze intens hydraterende behandeling vult vocht aan op cellulair niveau waardoor het resultaat nog lang na de behandeling zichtbaar is: het hydratatie niveau van de huid wordt verdubbeld tot wel 8 uur lang. Het super hydraterende serum- en -spraysysteem, doordrenkt de huid met essentiële voeding zodat cellulaire hydratatie en stevigheid worden verbeterd en de huid ‘opgevuld’ en zacht is, de huidbarrière is hersteld. Ideaal voor een droge huid of na een chemische behandeling.

60 minuten - € 87,50
Severe - 90 minuten
Vermindert rimpeltjes snel en drastisch met krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd. Biedt zichtbare verbeteringen in textuur en tonus zonder de huid te irriteren. Met Murads exclusieve Durian Cell Reform® technologie voor een perfecte opname van anti-aging ingrediënten door de huid. Deze klinisch bewezen, resultaatgerichte gezichtsbehandeling zal uw huid helderder, gladder en steviger maken, al na een behandeling.

90 minuten - € 115,00
Upgrade
Om uw huid extra te verwennen of net even die extra boost te geven heeft de huid soms een oppepper nodig. U kunt in uw gezichtsbehandeling een upgrade toevoegen, vraag de specialist voor meer informatie.

€ 19,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Gezichtsbehandeling - Murad'.

Céll Fùsion C behandelingen

Céll Fùsion C behandelingen zijn “no-nonsense” behandelingen die gericht zijn om probleemoplossend te werken. Alle behandelprogramma’s worden op maat gemaakt en afstemt op uw doelstellingen. Na een uitgebreide intake wordt een behandelplan opgesteld met daarin uitgebreide adviezen om uw doelstellingen op gebied van huidproblematiek te bereiken. Deze adviezen omvatten thuisgebruik van producten, levensstijl adviezen en behandeladviezen. 

'Geadviseerd door dermatologen'

Céll Fùsion C is een medisch product en wordt gebruikt wanneer er sprake is van een huidprobleem. Het merk is vrij van schadelijke emulgatoren, conserveringsmiddelen, kleur en geurstoffen.

Basis - 60 minuten
Herstelt de beschadigde huid. Doelgerichte behandeling bij huidproblemen. Laat je adviseren door de specialist.

60 minuten - € 63,50
De Luxe - 75 minuten
Voeg een intensief masker toe aan uw gezichtsbehandeling die zorgt voor het herstel van de huid, algehele verbetering van de uitstraling en een vermindering van rimpels.

75 minuten - € 75,00

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Gezichtsbehandeling - Céll Fùsion C'.

La Colline behandelingen

De eerste gezichtsbehandeling die wij adviseren bij ons instituut in Amstelveen is van het merk La Colline. La Colline is een exclusief Zwitsers merk waarbij anti-aging centraal staat. Alle producten van La Colline leggen de focus op anti-aging, beginnend bij de reiniging!

'La Colline zet de klok van de huid stil.'

Naast de focus op anti-aging is nog iets heel belangrijk bij een gezichtsbehandeling van La Colline en dat is: ontspanning. Een La Colline behandeling moet er voor zorgen dat u weer opgeladen de deur uitloopt en de stress in uw leven even kunt vergeten. Dit is niet zo maar want wij zijn er van overtuigd dat stress ook een grote factor is van huidveroudering. De La Colline behandelingen zijn doeltreffende en specifieke behandelingen waarbij gekeken wordt naar de behoeftes van de huid.

'Voor een uitzonderlijk moment van genot en effectiviteit.'

La Colline Gezichtsbehandelingen:

Skin-Ology Excellence Treatment - 90 minuten
U ervaart direct een intense ontspanning door een heerlijke “verwelkomings” rug massage. Het gelaatritueel begint met een Double Cleansing met een enzymatische peeling. De huid zal direct zacht aanvoelen. De huid is strakker, fijne lijntjes verminderen, het vochtgehalte is verbeterd en de glans is spectaculair. De huid is goed voorbereid op het anti- aging collageen vliesmasker. Dit masker geeft direct een zichtbaar resultaat door zijn goede vochtverzorgende, regenererende en revitaliserende werking. Tijdens het collageen vliesmasker ervaart u een heerlijke drukpuntmassage, hoofdhuidmassage en handmassage. Na het vliesmasker ondergaat u een hals, decolleté en gezichtsmassage ter afsluiting van de behandeling.

90 minuten - € 155,00
Delicate Hydration Treatment - 60 minuten
Deze behandeling kenmerkt zich als een “Instant Mini Facelift”. Een liftende en huidverjongende behandeling die een energieboost geeft aan de huid. Een ware “zuurstof hersteller”. Hierdoor zal de huid er direct zachter, strakker en stralender uitzien. Een behandeling om het huidverouderingsproces te vertragen en de huid in de strijd tegen huidveroudering te helpen. Heeft direct een verzachtende werking en geeft de huid een glansende boost. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen, de vitaliteit en uitstraling van een doffe huid wordt verbeterd en de huid is weer fris en zacht.

60 minuten - € 104,50
Instant Perfection Treatment - 35 minuten
Deze snelle behandeling is ideaal voor de altijd ‘drukke’ cliënt. Een rustmoment in het altijd hectische leven. In record tijd wordt de huid in een optimale conditie gebracht.

35 minuten - € 67,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Gezichtsbehandeling - La Colline'.

Gezichtsbehandelingen

Bij Palais des Cosmétiques, het schoonheidsinstituut (salon) in Amstelveen, heeft u keuze uit gezichtsbehandelingen van verschillende merken. Wanneer u voor een kennismakingsbehandeling  komt overleggen we met u, welk merk het beste bij uw behoeftes en wensen past. 

Bij Palais des Cosmétiques gaat het bij ons in eerste instantie om resultaat en dan vooral het resultaat wat u graag wilt behalen. Daarom overleggen wij bij iedere gezichtsbehandeling weer met u of uw wensen nog steeds hetzelfde zijn. Het kan namelijk zijn dat uw binnen kwam om de pigmentvlekken te verminderen, maar nu ook voor een vermindering in rimpels wilt gaan. 

Een gezichtsbehandeling bij Palais des Cosmétiques legt haar focus op huidverbetering en anti-aging maar daarnaast ook op ontspanning. Wij zien niets liever dat iemand heerlijk ontspannen de cabine uitkomt en er weer tegenaan kan. 

Wilt u liever een wat 'simpelere' behandeling dan kunt u kiezen voor een basis gezichtsbehandeling. Deze behandeling reinigt de huid, verwijdert onzuiverheden en sluit af met een dagverzorging. De behandeling duurt 30 minuten en is € 49,50.

Specialisaties

Omdat wij een instituut voor huidverbetering zijn adviseren wij naast gezichtsbehandelingen ook verschillende specialisaties, denk hierbij aan: Electroporation, Glycolpeeling, IPL, Meso-Therapie, Microdermabrasie, Microneedling, Mini-Lift en T-Away. Deze specialisaties kunnen toegevoegd worden in de behandeling of afzonderlijk worden gedaan. 

Wij bieden gezichtsbehandelingen aan met de onderstaande merken: 

Kennismakingsbehandeling

Is dit uw allereerste keer bij Palais des Cosmétiques? En komt u voor een gezichtsbehandeling? Dan vragen wij u om een kennismakingsbehandeling te boeken.

Huidverbetering is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Daarom werken wij met een kennismakingsbehandeling. In 90 minuten verzamelen we zoveel mogelijk informatie over uw huid. Wij starten met:

 1. Een korte intake met de eigenaresse van Palais des Cosmétiques;
 2. Een huidanalyse;
 3. In overleg bepalen we welke gezichtsbehandeling perfect bij u past;
 4. Vervolgens gaan we behandelen, uw huid wordt uitvoerig gereinigd om de opname van werkstoffen te optimaliseren;
 5. Een basis gezichtsbehandeling bij Palais des Cosmétiques bestaat uit een: reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden,  serum, oogcrème en een dag of nachtverzorging;
 6. Aansluitend zorgen een ontspannende huidmassage en een verzorgend masker voor de basis van de gewenste huidconditie;
 7. Ten slotte krijgt u een compleet huidadvies, gebaseerd op onze bevindingen en natuurlijk op uw wensen.

Korte intake

Bij Palais des Cosmétiques wordt u voor de kennismakingsbehandeling altijd ontvangen door Myrna Jensch de eigenaresse van Palais. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een expert als het gaat om huidverbetering. Myrna is ook orthomoleculair huidspecialist en kan u naast tips voor de huid ook voedingstips geven.

Huidanalyse

Indien gewenst en/of nodig gevonden door de schoonheidsspecialist doen we een huidanalyse in ons Bluelight licht. Zo kunnen we nog beter zien wat de staat van uw huid is, beter nog u kunt zelf zien wat de staat van uw huid is.

Behandeling

Natuurlijk kunnen we uren praten over de huid, maar uiteindelijk komt u voor een gezichtsbehandeling. Na de intake en de huidanalyse gaan we met u de salon in zodat u de behandeling kan krijgen. Deze behandeling kiezen we naar aanleiding van het huidprobleem en ook naar aanleiding van uw wensen. Hierin maken wij een keuze in onze verschillende merken.

Ontspanning

Niet te vergeten is dat de behandelingen die wij bij ons instituut in Amstelveen geven naast huidverbeterend ook ontspannend! Heerlijk even weg van de drukte en stress van thuis en/of werk. Als u niet helemaal 'ZEN' naar buiten loopt dan hebben wij ons werk niet goed genoeg gedaan.

Huidadvies

Na de behandeling krijgt u van ons een geheel advies. Wij zullen u tips geven voor de thuisverzorging maar zullen daarnaast ook een productadvies geven. Wij kiezen altijd producten die goed bij uw huid passen en natuurlijk bij uw wensen. Soms kan een huidadvies wat overdonderen, maar geen paniek, wij geven een ADVIES. Wat u hier mee doet moet u natuurlijk volledig zelf weten.

Volgende afspraak

Na het advies willen wij graag een volgende afspraak met u maken. Het beste voor de huid is om iedere vier tot vijf weken terug te komen. De vervolgbehandelingen sluiten mooi aan op het advies dat we zojuist hebben gegeven. Wij bewaren uw intake en zetten al uw wensen in onze computer.

De kosten

Kennismakingsbehandeling
15% kennismakingskorting op iedere (eerste) gezichtsbehandeling!

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Kennismakingsbehandeling'.

Hygiëne beleid

Algemene hygiëne

Bij schoonheidsinstituut Palais des Cosmétiques wordt gewerkt volgens de hygiëne regels van de HAM code van schoonheidsspecialisten. De behandelkamers worden na iedere behandeling opgeruimd, het linnengoed wordt vervangen en de werkoppervlakken worden schoongemaakt. Alle instrumenten worden gereinigd, vervangen en/of ontsmet.

Een aantal algemene strikte regels die wij hanteren binnen ons instituut:

 • In ons schoonheidsinstituut wordt onder geen enkele voorwaarden gerookt;
 • Huisdieren hebben geen toegang tot de behandelruimte, met uitzondering van geleidehonden;
 • Materialen en instrumenten worden gedesinfecteerd en zo nodig gesteriliseerd na éénmalig gebruik;
 • Oppervlakken, apparatuur of ander mogelijk besmet materiaal worden na iedere behandeling gedesinfecteerd;
 • In het belang van de gezondheid van de klanten en de specialistes kunt u in het geval van de contra-indicaties: besmettelijke (huid)ziekten, koorts/koortslip, niet behandeld worden in ons instituut en zijn wij genoodzaakt om de behandeling te verzetten;
 • Afvalemmers staan tijdens werkzaamheden binnen handbereik en zo geplaatst dat weg te werpen vuil niet over schone materialen gaat. Dit geldt voor alle behandelingen binnen ons instituut;
 • Het sanitair wordt dagelijks grondig schoongemaakt. Dit wordt net als alle andere schoonmaak werkzaamheden bijgehouden d.m.v. een afteken schoonmaaklijst.

Persoonlijke hygiëne

Niet alleen hanteren wij strenge protocollen voor het hygiëne beleid van het instituut zelf, maar ook van onze specialisten wordt verwacht dat zij dagelijks schone bedrijfskleding dragen en dat zij geen ringen, armbanden of polshorloges dragen tijdens de werkzaamheden.

Onze specialisten dienen:

 • Kortgeknipte en schone nagels te hebben en indien deze gelakt zijn dient dit alleen een glansslak te zijn of dient dit intacte nagellak te zijn;
 • Het haar van onze specialisten is bijeengebonden of kort en dient altijd schoon te zijn;
 • Een frisse hygiëne van de mond te hebben;

In het belang van de klant en de specialistes zijn er een aantal punten vanzelfsprekend

 • Wanneer wij in contact komen met bloed, pus en wondvocht of als de huid niet intact is wordt er voor de veiligheid en gezondheid van onze specialisten altijd gewerkt met handschoenen en mondkapjes;
 • Wanneer een klant in minder dan 7 dagen geleden een chemokuur heeft ondergaan, wordt er altijd gewerkt met handschoenen;
 • Wondjes en andere huidbeschadigingen aan de handen van de specialisten worden altijd afgedekt met pleisters, ook als er handschoenen worden gedragen;
 • Handschoenen worden alleen tijdens de behandeling gedragen en worden na de behandeling binnenste buiten in de afvalemmer gegooid. Contact met omgevingsmaterialen wordt hierbij voorkomen;
 • Handen worden voor elke behandeling altijd gereinigd of gedesinfecteerd;
 • Na een toiletbezoek, het snuiten van de neus, hoesten en niezen worden de handen altijd grondig gedesinfecteerd;
 • Tijdens schoonmaakwerkzaamheden worden huishoudhandschoenen gedragen om de huid te beschermen tegen reinigingsmiddelen.

De handschoenen die wij gebruiken binnen ons instituut zijn hypoallergeen en voor éénmalig gebruik.

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

De handen van de specialiste worden altijd gereinigd of gedesinfecteerd voor en tussentijds na aanraking van omgevingsmaterialen tijdens de behandeling.

Om de haren af te schermen van de klant wordt gebruikt gemaakt van disposable haarmutsjes of tijdens uitzonderlijke behandelingen door handdoeken die vervolgens einde van de behandeling in de wasmand worden gedeponeerd.

Na een behandeling sluiten we altijd af door gebruikte watten, tissues, handschoenen, gaasjes en andere gebruikte/afval materialen in de afvalemmer te deponeren, linnengoed, hand- en kompresdoeken in de wasmand te deponeren en door instrumenten en materialen te reinigen en te desinfecteren. Naalden worden na de dieptereiniging direct gedeponeerd in de naaldencontainer.

Om een product uit een potje of van een tube af te halen, maken wij gebruik van een roestvrij staal instrument of een wegwerpinstrument. Het cosmetica product blijft hierdoor langer werkzaam en vrij van micro-organismen.

Manicure

Uit hygiëne overwegingen laten wij de klant zijn of haar sieraden afdoen. Als de handen en polsen sieraden vrij zijn, mag de klant zijn of haar handen gaan wassen met een vloeibare hand zeep. De handen van de specialiste zijn voor de behandeling al gereinigd en gedesinfecteerd met de vloeibare hand zeep en zijn dus gereinigd van vuil en bacteriën. Handen van de klant en van de specialiste worden na het wassen en voordat we aan de behandeling beginnen nog extra gedesinfecteerd met een antiseptische handwasgel, die 99% van de bacteriën en ziektekiemen op de handen verwijdert. Vijlen worden ook gedesinfecteerd na gebruik met een vloeibare desinfectans of kunnen indien klant dat prettig vindt, nieuw worden aangeschaft in ons instituut.

Regelmatig worden de halsjes en de kwastjes van de nagellakflesjes schoon gemaakt met onze speciale nagellakremover.

Pedicure

De pedicurebehandelingen worden uitgevoerd in een aparte cabine, waar alle instrumenten, materialen en apparatuur op een veilige en hygiënische manier plaatsvinden. Bij iedere nieuwe klant maken wij gebruik van schoon linnengoed, gedesinfecteerde materialen, nieuwe handschoenen en een mondkapje. Voor de behandeling worden de voeten van de klant altijd gereinigd met een desinfectans. Als er zich een schimmelinfectie bevindt op de huid van de voeten kunnen wij deze helaas niet behandelen.

Alle materialen en instrumenten worden na de behandeling gereinigd en gedesinfecteerd in alcohol en de ultrasoon. Aan het einde van de dag worden zij gedesinfecteerd en gesteriliseerd via een vaste routine die vermeld staat onder het kopje: reinigen, desinfecteren en steriliseren van instrumenten.

Dagelijks wordt de pedicureruimte gestofzuigd, gedweild en schoongemaakt.

Acnebehandeling

Voor het effectief behandelen van acne is het van groot belang dat de locatie te allen tijde is voorzien van goede hygiëne. Voor het ledigen van pustels gebruiken wij iedere keer een nieuwe steriele naald, die na gebruik direct in de naaldencontainer wordt gegooid. Tissues en andere materialen die in contact zijn geweest met pus, bloed en/of wondvocht worden direct vervangen door schoon materiaal. Tijdens de acne behandelingen worden er door de specialistes handschoenen gedragen en naar eigen voorkeur een mondkapje.

Harsen

Het ontharen doen wij veilig en netjes. De huid wordt voor de behandeling geïnspecteerd en gedesinfecteerd. Op een beschadigde huid voeren wij geen harsbehandelingen uit. De temperatuur van de hars wordt altijd gecontroleerd voordat deze wordt aangebracht. Bij het harsen van de bikinilijn en oksels wordt na iedere applicatie gebruikt gemaakt van een nieuwe spatel en bij het harsen van de benen, rug, borst en armen wordt gebruik gemaakt van een metalen spatel die na iedere klant wordt gereinigd en gedesinfecteerd.

Alle gebruikte watjes, spatels, tissues, harstrips, en disposable harsrollers worden na de behandeling in een andere ruimte en in een aparte afvalcontainer gedeponeerd, welke niet in behandelruimte aanwezig is.

Brazilan wax

Bij het uitvoeren van een Brazilan wax worden altijd handschoenen gedragen en wordt na iedere applicatie een nieuwe spatel gebruikt. Het gebruikte linnengoed wordt na de behandeling gedeponeerd in de wasmand en de werkplek wordt gereinigd en gedesinfecteerd.

Visagie

Kwasten en borstels worden gereinigd en gedesinfecteerd met een speciale kwasten reiniger na elke make-up behandeling. Hiermee worden alle make-up resten van de kwasten en borstels gereinigd, zodat wij uw net gereinigde en verzorgde huid op een hygiënische manier in de make-up kunnen zetten.

Reinigen, desinfecteren en steriliseren van instrumenten

Gebruikte instrumenten, op de grond gevallen instrumenten en instrumenten die zijn klaargelegd voor gebruik, maar tijdens de behandeling niet gebruikt zijn, worden in ons instituut altijd beschouwd als besmet en worden daarom strikt gescheiden gehouden van gereinigde en gedesinfecteerde instrumenten.

Indien onze specialisten tijdens een behandeling niet in de gelegenheid zijn om deze direct te reinigen of desinfecteren, worden de instrumenten ondergedompeld in een inactiverings-vloeistof in een goed afsluitbare bak. Na gebruik van de inactiverings-vloeistof wordt deze vloeistof afgespoeld met koud leidingwater en vervolgens gereinigd en gedesinfecteerd.

Aan het eind van elke dag worden de instrumenten gereinigd, gedesinfecteerd en gesteriliseerd via een vaste routine:

 1. Alle instrumenten worden eerst voor gereinigd in een grote bak met alcohol vloeistof;
 2. Nadat de micro-organismen op de instrumenten op non-actief zijn gesteld, worden zij gedesinfecteerd in een ultrasoon;
 3. De laatste stap die wij ondernemen om onze instrumenten weer steriel te krijgen is de; autoclaaf. Hierin worden de instrumenten door een combinatie van verwarming en een hoge druk grondig gesteriliseerd.

Dit stappenplan word in een aparte reinigings- en desinfectieruimte nagelopen.

Kunststof opbergbakken worden minimaal 1 keer per week gereinigd en gedesinfecteerd. Instrumenten die beschadigd, verroest of aangetast zijn worden direct verwijderd en niet meer gebruikt in de salon.

Algemene voorwaarden

Bij het aangaan van een afspraak gemaakt persoonlijk, telefonisch, per e-mail, online via onze website of via social media, gaat de cliënt akkoord met onderstaande Algemene Voorwaarden.

 1. Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Palais des Cosmétiques en haar cliënt(en) tenzij van deze voorwaarden door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

 1. Inspanningen Palais des Cosmetiques

Palais des Cosmétiques zal de behandelingen naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van het protocol Hygiëne en professionaliteit uitvoeren en op grond van de op dat moment bekende stand der wetenschap. Palais des Cosmétiques zal zoveel als redelijkerwijs mogelijk wordt geacht cliënt(en) informeren over de financiële consequenties van een eventuele wijziging en/of aanvullende behandeling.

 1. Afspraken

Indien de cliënt is verhinderd dient dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak bij Palais des Cosmetiques door cliënt gemeld te worden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, staat het Palais des Cosmétiques vrij het gehele honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt door te berekenen. Indien de cliënt meer dan 5 minuten later dan de afgesproken tijd aanwezig is, staat het Palais des Cosmétiques vrij de verloren tijd op de behandeling in te korten en het gehele honorarium in rekening te brengen.

 1. Betaling

Palais des Cosmétiques vermeldt alle prijzen van behandelingen op haar website. De gemelde prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen van de producten worden op mondeling gemeld indien de cliënt hiervoor interesse toont of op voortvloeiend uit een maatwerk advies. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten contant, via een pin- of creditcard betaling te voldoen.

 1. Garantie

Wanneer de cliënt niet tevreden is over een bij Palais des Cosmétiques gekochte producten of een allergische reactie heeft kunnen de producten binnen één week geruild worden voor andere producten. De garantie vervalt indien:

 • de cliënt andere producten dan de door de schoonheidsspecialiste geadviseerde producten heeft gebruikt;
 • de cliënt de adviezen voor thuisverzorging niet heeft opgevolgd;
 • de cliënt het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd;
 • de cliënt de producten niet volgens de gebruiksaanwijzing heeft gebruikt.
 1. Cadeaubonnen

Cadeaubonnen van Palais des Cosmétiques zijn maximaal 12 maanden geldig, na datum van afgifte.

 1. Persoonsgegevens & privacy

De cliënt voorziet Palais des Cosmétiques vóór de eerste behandeling van alle gegevens, waarvan de schoonheidsspecialiste aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de cliënt redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandelingen. Palais des Cosmétiques neemt de persoonlijke gegevens van de cliënt op in een geautomatiseerd systeem en op een klantenkaart. Palais des Cosmétiques behandelt de vertrouwelijke gegevens van de cliënt volgens de richtlijnen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Palais des Cosmétiques zal gegevens van de cliënt niet verkopen of verhuren aan derden zonder schriftelijke toestemming vooraf van de cliënt.

 1. Geheimhouding

De schoonheidsspecialiste is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de cliënt heeft medegedeeld tijdens de behandeling. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de cliënt is meegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie. De geheimhouding vervalt indien, op grond van een wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak, de schoonheidsspecialiste verplicht is de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken.

 1. Aansprakelijkheid

Palais des Cosmétiques is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat de schoonheidsspecialiste is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding. Palais des Cosmétiques is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon.

 1. Beschadiging & diefstal

Palais des Cosmétiques heeft het recht van de cliënt een schadevergoeding te eisen indien de cliënt schade aanbrengt aan het meubilair, apparatuur, producten of iedere andere eigendommen van Palais des Cosmétiques. Palais des Cosmétiques meldt diefstal altijd bij de politie.

 1. Klachten

Indien de cliënt een klacht heeft over de behandeling of een product, moet deze zo spoedig mogelijk, doch binnen vijf werkdagen na ontdekking schriftelijk gemeld worden aan de eigenaar van Palais des Cosmétiques en de behandelende schoonheidsspecialiste. Palais des Cosmétiques is kernlid bij ANBOS en hierdoor aangesloten bij de stichting Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging. De cliënt kan zich wenden tot deze geschillencommissie indien Palais des Cosmétiques klager niet binnen vijf werkdagen adequaat antwoord geeft en partijen daarna niet tot een vergelijk komen. Indien een klacht gegrond is, Palais des Cosmétiques de behandeling opnieuw verrichten zoals overeengekomen, tenzij dit inmiddels voor de cliënt aantoonbaar zinloos is geworden en de cliënt dit schriftelijk kenbaar maakt.

 1. Behoorlijk gedrag

De cliënt behoort zich in de salon behoorlijk te gedragen volgens algemeen aanvaarde normen. Indien de cliënt na herhaaldelijke waarschuwingen onbehoorlijk gedrag blijft vertonen, heeft Palais des Cosmétiques het recht de cliënt de toegang tot de salon te weigeren zonder opgaaf van redenen.

 1. Recht

Op elke overeenkomst tussen Palais des Cosmétiques en de cliënt is het Nederlands recht van toepassing. Ingeval van uitleg van de inhoud en strekking van deze algemene voorwaarden, is de Nederlandse tekst daarvan steeds bepalend. Van toepassing is steeds de laatst gedeponeerde versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.

Palais des Cosmétiques is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op de website plaatsen, bijvoorbeeld in een reactie op een bericht en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Deze reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van Palais des Cosmétiques. Palais des Cosmétiques kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers.

Palais des Cosmétiques betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Palais des Cosmétiques aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Anonieme reacties die alleen bedoeld zijn om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

Palais des Cosmétiques bevat links naar andere sites maar is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites.

Algemene voorwaarden versie 1 september 2016

Disclaimer

Palais des Cosmétiques stelt het zeer op prijs dat u een bezoek brengt aan onze internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

COPYRIGHT

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Privacy & Cookies

Via de website van Palais des Cosmétiques worden privacygevoelige oftwel persoonsgegevens verwerkt. Palais des Cosmétiques acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Palais des Cosmétiques kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Palais des Cosmétiques, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van bijvoorveeld een contactformulier of inschrijvingsformulier op de website aan Palais des Cosmétiques verstrekt. Palais des Cosmétiques kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 • Uw voor- en achternaam
 • Uw adresgegevens
 • Uw telefoonnummer
 • Uw e-mailadres
 • Uw IP-adres
 • Gegevens ingevuld op het intakeformulier (in de salon)

Waarom Palais des Cosmétiques gegevens nodig heeft

Palais des Cosmétiques verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u per e-mail te kunnen benaderen. Palais Webshop verwerkt uw persoonsgegveens ook om een maandelijkse online nieuwsbrief te versturen, wanneer u zich hiervoor heeft ingeschreven.

Daarnaast kan Palais Webshop uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht (een behandeling). Vóór de meeste behandelingen wordt een intakeformulier ingevuld door de klant, om de behandeling goed uit te kunnen voeren.

Hoe lang Palais des Cosmétiques gegevens bewaart

Palais Webshop bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen

Palais Webshop verstrekt uw persoonsgegegevns alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek/ cookies

Op de website van Palais des Cosmétiques worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Palais des Cosmétiques gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (met uitzondering van ons online marketing team).

Google Analytics

Palais des Cosmétiques maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Palais des Cosmétiques bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Palais des Cosmétiques te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Palais des Cosmétiques heeft hier geen invloed op. Palais des Cosmétiques heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar palais147@gmail.com. Palais des Cosmétiques zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klachten

Voor klachten en of opmerkingen kunt u contact opnemen met Institut Silencio via palais147@gmail.com. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgezocht.

Beveiligen

Palais des Cosmétiques neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Palais Webshop maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Uw gegevens ingevuld in de salon (intakeformulier) zullen veilig worden opgeborgen achter slot en grendel.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van Palais des Cosmétiques door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Palais Webshop op palais147@gmail.comwww.palais-amstelveen.nl is een website van Palais des Cosmétiques. Palais des Cosmétiques is als volgt te bereiken:

Postadres: Rembrandtweg 683, Amstelveen

Vestigingsadres: Rembrandtweg 683, Amstelveen

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 34314073

Telefoon: 020 640 29 66

E-mailadres: palais147@gmail.com

 

Maak een afspraak

Huidverbetering

De 'main' focus van Palais des Cosmétiques is het verbeteren van de huid. Onderstaand vind u onze behandelingen op het gebied van huidverbetering. De huidproblemen die wij kunnen behandelen zijn: acne en onzuivere huid, acne littekens, rimpels en lijntjes, verslapte huid, droge huid, rode/gevoelige huid, grove poriën, pigment of ouderdomsvlekken, rokershuid en huidveroudering. Naast onderstaande behandelingen bieden wij ook nog specialisaties aan op het gebied van huidverbetering. 

Specialisaties

Omdat wij een instituut voor huidverbetering zijn adviseren wij naast gezichtsbehandelingen ook verschillende specialisaties, denk hierbij aan: ElectroporationGlycolpeelingIPLMeso-TherapieMicrodermabrasieMicroneedlingRadiofrequentie en T-Away. Deze specialisaties kunnen toegevoegd worden in de behandeling of afzonderlijk worden gedaan. 

Blog

  Tarieven

  Onderstaand vindt u alle prijzen van Palais des Cosmétiques. Indien er een vanaf prijs staat bij de behandeling kunt u op de link klikken om zo de gehele prijslijst te zien van de gewenste behandeling.

  Huidverbetering
   
  Specialisaties
  Beauty
  Manicure vanaf € 25,00
  Wimper Lifting € 45,50
  Wimper Extensions € 65,50
  Semi-Permanente Mascara vanaf € 25,00
  Spray Tan € 30,50
  Meer
  Pedicure vanaf € 29,00
  Massages vanaf € 31,00
  Touch-up € 26,00
  Bruidsmake-up € 85,00
  Wenkbrauwen epileren € 13,50
  Wenkbrauwen verven € 15,50
  Wimpers verven € 16,00
  Wimpers & wenkbrauwen verven € 26,00
  Harsen vanaf € 13,50
  Definitief ontharen
  Oorschelpen € 15,50
  Wenkbrauwen tussenstuk € 20,50
  Bovenlip € 29,50
  Kin € 35,50
  Tenen € 39,50
  Vingers € 39,50
  Wangen incl. jukbeenderen € 49,50
  Buik vrouw € 55,50
  Kaaklijn incl. bakkebaarden € 59,50
  Hals incl. kin € 59,00
  Bovenlip incl. kin € 59,50
  Nek € 59,50
  Oksels € 59,50
  Handen incl. vingers € 59,50
  Borsten vrouw incl. tepelhof € 68,50
  Bikinilijn € 68,50
  Schaamstreek man € 68,50
  Borst man € 75,50
  Buik man € 99,50
  Bikinilijn incl. schaamstreek € 99,50
  Voeten incl. tenen € 109,50
  Gezicht excl. oorschelpen & hals € 119,50
  Bovenarmen € 119,50
  Onderarmen € 119,50
  Schouders € 119,50
  Onderbenen incl. knie € 145,50
  Billen € 149,50
  Armen € 175,50
  Rug € 175,50
  Bovenbenen € 195,50
  Benen € 295,50
  Permanente Make-up
  Wenkbrauwen € 325,00
  Eyeliner boven en onder € 325,00
  Design eyeliner boven en onder 2-3 mm € 380,00
  Eyeliner Infralash alleen wimperlijn € 185,00
  Eyeliner boven € 215,00
  Eyeliner onder € 200,00
  Design eyeliner boven 2-3 mm vanaf € 290,00
  Lipliner € 325,00
  Lipliner (met schaduw) € 395,00
  Volledig inkleuren lippen € 495,00
  BIJWERKEN
  Wenkbrauwen 1 jaar na de behandeling € 120,00
  Wenkbrauwen 1,5 jaar na de behandeling € 180,00
  Wenkbrauwen 2 jaar na behandeling € 240,00
  Eyeliner boven en onder 1 jaar na de behandeling € 120,00
  Eyeliner boven en onder 2 jaar na de behandeling € 240,00
  Eyeliner boven binnen 2 jaar na de behandeling € 140,00
  Eyeliner boven na 2 jaar vanaf € 165,00
  Eyeliner onder binnen 2 jaar € 115,00
  Eyeliner onder na 2 jaar vanaf € 140,00
  Design Eyeliner boven en onder binnen 2 jaar € 190,00
  Design Eyeliner boven en onder na 2 jaar € 240,00
  Design Eyeliner boven na 2 jaar € 190,00
  Lipliner binnen 1 jaar na behandeling € 120,00
  Lipliner binnen 2 jaar na de behandeling € 240,00
  Lipliner schaduw binnen 1 jaar na de behandeling € 190,00
  Lipliner schaduw 2 jaar na behandeling vanaf € 290,00

  Merken

  Bij Palais des Cosmétiques (regio Amsterdam) hebben wij een breed assortiment aan merken. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat geen enkele huid hetzelfde is. Iedereen is uniek en daar hoort een passend product bij. Op het moment dat wij maar één merk zouden dragen, zouden wij niet in staat zijn om iedereen te kunnen helpen op het gebied van huidverbetering, maar ook op het gebied van manicure, pedicure, suppletie en geuren.

  Meer

  Bij Palais des Cosmétiques, hét schoonheidsinstituut van Amstelveen, doen wij nog veel meer dan alleen huidverbeterende behandelingen. Denk hierbij aan het definitief ontharen, verschillende soorten massages, harsen en het epileren van de wenkbrauwen of het verven van de wimpers. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor pedicure behandelingen van een gediplomeerd pedicure specialist of bent u opzoek naar iemand die u kan opmaken voor iedere gelegenheid dan zit u hier aan het goede adres!

  Beauty

  Ben je op zoek naar een schoonheidssalon waarbij u van uw tenen tot uw kruin kan worden behandeld? Dan bent u bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen aan het juiste adres. Wij leggen de focus bij Palais des Cosmétiques op huidverbetering maar doen daarnaast nog veel meer. Onderstaand kunt u behandelingen vinden die alles te maken hebben met BEAUTY. Zie er weer prachtig uit door onderstaand een behandeling te kiezen!

  Contact

  Contactformulier:

  Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht door onderstaan contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.    

  Over ons

  In een luxe, professionele en rustgevende omgeving bieden wij resultaatgerichte, hoogwaardige behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-aging. Onze vakkundig opgeleide huidspecialistes begeleiden en adviseren u graag over onze behandelingen en producten. We vinden altijd de juiste behandeling voor uw huidtype en/of huidprobleem. Dit is ons team:

  Myrna Jensch

  Eigenaresse


  Leeftijd: 49 jaar

  Myrna is eigenaresse van Palais de Cosmétiques en legt haar hart en ziel in het verbeteren van de huid. Zowel van binnen als van buiten. Naast allround schoonheidsspecialiste is Myrna afgestudeerd orthomoleculair huidspecialist, expert op het gebied van huidverzorging voor mensen met kanker en ook nu nog steeds bezig met verschillende opleidingen. Naast haar opleiding en de gezichtsbehandelingen die zij geeft is Myrna bezig met het coachen van het team. Hier ligt de focus vooral op kennis die vanzelfsprekend altijd groter kan!

  Tevredenheid is rijkdom

  Savannah Teeuw

  Senior Specialiste


  Leeftijd: 22 jaar

  Savannah is onze Senior Specialist bij Palais des Cosmétiques en is gespecialiceerd in Murad. Wanneer je voor een Murad gezichtsbehandeling komt kom je zeker weten bij Savannah. Daarnaast is Savannah medische pedicure en doet ook alle overige behandelingen bij onze salon in Amstelveen!

  Magic only happens, when you create your own

  Celine Voogel

  Junior Specialiste


  Leeftijd: 17 jaar

  Celine onze nieuwste aanwinst bij Palais des Cosmétiques. Eén dat in de week loopt Celine bij ons stage en op zaterdag is zij vaste kracht en ondersteunt zij het team. Celine is een snelle leerling dus wij verwachten dat jullie veel van haar gaan zien!

  Aging is a fact of life, but looking your age is not!

  Palais des Cosmétiques ligt in Amstelveen aan de Rembrandtweg, woont u niet in Amstelveen? Geen probleem Amstelveen ligt dichtbij: Amsterdam, Aalsmeer, Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, Badhoevedorp, De Kwakel, Nes a/d Amstel, Diemen, Abcoude, Kudelstaart en Mijdrecht! Voor de route en het adres klik dan hier.

  Welkom bij Palais des Cosmétiques!

  In een luxe, professionele en rustgevende omgeving bieden wij resultaatgerichte, hoogwaardige behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-aging. Onze vakkundig opgeleide huidspecialistes begeleiden en adviseren u graag over onze behandelingen en producten. We vinden altijd de juiste behandeling voor uw huidtype en/of huidprobleem.

  Klanten aan het woord!

  Meet the team!

  Maak een afspraak