Een nieuwe behandeling bij Palais des Cosmétiques vanaf 2019 de Voetreflexologie Amstelveen! Een voetreflexbehandeling geeft ontspanning en herstelt uw balans!

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is kan voetreflexologie helpen om de verstoorde harmonie te herstellen. Onder onze voeten bevinden zich vele reflexpunten, welke corresponderen met klieren, organen, zenuwen en gewrichten. Door het geven van impulsen wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Voor wie?

Iedereen met zowel lichamelijke als emotionele klachten zal door een voetreflex behandeling eerder de balans tussen lichaam en geest terugvinden waardoor klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Het gaat hierbij om onder andere:

  • Stress, burn-outklachten;
  • Spijsverteringsklachten;
  • Hoofdpijn/migraine;
  • Hormonale klachten;
  • Bepaalde nek-, rug- en schouderklachten;
  • Slaapstoornissen, etc.

Een voetreflexologie behandeling is een heerlijk ontspannen moment voor uzelf.

Gediplomeerd voetreflexoloog in Amstelveen

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen. Ik ben Mariska van der Zee, erkend, gediplomeerd voetreflexoloog. 

"Ik vind het erg leuk om u de mogelijkheid te bieden om via deze actie kennis te laten maken met voetreflexologie bij Palais des Cosmétiques.

Naast voetreflexologie doen wij bij onze schoonheidssalon in Amstelveen ook andere voetbehandelingen zoals: pedicure, lees hier meer over

Vergoeding zorgverzekeraar

De specialist van de voetreflexologie is aangesloten bij de Bond van Europese Reflexologen dit betekent dat sommige zorgverzekeraars deze behandeling deels of geheel vergoeden. U kunt op de website van de Bond van Europese Reflexologen de zorgverzekeraars vinden die deze behandeling hebben opgenomen in hun pakket. 
Voetreflexologie
Behandeling 1: € 40,00
Behandeling 2: € 35,00
Behandeling 3: € 30,00

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Voetreflexologie'.

Maak een afspraak