Ons instituut in Amstelveen is gespecialiseerd in huidverbetering. Steeds vaker horen wij dat klanten geen gezichtsbehandeling willen maar wel een huidanalyse en advies willen krijgen en daarom is het sinds 2019 bij Palais des Cosmétiques mogelijk om alleen te komen voor een huidanalyse inclusief advies. 

De reden voor de 'alleen huidanalyse' kan zijn dat u geen tijd heeft, dat u niet houdt van gezichtsbehandelingen of iets anders, maar u wilt eigenlijk wel huidadvies van een professional.  Dit gaat als volgt in zijn werk:

Huidanalyse

Als eerste zal de eigenaresse van Palais des Cosmétiques, Myrna, goed naar de huid kijken en u verschillende vragen stellen over de huid en ook over uw gezondheid en voeding. Indien nodig kan ook het huidanalyse-apparaat erbij gepakt worden, zo kan de specialist de huid nog beter bekijken.

Nadat de huid geanalyseerd is geeft Palais des Cosmétiques een compleet productadvies, geheel aangepast op uw wensen en behoeftes.

De huidanalyse en de productadvies zijn geheel vrijblijvend!

Productadvies

Het productadvies dat wij bij Palais des Cosmétiques geven is altijd gebaseerd op de kennis van de specialist, zij kan u vertellen wat uw huid nodig heeft en zal daarin uw wensen en behoeftes meenemen. Naast productadvies voor de huid kan de specialist ook advies geven over uw voedingspatroon, make-up en het gebruik van supplementen.

Bent u geïnteresseerd in 'alleen een huidanalyse' dan kunt u online een afspraak maken. Palais des Cosmétiques neemt dan ruim de tijd voor u, gemiddeld 45 minuten.

Na de huidanalyse toch wel een behandeling? Lees hier dan meer over de kennismakingsbehandeling!

Goed om te weten: 

 • Alleen huidanalyse is geheel vrijblijvend
 • Wilt u later toch wel een gezichtsbehandeling dan krijgt u 15% korting;

De kosten

Alleen huidanalyse
Gratis

Geen tijd om langs te komen? 

Druk druk druk, of gewoonweg geen mogelijkheid om bij ons instituut te komen. Geen probleem! Vul het onderstaande formulier in en wij geven u zo snel mogelijk een gepersonaliseerd huidadvies!

  Wat is uw leeftijdsgroep?
  18-2930-4445+

  Wat is uw primaire huidprobleem?
  AcneVergrote poriënVerlies van stevigheidRimpels & fijne lijntjesDonkere vlekken

  Wat is uw huidtype?
  NormaalOlieachtigGecombineerdDroogGevoelig

  Stuur een foto van uw huid mee!