Bij Palais des Cosmétiques, het schoonheidsinstituut (salon) in Amstelveen, heeft u keuze uit  een gezichtsbehandeling van verschillende merken. Wanneer u voor een kennismakingsbehandeling  komt overleggen we met u, welk merk het beste bij uw behoeftes en wensen past.

Bij Palais des Cosmétiques gaat het bij ons in eerste instantie om resultaat en dan vooral het resultaat wat u graag wilt behalen. Daarom overleggen wij bij iedere gezichtsbehandeling weer met u of uw wensen nog steeds hetzelfde zijn. Het kan namelijk zijn dat uw binnen kwam om de pigmentvlekken te verminderen, maar nu ook voor een vermindering in rimpels wilt gaan.

Een gezichtsbehandeling bij Palais des Cosmétiques legt haar focus op huidverbetering en anti-aging maar daarnaast ook op ontspanning. Wij zien niets liever dat iemand heerlijk ontspannen de cabine uitkomt en er weer tegenaan kan.

Specialisaties

Omdat wij een instituut voor huidverbetering zijn adviseren wij naast gezichtsbehandelingen ook verschillende specialisaties, denk hierbij aan:

Deze specialisaties kunnen toegevoegd worden in de behandeling of afzonderlijk worden gedaan.

Wij bieden gezichtsbehandelingen aan met de onderstaande merken: