Céll Fùsion C behandelingen

Céll Fùsion C behandelingen zijn “no-nonsense” behandelingen die gericht zijn om probleemoplossend te werken. Alle behandelprogramma’s worden op maat gemaakt en afstemt op uw doelstellingen. Na een uitgebreide intake wordt een behandelplan opgesteld met daarin uitgebreide adviezen om uw doelstellingen op gebied van huidproblematiek te bereiken. Deze adviezen omvatten thuisgebruik van producten, levensstijl adviezen en behandeladviezen.

‘Geadviseerd door dermatologen’

Céll Fùsion C is een medisch product en wordt gebruikt wanneer er sprake is van een huidprobleem. Het merk is vrij van schadelijke emulgatoren, conserveringsmiddelen, kleur en geurstoffen. We kunnen bij ons instituut werken aan huidverbetering, anti-aging of huidproblemen. Deze behandeling wordt gekozen wanneer jij voor de meeste merken allergisch bent en/of een huidprobleem hebt.

Voor en na foto’s

PDC – FB
Basis - 60 minuten
Herstelt de beschadigde huid. Doelgerichte behandeling bij huidproblemen. Laat je adviseren door de specialist.

60 minuten
De Luxe - 75 minuten
Voeg een intensief masker toe aan uw gezichtsbehandeling die zorgt voor het herstel van de huid, algehele verbetering van de uitstraling en een vermindering van rimpels.

75 minuten
Tox Peel - 75 minuten
De ideale behandeling voor het verbeteren van elke huidconditie. Een vette huid, vervroegde huidveroudering, grove poriën of huidstructuur, slecht doorbloede huid, hyperpigmentatie en (acne)littekens. Het effect van deze peeling geeft uw huid al na 1 behandeling een jonger en stralender aanzien. De huid wordt aangezet zich te vernieuwen. Het Tox Peel programma heeft een Botox-like en Hydro Lifting effect voor een jong uitziende huid!

75 minuten