La Colline behandelingen

De eerste gezichtsbehandeling die wij adviseren bij ons instituut in Amstelveen is van het merk La Colline. La Colline is een exclusief Zwitsers merk waarbij anti-aging centraal staat. Alle producten van La Colline leggen de focus op anti-aging, beginnend bij de reiniging!

'La Colline zet de klok van de huid stil.'

Naast de focus op anti-aging is nog iets heel belangrijk bij een gezichtsbehandeling van La Colline en dat is: ontspanning. Een La Colline behandeling moet er voor zorgen dat u weer opgeladen de deur uitloopt en de stress in uw leven even kunt vergeten. Dit is niet zo maar want wij zijn er van overtuigd dat stress ook een grote factor is van huidveroudering. De La Colline behandelingen zijn doeltreffende en specifieke behandelingen waarbij gekeken wordt naar de behoeftes van de huid.

'Voor een uitzonderlijk moment van genot en effectiviteit.'

Onderstaande foto's zijn gemaakt na één behandeling:

PDC – FB (5)
La colline amstelveen

La Colline Gezichtsbehandelingen:

Skin-Ology Excellence Treatment - 75 minuten
U ervaart direct een intense ontspanning door een heerlijke “verwelkomings” rug massage. Het gelaatritueel begint met een Double Cleansing met een enzymatische peeling. De huid zal direct zacht aanvoelen. De huid is strakker, fijne lijntjes verminderen, het vochtgehalte is verbeterd en de glans is spectaculair. De huid is goed voorbereid op het anti- aging collageen vliesmasker. Dit masker geeft direct een zichtbaar resultaat door zijn goede vochtverzorgende, regenererende en revitaliserende werking. Tijdens het collageen vliesmasker ervaart u een heerlijke drukpuntmassage, hoofdhuidmassage en handmassage. Na het vliesmasker ondergaat u een hals, decolleté en gezichtsmassage ter afsluiting van de behandeling.

75 minuten
Delicate Hydration Treatment - 60 minuten
Deze behandeling kenmerkt zich als een “Instant Mini Facelift”. Een liftende en huidverjongende behandeling die een energieboost geeft aan de huid. Een ware “zuurstof hersteller”. Hierdoor zal de huid er direct zachter, strakker en stralender uitzien. Een behandeling om het huidverouderingsproces te vertragen en de huid in de strijd tegen huidveroudering te helpen. Heeft direct een verzachtende werking en geeft de huid een glansende boost. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen, de vitaliteit en uitstraling van een doffe huid wordt verbeterd en de huid is weer fris en zacht.

60 minuten
Instant Perfection Treatment - 35 minuten
Deze snelle behandeling is ideaal voor de altijd ‘drukke’ cliënt. Een rustmoment in het altijd hectische leven. In record tijd wordt de huid in een optimale conditie gebracht.

35 minuten