Murad behandelingen

In ons instituut in Amstelveen wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende gezichtsbehandelingen ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog dokter Howard Murad uit Amerika.

'Beautiful skin is healthy skin. Healthy skin is beautiful!'

De Murad gezichtsbehandelingen zijn gebaseerd op het Inclusive Health® systeem en is een totale ervaring waarin aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Daarnaast bevatten de Murad gezichtsbehandelingen een aanvullend advies voor levensstijl en voeding en ondergaat u specifieke massagetechnieken die stress reduceren.

'Healthy, hydrated cells are the key to ageless skin and a healthy body'

Wij kunnen werken op diverse huidbehoeften zoals anti-aging, anti-stress, acne, etc. Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, huidbehoefte, budget en resultaatgerichtheid. Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de behandeling, variëren de prijzen.

Murad Gezichtsbehandelingen:

Minor - 60 minuten
Deze uitgebreide gezichtsbehandeling is de ideale behandeling om alle tekenen van veroudering te verslaan. De rimpels, het verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd. De massage geeft de vermoeide huid nieuwe energie en werkt verstevigend op het huidweefsel. Het speciale oogmasker geeft een instant eye-lift terwijl het gezichtsmasker de huid kalmeert, hydrateert en verkoeld. Hierdoor wordt de huid gladder, stralender en jeugdiger!

60 minuten
Medium - 60 minuten
Deze intens hydraterende behandeling vult vocht aan op cellulair niveau waardoor het resultaat nog lang na de behandeling zichtbaar is: het hydratatie niveau van de huid wordt verdubbeld tot wel 8 uur lang. Het super hydraterende serum- en -spraysysteem, doordrenkt de huid met essentiële voeding zodat cellulaire hydratatie en stevigheid worden verbeterd en de huid ‘opgevuld’ en zacht is, de huidbarrière is hersteld. Ideaal voor een droge huid of na een chemische behandeling.

60 minuten
Severe - 90 minuten
Vermindert rimpeltjes snel en drastisch met krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd. Biedt zichtbare verbeteringen in textuur en tonus zonder de huid te irriteren. Met Murads exclusieve Durian Cell Reform® technologie voor een perfecte opname van anti-aging ingrediënten door de huid. Deze klinisch bewezen, resultaatgerichte gezichtsbehandeling zal uw huid helderder, gladder en steviger maken, al na een behandeling.

90 minuten
Upgrade
Om uw huid extra te verwennen of net even die extra boost te geven heeft de huid soms een oppepper nodig. U kunt in uw gezichtsbehandeling een upgrade toevoegen, vraag de specialist voor meer informatie.

€ 19,50