Palais des Cosmétiques heeft speciaal voor jongeren tussen de 10 en 18 jaar een jongerenbehandeling ontwikkeld die gebaseerd is op een jonge huid. Heeft uw zoon of dochter last van een onrustige huid? Laat hem/haar hier niet mee rondlopen. Hier is iets aan te doen!

Deskundig advies

Ook tieners hebben behoefte aan een deskundig advies en dat proberen wij zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen. Bij een onrustige huid adviseren wij naast de juiste producten ook een bezoekfrequentie van één keer in de drie weken. Zo kunnen we de huid onder controle houden en indien nodig een extra steuntje in de rug geven.

Voeding

Is het eten van chocolade een pukkelmaker? Of komt dit juist van lactose producten? Vragen waar u en misschien uw zoon/dochter geen antwoord op weten. Vooral bij een onrustige huid komt het vaak voor dat voeding een grote rol speelt. Om het beste resultaat te behalen zullen wij ook het voedingspatroon doornemen.

Supplementen

De dagelijkse voedingswaarde die wij behoren te krijgen wordt ieder jaar steeds minder, vooral bij jongeren. Dit kan uiten in een onrustige huid. Het toevoegen van supplementen aan de dagelijkse routine kan de huid helpen van binnenuit te herstellen.

De behandeling

Doordat we de onrustige huid niet teveel willen aantasten duren de jongerenbehandelingen gemiddeld 45 minuten. De behandelingen zijn helaas niet pijn vrij, zeker niet in het begin. Op het moment dat er wordt gehouden aan de juiste bezoekfrequentie, voeding en productadvies voor thuis, zal dit iedere keer minder erg worden.