Kennismakingsbehandeling

Is dit uw allereerste keer bij Palais des Cosmétiques? En komt u voor een gezichtsbehandeling? Dan vragen wij u om een kennismakingsbehandeling te boeken.

Huidverbetering is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Daarom werken wij met een kennismakingsbehandeling. In 90 minuten verzamelen we zoveel mogelijk informatie over uw huid. Wij starten met:

  1. Een korte intake met de eigenaresse van Palais des Cosmétiques;
  2. Een huidanalyse;
  3. In overleg bepalen we welke gezichtsbehandeling perfect bij u past;
  4. Vervolgens gaan we behandelen, uw huid wordt uitvoerig gereinigd om de opname van werkstoffen te optimaliseren;
  5. Een basis gezichtsbehandeling bij Palais des Cosmétiques bestaat uit een: reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden,  serum, oogcrème en een dag of nachtverzorging;
  6. Aansluitend zorgen een ontspannende huidmassage en een verzorgend masker voor de basis van de gewenste huidconditie;
  7. Ten slotte krijgt u een compleet huidadvies, gebaseerd op onze bevindingen en natuurlijk op uw wensen.

Korte intake

Bij Palais des Cosmétiques wordt u voor de kennismakingsbehandeling altijd ontvangen door Myrna Jensch de eigenaresse van Palais. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een expert als het gaat om huidverbetering. Myrna is ook orthomoleculair huidspecialist en kan u naast tips voor de huid ook voedingstips geven.

Huidanalyse

Indien gewenst en/of nodig gevonden door de schoonheidsspecialist doen we een huidanalyse in ons Bluelight licht. Zo kunnen we nog beter zien wat de staat van uw huid is, beter nog u kunt zelf zien wat de staat van uw huid is.

Behandeling

Natuurlijk kunnen we uren praten over de huid, maar uiteindelijk komt u voor een gezichtsbehandeling. Na de intake en de huidanalyse gaan we met u de salon in zodat u de behandeling kan krijgen. Deze behandeling kiezen we naar aanleiding van het huidprobleem en ook naar aanleiding van uw wensen. Hierin maken wij een keuze in onze verschillende merken.

Ontspanning

Niet te vergeten is dat de behandelingen die wij bij ons instituut in Amstelveen geven naast huidverbeterend ook ontspannend! Heerlijk even weg van de drukte en stress van thuis en/of werk. Als u niet helemaal 'ZEN' naar buiten loopt dan hebben wij ons werk niet goed genoeg gedaan.

Huidadvies

Na de behandeling krijgt u van ons een geheel advies. Wij zullen u tips geven voor de thuisverzorging maar zullen daarnaast ook een productadvies geven. Wij kiezen altijd producten die goed bij uw huid passen en natuurlijk bij uw wensen. Soms kan een huidadvies wat overdonderen, maar geen paniek, wij geven een ADVIES. Wat u hier mee doet moet u natuurlijk volledig zelf weten.

Volgende afspraak

Na het advies willen wij graag een volgende afspraak met u maken. Het beste voor de huid is om iedere vier tot vijf weken terug te komen. De vervolgbehandelingen sluiten mooi aan op het advies dat we zojuist hebben gegeven. Wij bewaren uw intake en zetten al uw wensen in onze computer.

De kosten

Kennismakingsbehandeling
15% kennismakingskorting op iedere (eerste) gezichtsbehandeling!