fbpx

Heeft u vanavond een feestje? Een fotoshoot? Of gaat u trouwen? Dan kunt u bij Palais des Cosmétiques opgemaakt worden door onze make-up specialisten. Ons make-up team is altijd up-to-date van de nieuwste trends en zullen ervoor zorgen dat u helemaal tip-top opgemaakt de deur uit gaat. In overleg met u zullen wij bepalen wat u graag voor make-up wilt, maken wij een kleurkeuze naar aanleiding van uw outfit en zullen we uw wensen en behoeften verder bespreken.

Touch-up

Heeft u vandaag een sollicitatiegesprek? Gaat een vriendin trouwen? Of wilt u er gewoon prachtig uitzien? En zo kunnen we nog honderden redenen verzinnen waarom u zich zou willen laten opmaken door een professional. Bij Palais des Cosmétiques kunt u zich laten opmaken voor iedere gelegenheid.

Bruidsmake-up

De droom van ieder meisje, de wens van iedere vrouw: een verpletterende indruk maken op haar eigen bruiloft. Behalve een prachtige trouwjurk hoort daar natuurlijk ook een gepaste bruidsmake-up bij. Onze specialiste kunt u helpen met de perfecte bruidsmake-up voor deze mooie dag. Dit geldt ook voor getuigen, moeders, zussen en/of vriendinnen.

Allereerst zullen wij een afspraak maken voor een proefmake-up voor de bruid. Bij deze afspraak zullen wij de bruid opmaken en kan zij op deze dag aangeven wat ze wel mooi vindt en wat er misschien anders moet. Bij de proefmake-up schrijven wij alles op zodat wij op de dag zelf uw make-up look weer precies zo kunnen aanbrengen!

Wanneer de grote dag is aangebroken zullen wij u opmaken zoals afgesproken bij de proefmake-up. Willen familie en vrienden ook opgemaakt worden op deze dag? Dat kan natuurlijk ook!

Maak het plaatje compleet met bijvoorbeeld: manicure, pedicure, wimperextensions, wimperlifting, semi-permanente mascara en/of spray tan.

Make-up merk

Alle merken die wij bij Palais des Cosmétiques in ons assortiment hebben zijn van hoge kwaliteit. Bij de touch-up of de bruidsmake-up wordt er gebruik gemaakt van ons meest exclusieve make-up merk: Youngblood Mineral Cosmetics. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en creëren een natuurlijke uitstraling. Youngblood Cosmetics is een Amerikaans mineraal make-up merk die ontwikkeld is door Pauline Youngblood.

Voor en na foto's

make-up amstelveen

Maak een afspraak