fbpx

Ons schoonheidsinstituut in Amstelveen legt haar focus op ontspanning en hoe kunt u beter ontspannen dan met een heerlijke massage. Bij Palais des Cosmétiques bieden wij verschillende massages in Amstelveen waaruit u kunt kiezen. Denk hierbij aan een lichaamsmassage, nek, -schoudermassage, bindweefselmassage en hotstone massage. Lees onderstaand een kleine introductie van deze massagetechnieken:

Lichaamsmassage

Lichaamsmassages zijn uitstekend geschikt om eens even een moment voor uzelf te nemen en aandacht aan uw lichaam te besteden. Een lichaamsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk heel preventief zijn voor het behoud van een goede gezondheid. Bij de lichaamsmassage staan uw nek, schouders, rug en benen centraal. De massage ontspant uw spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. U zult merken dat u met een ontspannen lichaam, geestelijk makkelijker tot rust komt.

Nek,- schoudermassage

In de schouders en nek bevindt zich vaak veel spanning. Gespannen achter de computer werken of een te grote last op de schouder nemen zijn bekende oorzaken. Spanning in die spiergroep is ook vaak de oorzaak van hoofdpijn. Regelmatige schouder en nekmassage kan de spanning verlichten en klachten voorkomen. Tijdens de massage wordt u zich bewust van de aanwezige spanningspunten in de spieren. Uw spieren ontspannen door middel van zachte strijk en kneedbewegingen.

Bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Het werkt niet alleen huidverbeterend maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage! Cosmetische bindweefselmassage wordt het meest op het gezicht, de hals en de decolleté toegepast. De eerste behandelingen kunnen door de verklevingen van het weefsel wat gevoelig zijn. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel steeds losser en soepeler, de verklevingen verminderen en de massage wordt dan als weldadig ervaren. De gezichtsmassage wordt op een gereinigde huid toegepast en de huid voelt warm en wat tintelig.

Hot Stone Massage

Ben je opzoek naar een massage die zorgt voor ontspanning? Dan is een Hot Stone Massage de uitkomst. Deze massage is heel erg populair omdat het niet alleen het lichaam kalmeert, maar ook de geest. Tijdens deze behandeling gebruiken we warme oliën met natuurlijke stenen die de spieren ontspannen, de bloedcirculatie verbeteren en het algehele welzijn bevorderen.

Massages in Amstelveen

De bovenstaande massage technieken kunnen worden toegevoegd in uw gezichtsbehandeling of kunt u als losse behandeling kiezen. Maak een keuze uit de bovenstaande massages in Amstelveen en geniet!

De kosten

Lichaamsmassage
60 minuten - € 61,50
Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 20,00.
Nek, -schoudermassage
30 minuten - € 31,00
Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 10,00.
Bindweefselmassage
30 minuten - € 38,00
Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 15,00.
Hot Stone Massage
30 minuten - € 45,00
Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 15,00.

Maak een afspraak