Ons schoonheidsinstituut in Amstelveen legt haar focus op ontspanning en hoe kunt u beter ontspannen dan met een heerlijke massage. Bij Palais des Cosmétiques bieden wij verschillende massages in Amstelveen waaruit u kunt kiezen. Denk hierbij aan een lichaamsmassage, nek, -schoudermassage, bindweefselmassage en hotstone massage. Lees onderstaand een kleine introductie van deze massagetechnieken:

Nek,- schoudermassage

In de schouders en nek bevindt zich vaak veel spanning. Gespannen achter de computer werken of een te grote last op de schouder nemen zijn bekende oorzaken. Spanning in die spiergroep is ook vaak de oorzaak van hoofdpijn. Regelmatige schouder en nekmassage kan de spanning verlichten en klachten voorkomen. Tijdens de massage wordt u zich bewust van de aanwezige spanningspunten in de spieren. Uw spieren ontspannen door middel van zachte strijk en kneedbewegingen.

Bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Het werkt niet alleen huidverbeterend maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage! Cosmetische bindweefselmassage wordt het meest op het gezicht, de hals en de decolleté toegepast. De eerste behandelingen kunnen door de verklevingen van het weefsel wat gevoelig zijn. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel steeds losser en soepeler, de verklevingen verminderen en de massage wordt dan als weldadig ervaren. De gezichtsmassage wordt op een gereinigde huid toegepast en de huid voelt warm en wat tintelig.

Hot Stone Massage

Ben je opzoek naar een massage die zorgt voor ontspanning? Dan is een Hot Stone Massage de uitkomst. Deze massage is heel erg populair omdat het niet alleen het lichaam kalmeert, maar ook de geest. Tijdens deze behandeling gebruiken we warme oliën met natuurlijke stenen die de spieren ontspannen, de bloedcirculatie verbeteren en het algehele welzijn bevorderen.

Massages in Amstelveen

De bovenstaande massage technieken kunnen worden toegevoegd in uw gezichtsbehandeling of kunt u als losse behandeling kiezen. Maak een keuze uit de bovenstaande massages in Amstelveen en geniet!

Massages kunt u niet online boeken, neem hiervoor contact met ons op.