Wil jij jouw tanden bleken in de regio Amstelveen? Dan zit je goed bij Palais des Cosmétiques! Een mooi en aantrekkelijk uiterlijk wordt steeds belangrijker zowel zakelijk als privé. Mooie tanden zijn daar een essentieel onderdeel van. Door de consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen verandert onvermijdelijk de kleur van je tanden. Ben jij op zoek naar een gecertificeerde salon die jouw tanden kan bleken, zelfs gevoelige tanden? Zoek dan niet verder! Direct online afspraak maken: scroll naar beneden!

Professioneel tanden bleken zonder waterstofperoxide inclusief thuisverzorgingsschuim!

Bij Palais des Cosmétiques werken wij met het merk Profilach. ProfiLach is een cosmetisch tandenbleekmiddelconcept zonder waterstofperoxide. Het is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en laboratoria en gecertificeerd na tal van langetermijntests.

De ProfiLach Gel bevat een actief bleekmiddel dat wordt geactiveerd door een LED-lamp. Het bleekmiddel dringt door in de verkleuringen van het tandoppervlak en lost het op, waardoor noch het tandvlees of het glazuur wordt aangetast. Deze vorm van cosmetisch bleken van tanden is veilig en zonder bijwerkingen.

  • Gemiddeld 2-9 tinten witter;
  • Geen bijwerkingen;
  • Zonder pijn;
  • Betrouwbaar.

Het tandenbleek proces in 6 stappen

  1. In een kort gesprek ontvang jij de belangrijkste informatie en wordt je geïnformeerd over het verloop van de behandeling.
  2. De huidige tandkleur wordt bepaald met behulp van de kleurenschaal.
  3. Je reinigt jouw tanden met de reiniging set (Vingerborstel) gedurende ongeveer één minuut.
  4. De mondspreider wordt geplaatst. En de gel wordt direct op de tanden aangebracht. De veiligheidsbril wordt opgezet en daarna wordt de timer van de LED-lamp ingesteld op 10 minuten. Deze wordt 2 à 3 cm voor de mond geplaatst. Vervolgens volgen er nog 2 sessies van 10 minuten op dezelfde manier.
  5. Vergelijk nu de tandkleur die aan het begin is bepaald met het huidige resultaat en bespreek de verzorgingstips met de behandelaar.
  6. Het onderhoudsproduct (het schuim, lees hieronder verder) wordt overhandigd samen met nuttige tips voor een duurzaam wit resultaat.

Lange termijn resultaat door thuisverzorgingsschuim

De consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken. Dit proces kun je vertragen door na het bleken het schuim te gebruiken die, wij gratis aan jou meegeven, speciaal daarvoor ontwikkeld is. Gebruik het schuim ’s avonds na het tanden poetsen. Breng een klein beetje schuim op de droge (elektrische) tandenborstel en poets gedurende 2 minuten. Het schuim zorgt ervoor dat de opgelopen verkleuringen van die dag weer opgeruimd worden, iets wat alleen met tandenpoetsen niet snel wordt verwijderd. Wil je meer informatie over het bleken van jouw tanden, neem dan contact met ons op!

Voor en na foto’s