Sinds januari 2020 is het mogelijk om je tanden te bleken bij ons schoonheidsinstituut in Amstelveen! Een mooi en aantrekkelijk uiterlijk wordt steeds belangrijker zowel zakelijk als privé. Mooie tanden zijn daar een essentieel onderdeel van. Door de consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen verandert onvermijdelijk de kleur van je tanden. Ben jij op zoek naar een gecertificeerde salon die jouw tanden kan bleken, zelfs gevoelige tanden? Zoek dan niet verder!

Professioneel tanden bleken zonder waterstofperoxide

Bij Palais des Cosmétiques werken wij met het merk Profilach. ProfiLach is een cosmetisch tandenbleekmiddelconcept zonder waterstofperoxide. Het is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en laboratoria en gecertificeerd na tal van langetermijntests.

De ProfiLach Gel bevat een actief bleekmiddel dat wordt geactiveerd door een LED-lamp. Het bleekmiddel dringt door in de verkleuringen van het tandoppervlak en lost het op, waardoor noch het tandvlees of het glazuur wordt aangetast. Deze vorm van cosmetisch bleken van tanden is veilig en zonder bijwerkingen.

  • Gemiddeld 2-9 tinten witter;
  • Geen bijwerkingen;
  • Zonder pijn;
  • Betrouwbaar.

Het tandenbleek proces in 6 stappen

  1. In een kort gesprek ontvang jij de belangrijkste informatie en wordt je geïnformeerd over het verloop van de behandeling.
  2. De huidige tandkleur wordt bepaald met behulp van de kleurenschaal.
  3. Je reinigt jouw tanden met de reiniging set (Vingerborstel) gedurende ongeveer één minuut.
  4. De mondspreider wordt geplaatst. En de gel wordt direct op de tanden aangebracht. De veiligheidsbril wordt opgezet en daarna wordt de timer van de LED-lamp ingesteld op 10 minuten. Deze wordt 2 à 3 cm voor de mond geplaatst. Vervolgens volgen er nog 2 sessies van 10 minuten op dezelfde manier.
  5. Vergelijk nu de tandkleur die aan het begin is bepaald met het huidige resultaat en bespreek de verzorgingstips met de behandelaar.
  6. Het onderhoudsproduct wordt overhandigd samen met nuttige tips voor een duurzaam wit resultaat.

Lange termijn resultaat

De consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken. Dit proces kun je vertragen door na het bleken onze schuim te gebruiken die speciaal daarvoor ontwikkeld is. Gebruik deze schuim ’s avonds na het tanden poetsen. Breng een klein beetje schuim op de droge (elektrische) tandenborstel en poets gedurende 2 minuten. De schuim zorgt ervoor dat de opgelopen verkleuringen van die dag weer opgeruimd worden. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op!

Voor en na foto’s

De kosten

Tanden bleken
€ 89,00

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Tanden Bleken'. 

Maak een afspraak