Beauty Supps

Beautiful Skin Starts From Within...

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediënt samenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Veilige Supplementen

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Waarom en wanneer supplementen nemen?

Uit een onderzoek in de V.S. is gebleken dat de voedingswaarde in ons voedsel in een periode van 50 jaar sterk is afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees. Wanneer wij volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) eten, opgesteld door de Nederlandse Gezondheidsraad, krijgen wij voldoende voedingsstoffen binnen. In de praktijk blijkt dat wij toch niet altijd voldoende van de geadviseerde voedingsstoffen eten, vaak door de drukte van ons dagelijks leven. Iedereen kent wel de momenten waarop de behoefte ontstaat gezonder te eten en te leven en dit kan een moment zijn om voor supplementen te kiezen. 

Huidverbetering door supplementen

Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. Daarom zijn wij bij Palais des Cosmétiques zo blij dat wij nu ook vanuit binnenuit kunnen werken aan huidverbetering. 

Houd uw persoonlijke voedingsdagboek bij! 

Bent u benieuwd wat u mist in uw dagelijkse voeding? Houd dan een voedingsdagboek bij! Bij Palais des Cosmétiques kunt u een voedingsdagboek bijhouden die wij na twee weken met u gaan doornemen. Hierbij gaan we kijken naar wat u mist in uw voeding en hoe we dit samen kunnen gaan verbeteren. Bent u hierin geïnteresseerd stuur ons dan een e-mail zodat wij u een link naar uw persoonlijke voedingsdagboek kunnen sturen!