Céll Fùsion C

Céll Fùsion C biedt complete huidverzorgingsoplossingen exclusief voor dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa's en andere huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld. Een huid die laser of chemisch behandeld is, moet met de grootste zorg worden behandeld om negatieve bijwerkingen te voorkomen. Céll Fùsion C is een medisch huidverzorgingsmerk dat voornamelijk bestaat uit gepatenteerde celmembraanconstructie, die het huidherstel versnelt.

CMS Dual Liposome Technology

Dankzij de nieuwste technologie vormt Céll Fùsion C een dubbele lipide opbouw in exact dezelfde structuur als de natuurlijke intercellulaire lipide. Hierdoor herstellen huidproblemen snel en door het herstellen van de beschadigde lipide barrière, hervindt de huid zijn originele conditie.

Cel Membraan Structuur (CMS) heeft de mogelijkheid om dankzij de dubbele liposomentechniek door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten en lonoline andere stoffen meeneemt. CMS zorgt er ten alle tijde voor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd is op de fysiologische kenmerken van de huid wat leidt tot een veilige opname door de huid.