Jacques Fath

Palais des Cosmétiques heeft naast huidverzorgingsproducten en beautysupplementen, sinds kort ook parfum. En niet zo maar parfum, maar parfum van Jacques Fath Essentials! 

Jacques Fath werd geboren in 1912 in Parijs, Frankrijk. Hij was een Franse modeontwerper die cruciale invloed had op de haute couture. Hij groeide op in een creatieve familie van mode-illustratoren, schrijvers en schilders. Fath was zeer geïnteresseerd in mode en creatie, dus stapte hij in 1937 verder in de wereld van haute couture en begon zijn eigen collectie. Naast mode werd er in 1946 de eerste parfum lijn van Jacques Fath gecreëerd. 

Jacques Fath heeft in totaal 28 parfums gecreëerd. Bij Palais des Cosmétiques in Amstelveen hebben wij de volgende geuren: 

Green Water

Gecreëerd in 1946 door parfumeur Vincent Roubert. Een aromatische citrusgeur, geïnspireerd op de eerste versie in 1946 met een eigentijdse signatuur. 

Top: citrus.
Hart: kruidig.
Staart: groen, amber, musk.

Bestel online


Vers le Sud

Een uitnodiging voor een reis naar het Middellandse zeegebied. Zonnige sensaties en rijke ingrediënten worden gemengd in deze geur en creëren een harmonieuze compositie. Een houtige marine geur, een combinatie van rijke ingrediënten. 

Top: fris, citrus zongedroogde lavendel.
Hart: waternoten, bloem, vijgenblad.
Staart: mos en houttonen.

Bestel online


Bel Ambre

Intense geur met amber. Houtachtig Amber, een luxueuze geur

Top: citrus met kruidenhart: witte bloemen.
Staart: amber, ledertonen, musk.

Bestel online


Curaçao Bay 

Een avontuur naar het diep blauwe. Een oceaanachtige, houtachtige geur.

Top: groen, citrus.
Hart: waternoten, frangipane.
Staart: musk, amber en houttonen

Bestel online


50ml = €95,00
220ml = €190,00

Liever de geuren eerst ruiken? Kom dan lang in ons schoonheidsinstituut aan de Rembrandtweg in Amstelveen!