La Colline

Het merk La Colline is geboren in het hart van de Zwitserse Riviera: een beschermende vallei van de Rhône rivier in het Zwitserse gebied Wallis. De geboorteplaats van La Colline is Sion, een stad genesteld tussen twee heuvels ('collines' in het Frans). 
 
Sinds die tijd bevindt het La Colline Cellular Research Laboratoria zich in het centrum van de biotechnologische industrie van de Zwitserse Rivièra. Hierbij levert La Colline een actieve bijdrage aan het toonaangevende onderzoek in een wereldberoemde Zwitserse specialiteit: cellulaire therapie.

Waardes

Het assortiment van La Colline bestaat uit 7 huidverzorgingslijnen die geavanceerde oplossingen bieden voor de anti-verouderingsbehoeften van een cliënteel dat zowel vrouwen als mannen omvat.

Als pionier in het gebruik van collageenmaskers, een geavanceerde technologie voor het stimuleren van de cellulaire biologische matrix, ontwikkelt La Colline uitzonderlijke behandelingen voor optimale anti-verouderingswerking. De innovatieve formules zijn gebaseerd op hoogwaardige biotech-actieve ingrediënten en botanische extracten die onmiddellijke en langdurige zichtbare resultaten opleveren om de huid mooier te maken.

De anti-aging kracht van La Colline

Vele jaren geleden, langs de oevers van de Zwitserse Biotechnologische Rivièra, bestudeerden een groep wetenschappers de drie vitale elementen voor het leven: oxygenatie, hydratatie en bescherming. Tijdens hun studie werden de wetenschappers vastbesloten om een ​​oplossing te vinden om celoxygenatie te verbeteren. Ze wisten dat ze een geavanceerde technologie moesten maken die diep in de huid zou werken, in het hart van elke cel. Door grote beproevingen en inspanningen bereikten ze hun doel en werd het CMAge® Complex geboren. Het complex is ontworpen om het celmetabolisme te stimuleren en bevat belangrijke ingrediënten die de celoxygenatie bevorderen door hydratatie en bescherming. Het exclusieve CMAge®-complex is de hoeksteen van het merk van La Colline en vormt de kern van elk van de producten.

De kracht van CMAge®

De technologie is een combinatie van zes van de beste botanische actieve ingrediënten. Deze zorgvuldig ingekochte actieve ingrediënten ondergaan een biovergistingsproces om ervoor te zorgen dat alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor de producten worden gebruikt. Het bio-fermentatieproces helpt ook om de ingrediënten te stabiliseren, resulterend in de meest effectieve formulering.

Met de toegankelijkheid van een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde onderzoekers en wetenschappers, en het CMAge® Complex als een drijvende kracht, blijft La Colline grenzen verleggen in de wereld van schoonheid en cellulaire huidverzorging.