Lily Lolo

Lily Lolo is een Brits merk en biedt kwalitatief hoogwaardige minerale make-up must-haves om u te helpen de schoonheid te bereiken die u wilt laten zien aan de buiten wereld! In 2005 is Lily Lolo gelanceerd door de oprichter Vikki Khan en is vernoemd naar haar twee zusjes Lisa (Lily) en Lorraine (Lolo). 

De producten van Lily Lolo zijn vrij van parabenen, parfum en/of kleurstoffen. Is uw huid droog, vet of heeft u andere huidaandoeningen, dan is Lily Lolo het merk voor u! Lily Lolo is een lichte, vlekkeloze mak-up die geen verstoppingen of irritaties geeft. 

Wat maakt Lily Lolo uniek?

Of je huid nu droog, vettig of ergens daar tussenin is, Lily Lolo minerale make-up geeft een vlekkeloze en naadloze teint zonder te klonteren of te irriteren. Lily Lolo is ook van mening dat moderne schoonheid in vele vormen voorkomt, en daarom maken ze de producten met elk type vrouw in gedachten, ongeacht stijl, leeftijd en huidskleur.

Gemaakt met liefde... En zonder schadelijke ingrediënten

Onze producten zijn gemaakt met alleen ingrediënten waarvan bewezen is dat ze de huid voeden en beschermen. Dat betekent dat u nooit schadelijke chemicaliën zult vinden zoals parabenen en ftalaten, synthetische parfums, kleurstoffen en andere dingen die niet goed voor u en uw huid zijn. 

Minerale make-up

Waarom zou u moeten kiezen voor minerale make-up? Lily Lolo en ook Youngblood zijn twee make-up merken die goed bij Palais des Cosmétiques passen. Deze twee merken zijn zo zuiver dat ze praktisch huidverzorgend zijn. Perfect voor de mensen die de beste verzorging voor zijn of haar huid zoeken. De producten zijn:

  1. Natural: minerale make-up ziet er natuurlijk uit en voelt bijna gewichtloos op de huid.
  2. Long lasting: minerale make-up heeft een uitstekend uithoudingsvermogen en is vrijwel water en zweet proof.
  3. Sun safe: bevat een bescherming tegen de zon.
  4. Voedend: de producten van minerale make-up merken bevatten vaak zelfs een huidverbeterend aspect.