Murad

Murad is een Amerikaans doktersmerk dat klinische huidverzorging ontwikkelt en is een van Amerika's Bestsellers. Alle Murad producten zijn gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het belang van een gezondere levensstijl van de oprichter, de wereldberoemde dermatoloog Dr. Howard Murad, M.D. Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patiënten heeft Dr. Murad onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten voor een prachtige huid worden bereikt door een Inclusive Health® levensstijl.

Inclusive Health®

Door het combineren van resultaatgerichte topische producten voor interne cellulaire ondersteuning met een emotioneel positieve kijk op het leven waardoor je zelfvertrouwen uitstraalt, zorgt een Dr. Murad Inclusive Health® levensstijl ervoor dat je er niet alleen beter uitziet maar ook jezelf beter voelt: BETTER EVERY DAY.®

Filosofie

Bij Murad geloven we dat er een krachtige verbinding is tussen huid, lichaam en geest. Onze filosofie inspireert u om voor uw huid te zorgen met onze doeltreffende producten, een waterrijk dieet en stressmanagement.

Waarom Murad?

Murads klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules, geven u een gezondere en jeugdigere uitstraling. Het toepassen van hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten heeft gezorgd voor een prachtige huid en meer zelfvertrouwen bij miljoenen gebruikers over de gehele wereld. Alleen Murad producten garanderen een egale stralende huid, die wereldwijd bekend staat als de ‘Murad Glow’.