fbpx

Electroporation

WAT is Electroporation?

Elektroporation, of elektroporatie, is een therapie die optimale productabsorptie in de huid mogelijk maakt. Elektroporatie is een populaire methode die de absorptie van huidverzorgingsproducten mogelijk maakt door elektrische pulsen te gebruiken om open huidcellen te splitsen. Dit is een zeer geavanceerde therapie die wij aanbieden bij Palais des Cosmétiques. Het zal de droge huid verlichten zonder de pH-waarden van de huid te verstoren en u hoeft niet veel vochtinbrengende middelen te gebruiken om dit te bereiken!

WAAROM Electroporation?

Geen enkel huidverzorgingsproduct op aarde kan helemaal wegzakken in de diepe lagen van de opperhuid of de huidlaag. Met behulp van elektroporatie wordt dit mogelijk gemaakt, omdat het een tijdelijke porie creëert die ervoor zorgt dat het huidverzorgingsproduct doorsijpelt tot aan de diepere lagen van de huid. 

WANNEER Electroporation?

Ooit gevoeld dat je huid droog aanvoelt en geen enkele hoeveelheid hydratatie helpt? Het kan zijn dat het gebruik van huidverzorgingsproducten ervoor zorgt dat de huid lui wordt. De huid is zo gewend dat u vocht toevoegt dat de huid afhankelijk is geworden. Electroporation is geschikt bij de volgende huidproblemen: 

  • Droge huid, Grauwe huid, Rokershuid, Fijne lijntjes en rimpels, Acne littekens, Cellulitis, Striae, Slappe huid, Voor en na plastische chirurgie, Borstversteviging, Gezicht en nek versteviging, Anti-aging, Hyper-pigmentatie;

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij electroporation altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Electroporation is een uitstekende huidtherapie die bewezen is om de huid te verhelderen en te hydrateren waardoor de gehele huidteint verbetert. Het resultaat is na één behandeling al te zien.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De kosten

Electroporation
45 minuten - € 85,50 voor 1 zone, iedere zone die u toegevoegd is € 39,50

Wilt u dit toevoegen aan uw gezichtsbehandeling, dan betaalt u € 39,50.

Maak een afspraak