Glycolpeeling

Zeker als we ouder worden vind de huid het steeds moeilijker om de dode huidcellen te verwijderen. Het gevolg daarvan is dat de dode huidcellen zich beginnen op te stapelen, hierdoor ziet de huid er dof en grauw uit. De huid raakt hierdoor weer verstopt waardoor onzuiverheden en schilfers toenemen. Een glycolpeeling zorgt er voor dat de huid weer haar frisse uitstraling terug krijgt. Een glycolpeeling heeft een bewezen werking op pigment, huidveroudering en/of een droge huid.

WAT is een Glycolpeeling?

Glycolpeelings op basis van fruitzuren hebben een behoorlijke groei doorgemaakt. Begin jaren negentig waren er slechts vier producten op basis van fruitzuren. Halverwege de jaren negentig heeft het product zich echt bewezen en sindsdien zijn er meer dan 200 producten op de markt die van deze techniek gebruik maken.

De glycolpeeling die wij gebruiken, heeft een extreem hoge concentratie actieve werkstoffen. De actieve werkstoffen in een glycolpeeling zijn grotendeels fruitzuren. Dit zijn kleine moleculen die in cosmetica gebruikt worden. Het voordeel hiervan is dat ze dieper doordringen in de huid. Door de hoge concentratie fruitzuren is dit een behandeling die alleen door deskundige en ervaren specialisten uitgevoerd mag worden.

WAAROM Glycolpeeling?

De fruitzuren reinigen de huid grondig en verwijdert de dode huidcellen op het huidoppervlakte waardoor de gezondheid van de huid verbetert. De glycolpeeling kan voor een brandend gevoel zorgen bij huidcontact. Dit is exact de essentie van een peeling met glycolzuur. 

WANNEER Glycolpeeling?

Een glycolpeeling bestaat uit verschillende concentraties fruitzuren, de kunst is deze juist te doseren en hun juiste applicatietijd te bepalen. In principe kan de huid één glycolpeeling per week aan. Tijdens de behandeling ervaart u een korte prikkeling van enkele minuten. Al na de eerste behandeling heeft u weer een frisse, diep gereinigde huid. Bij de volgende huidproblemen is een glycolpeeling de oplossing: 

  • Acne-littekens, grove poriën, vette huid met en zonder acne, droogterimpels, vlekken (donkere vlekken en pigmentvlekken), rokershuid, verstopte poriën, huidverslapping, onzuivere huid en acne.

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij glycolpeeling altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Het resultaat van een glycolpeeling zult u direct na uw behandeling al kunnen zien. De huid zal zijn glans terug vinden en daarnaast zal de huid vocht beter kunnen vasthouden. U krijgt een frisse en gladde uitstraling. Rimpels verminderen, de huidtextuur wordt versterkt en de doorbloeding zal verbeteren. 

NEED TO KNOWS Glycolpeeling

  • Tijdens de behandeling kan het voelen alsof de huid begint te branden; 
  • Na de behandeling is het belangrijk dat de huid goed beschermd wordt.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De kosten

Glycolpeeling
60 minuten - € 87,50

Zoek bij het maken van een online afspraak naar 'Glycolpeeling'.

Maak een afspraak