Meso-therapie

Meso- therapie is voor mannen en vrouwen die er verzorgd, strakker en jonger uit willen zien. Zonder chirurgische ingreep of injecties!

WAT is Meso-therapie?

Meso-therapie is een revolutionaire methode die wordt gezien als hét alternatief voor chirurgische ingrepen en injectables. Tijdens de behandeling wordt de huid van binnenuit opgevuld waardoor rimpels en lijntjes aanzienlijk verminderen. De kop van het meso-therapie apparaat stuurt elektro-impulsen naar de huid, hierdoor wordt de huid meer doorlaatbaar voor voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen bevatten een hoge dosis aan zuivere en effectieve ingrediënten welke van nature in de huid voorkomen.

'Meso-therapie vult de lichaamseigen stoffen aan die de huid zelf minder aanmaakt'

Naast het aanvullen van lichaamseigen stoffen, zorgt meso-therapie voor de stimulering van de stofwisseling en het op gang komen van een gezonde bloedcirculatie.

WAAROM meso-therapie?

Wanneer u kiest voor een naaldloze meso-therapie kuur, kiest u voor resultaat op de lange termijn. Meso-therapie is ideaal om de jarenlange schade die uw huid heeft opgelopen te herstellen.

WANNEER meso-therapie?

Meso-therapie is een ideale behandeling wanneer u geen chirurgische ingreep of injecties in de huid wilt, maar toch een prachtig resultaat wilt bereiken. Bij de volgende huidproblemen is meso-therapie de oplossing:

  • Oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels, verslapping van de huid, huidschade door roken, luchtvervuiling en zonlicht, plaatselijke vetophopingen, droge huid en ruwe huid.

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij meso-therapie altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Al na één behandeling is het resultaat zichtbaar: de huid is beter gehydrateerd, voelt zachter aan en fijne lijntjes zijn minder diep. Ook is er een verbetering te zien in de huidstructuur en is de huid zichtbaar strakker. Kortom: een verbetering in de totale huidstructuur. 

NEED TO KNOWS Meso-Therapie

  • De behandeling is vrijwel pijnloos;
  • De huid kan na de behandeling rood en warm zijn;

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.