Microdermabrasie

We worden graag mooi oud. Maar door vervelende vlekjes, ongewenste rimpeltjes, donkere kringen en een grauwe huid zien we er soms ouder uit dan we ons voelen. Ons spiegelbeeld laat iets anders zien dan we graag zouden willen zien. Maar dat hoeft niet...

'Een stofzuiger met een scherpe rand!'

Bij Palais des Cosmétiques wordt veelvuldig gebruik gemaakt van microdermabrasie. Deze techniek zorgt ervoor dat de afbraak van dode huidcellen versnelt en dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd.

Bij aanschaf van een kuur van 5 behandelingen betaal je nu maar € 325,00!

WAT is microdermabrasie?

Microdermabrasie kan het best omschreven worden als een professionele peeling van de huid, waarbij dode huidcellen worden verwijderd d.m.v. micro-kristallen. U kunt microdermabrasie zien als een stofzuiger met een scherpe rand. De huid wordt door het apparaat vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid aan gespoten. De microkristallen 'schaven' de dode huidcellen van de huid, deze worden direct afgevoerd door de 'stofzuiger'. Deze methode maakt het mogelijk een jonge stralende huid door de jaren heen te behouden.

WAAROM microdermabrasie?

Een jonge huid is van nature glad en rimpelloos. Naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit en het zelf herstellend vermogen van de huid, waardoor rimpels en plooien ontstaan. Vaak gaat dat gepaard met onregelmatigheden en kleurveranderingen. Dit wordt veroorzaakt door in- en externe factoren. Denk aan genen, maar ook aan overmatige blootstelling aan zonlicht, ongezonde voeding en roken.

Bij deze behandeling werken we in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Omdat we de bovenste huidlaag weghalen (de dode huidcellen), is de huid beter in staat werkstoffen op te nemen. Anders gezegd: de producten kunnen dieper de huid in gaan waardoor ze een betere werking zullen hebben. Daarnaast krijgt de huid een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Fijne lijntjes en rimpels vervagen, poriën zijn minder grof en pigmentvlekken kunnen verminderen. Direct na de behandeling zal de huid stralen en gladder aanvoelen!

Kuur van 5 behandelingen normaal € 527,50 nu maar € 325,00

WANNEER microdermabrasie?

Dit kan als aanvulling op uw gezichtsbehandeling of als losstaande behandeling. Bij de volgende huidproblemen is microdermabrasie de oplossing:

 • huidveroudering, onzuivere huid, pigmentvlekken of ouderdomsvlekken, acne littekens of vlekjes, zonschade, rokershuid, grove poriën, grove huidstructuur en een futloze huid

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij microdermabrasie altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Al direct na de behandeling treedt er zichtbaar resultaat op. De nieuwe huidlaag zorgt voor een stralend vitaal effect. Dit positieve termijn effect wat op korte termijn behaald wordt maakt de behandeling erg aantrekkelijk. Voor langdurig huidverbeterend resultaat raden we u aan om voor een kuur te kiezen.

NEED TO KNOWS Microdermabrasie

 • Hars de huid een week VOOR de behandeling niet;
 • Een week voor de behandeling GEEN IPL/DPL-behandeling;
 • Wanneer de huid diep is gebruind door de zon of zonnebank behandelen wij niet;
 • De behandeling is niet pijnlijk;
 • De huid kan er NA de behandeling rood uit zien;
 • Na 24 uur is de meeste roodheid verdwenen;
 • De huid kan na 2 dagen gaan schilferen, niet schrikken dit is goed!
 • Geeft weinig tot geen complicaties;
 • Microdermabrasie mag niet bij; moedervlekken, eczeem, psoriasis, huidontstekingen, koortslip, zonverbranding, rosacea, huidkanker, actieve acne, herpes.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Voorwaarden ACTIE

Voorwaarden
 • Voor het optimale resultaat doen we 5 behandelingen in 5 weken.
 • Maak de eerste afspraak via onze website of telefonisch (020-6402966), de rest van de afspraken boeken we wanneer u bij ons in de salon bent. Deze kunnen niet meer worden verplaatst.
 • De eerste afspraak moet geboekt worden in november of december 2023 om gebruik te maken van de korting.