fbpx

RadioFrequentie

WAT is RadioFrequentie?

De RF laat een goede overdracht plaatsvinden tussen elektrische energie naar thermische energie. Deze energie dringt door in de epidermis (bovenste huidlaag) en dringt door tot de dermis (in de huid). In de huid wordt de temperatuur verhoogd, versnelt de bloedsomloop en het onderhuidse weefsel en verstrakt het weefsel direct. Tevens stimuleert het de opbouw van collageen eiwitten voor de langere termijn. En zorgt het voor stimulatie van huid-eigen hyaluron en peptides.

WAAROM RadioFrequentie?

De behandeling met een radiofrequent apparaat heeft een versteviging van de huid tot gevolg. Op het volume van het onderhuids vetweefsel blijkt de therapie met radiofrequentie echter ook een reducerend effect te hebben. Dit wordt veroorzaakt door de verbeterde doorbloeding en dus afvoer van afvalstoffen en stimulatie van de stofwisseling in de vetcel. Het juiste verhittingspunt is hierbij belangrijk omdat het maximale effect bereikt moet worden zonder dat er schade aan de huid wordt toegebracht.

WANNEER RadioFrequentie?

De behandeling is toepasbaar op bijna het gehele lichaam zoals het gezicht, de kaaklijn, decolleté, armen, dijen etc. en toepasbaar op ieder huidtype.  De behandeling is niet pijnlijk en een verdoving is dus niet nodig, de behandeling duurt gemiddeld dertig minuten. Bij de volgende huidproblemen is RadioFrequentie de oplossing: 

 • Cellulite, Rimpels, Fijne lijntjes, Nekplooien, Rimpels rondom de ogen, Vetophopingen en Rimpels rondom de onderkaak/nek/decolleté.

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: bij Palais des Cosmétiques adviseren wij RadioFrequentie altijd in een kuur of als aanvulling op uw gezichtsbehandeling. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft.

Het RESULTAAT

Na iedere behandeling is er een zichtbaar resultaat: voor een langdurig resultaat zijn er echter meerdere behandelingen nodig. Het effect is onder andere een strakke huid, het doen verdwijnen van rimpels en het verminderen van cellulitis. Nog meer resultaten zijn:

 • Verbetert de conditie van de huid;
 • Verzacht de rimpels op de huid;
 • Verstrakt de huid van de onderkaak en de nek;
 • Vervaagt de decolleté lijnen;
 • Vermindert de lijnen tussen de lip en de neus;
 • Vermindert cellulitis.

NEED TO KNOWS RadioFrequentie

 • Elk huidtype kan behandeld worden;
 • Na de behandeling zal er geen sprake zijn van littekens, verbrande huid en/of zwellingen;
 • Er is geen verdoving nodig voor deze behandeling;
 • Na iedere behandeling ziet u direct resultaat;

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Onderstaande foto is gemaakt na één behandeling:

PDC - INSTA (19)

De kosten

RadioFrequentie
60 minuten - € 95,50

Maak een afspraak