T Away

Een mooie huid is glad en gezond. Het is dus heel normaal dat u zich stoort aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in uw gezicht of op uw lichaam. Gelukkig kunnen we daar iets aan doen bij Palais des Cosmétiques. Met de T-away neemt u binnen enkele minuten afscheid van couperose, pigmentvlekken en andere huid oneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat!

WAT is T Away?

Het T-away apparaat maakt gebruik van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency). De T-away is een soort naald die op de huidaandoening wordt aangestipt. Het T-away apparaat verschrompeld de huidaandoening direct. Op dat moment komt er een korstje op de huid die er na enkele dagen weer vanaf valt. Doordat het T-away apparaat alleen het gebied van de huid aandoening behandeld, wordt het omliggende huidgebied niet aangetast.

WAAROM T Away?

T Away is ideaal wanneer u een klein plekje op uw gezicht heeft waar u van af wilt. De T Away is niet voor grote oppervlaktes maar juist voor de kleine irritaties in het gezicht. 

WANNEER T Away?

De behandelingen met de T-away zijn weefselvriendelijk en geschikt voor het verwijderen van:

  • Couperose (gesprongen rode adertjes), Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes), Bloedblaasjes, Pigmentvlekken, Ouderdomsvlekken, Fibromen (steelwratjes) en/of Ouderdomswratten.

Bij Palais des Cosmétiques kijken wij altijd of de huid geschikt is voor deze betreffende specialisatie.

Frequentie: de hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft kan pas worden bepaald wanneer de specialist goed naar de huid heeft gekeken en uw wensen en behoeften duidelijk heeft. Na afloop van de behandeling plannen we een gratis nabehandeling, die 6 weken later plaatsvindt. We kijken dan of de huid goed is geheeld.

Het RESULTAAT

Het resultaat is bij deze behandeling niet direct zichtbaar, dit omdat we eigenlijk een wondje maken op de huid. In eerste instantie zal er een korst op de huid komen, pas wanneer dit geheel geheeld is zult u het resultaat kunnen zien.

NEED TO KNOWS T Away

  • U dient na de behandeling hete en natte plaatsen (zoals sauna's en zwembaden) te vermijden gedurende 72 uur;
  • U dient na de behandeling zonlicht zoveel mogelijk te mijden gedurende 6 weken;
  • Wij adviseren de Céll Fùsion C Sunscreen 100+++, omdat u niet 6 weken binnen kunt blijven;
  • U dient het gebruik van elk type cosmetische product die parfum of andere irriterende ingrediënten bevat te mijden, gedurende 72 uur na de behandeling;
  • Ons advies is om pas na 24 uur weer make-up op te doen en dan het liefst minerale make-up; 

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.